Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wera121242

Wakacyjna Miłość... Wpadka ?????? :(:(:(

Polecane posty

Gość Wera121242

Witam was robaczki kochane. Otóż chyba mam problem :( tak jak w tytule, przeżyłam wakacyjną miłość.. Pojechałyśmy z koleżanką nad jezioro wiadomo grill, alkohol nowe znajomości no i On.. Mateusz. Piękny wieczór razem.. a później nas emocje poniosły i stało się. Było to 2 tygodnie temu. Po tamtej nocy gdy wróciłam nad ranem i położyłam się spać.. wstałam o godz koło 14, poszłam się wykąpać i ogarnąć wszystko koło siebie, dziwnym trafem dostałam ''okres'' trwał on 2 dni. Miałam głupie przeczucie więc zrobiłam test. Wyszedł negatywny. Od tamtej pory mam dziwne boleści brzucha i bardzo się boje baaardzoo! I jeszcze dodam że wczoraj znowu dostałam okres. Dziewczyny co o tym myślicie? Prosze nie piszcie komenatrzy typu : '' Mogłas się nie puszczać'' itp. Pozdrawiam

Gość Nie jesteś w ciąży
Świrujesz ot co!! Sama sobie poczytaj to co napisałaś-test negatywny,2 okresy a ty jeszcze o ciąży myślisz...

Gość bez przesady tylko
nie nie jestes w ciazy!!!!!

cześć.. dobrze Cię rozumiem, ale kafeterianie słyną z tego, że lubią pluć jadem. Kochaliście się w zabezpieczeniu, doszedł w Tobie? Ja mam podobny przypadek, nie wiem co myśleć. 11 dni opóźnienia miesiączki, wiele objawów, 2 testy za mną i bolący dziwnie brzuch. Wczoraj w nocy i teraz od 2 godzin.

Mogłabyś napisać więcej szczegółów. Jeśli straciłaś z nim dziewictwo to może i tak się zdarzyć, że ten okres będzie dziwny, bo stres, bo pierwszy raz, ale dla pewności zrób 2 test. Chwalą sobie Quick Vue.

Gość bez przesady tylko
nie nie jestes w ciazy!!!!!

Gość Wera121242
Ciesze się, że mnie rozumiesz.. Właśnie to jest bardzo dziwne i niewiem jak ja mogłam dopuścić do tego, że się nie zabezpieczyliśmy :( bardzo często mnie boli brzuch.. brak jakiegokolwiek apetytu.. często pije :( Ile masz lat kolezanko?

Gość Wera121242
nie nie to nie z nim straciłam dziewictwo.. chociaż zapewniał że nie ma możliwości żebym zaszła w ciąże ale wiecie jak to dziewczyny panikary! :(

hehe tak, tak. Znam takie zapewnianie :) Kurczę.. nie zabezpieczyliście się - to źle, ale czy był to stosunek przerywany? Zawsze jest coś takiego jak preejakulat. Wyszukuję dziury w całym.. hmm.. Zrób może 2 test, bo na pierwszy mogło być małe stężenie hCG we krwi. Jaki robiłaś test? ( firma ) i kiedy? Najlepiej robić z rana, z pierwszego moczu. Ile mam lat? - za mało, aby zostać mamą.. ;)

A i szoruj zmierzyć temperaturę, bo podwyższona może świadczyć o początku ciąży, ale też nie zawsze ;)

Ja raz mam apetyt, a raz nie. Panikuję... cholera. Pierwsze 2 testy robiłam z moim, a dziś jak kupi to prosiłam już czy zawiezie mnie po pracy do przyjaciółki. Ona zawsze mnie wspiera. Zrobię u niej. Ja w porównaniu do Ciebie gdybym była w ciąży to mam stałego, odpowiedzialnego chłopa od dwóch lat;) W nocy, w łóżku rozważaliśmy wszystkie opcje..

Gość No to już wiemy skąd
ten ''dziwny'' ból u ciebie.

Gość Wera121242
mierzyłam temperature mam 36.6.. w poniedziałek mam iść do lekarza ale przed tym zrobie sobie jeszcze jeden test :) Agiantkaa podaj mi kochana swojego meila dam ci znać co i jak ;))

Gość No to już wiemy skąd
widocznie nie.skoro ból na kilka godzin przed @ był dla ciebie dziwny.Po prostu sobie wmawiałaś i ból który był taki jak zawsze wydawał ci się inny.