Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JakaśPechowa?_23

Czemu tak ciężko trafić na pożądnego faceta?

Polecane posty

Gość JakaśPechowa?_23

Hej, dziś mnie już dopadł jakiś dołek, jeśli chodzi o facetów, ostatnio trafiam na same najgorsze przypadki - albo jakiś któy szuka zabawy a nie związku, albo totalnie zakłamany, który oszukuje na każdym kroku, albo taki któremu chodzi tylko o seks, albo zajęci, którzy jakoś nie raczą o tym wspomnieć.... Czemu ja mam takiego pecha? No masakra, co jeden to gorszy :( Już mam dość! A co najlepsze - jestem raczej osobą sympatyczną, bezkonfliktową, ambitiną, studiuje, mam badrdzo dobre wyniki w nauce, żadnych nałogów, nie kręce, nie kłamie jeśli się z kimś spotykam. Jeśli chodzi o wygląd to też nie mam co narzekać. Szukam normalnego związku i normalnego faceta a trafiam tak, że można się załamać... Eh dlaczego tak jest ;/

Gość weronika.kafe
Daj sobie spokoj z facetami. Faceci to najgorsze co moze spotkac kobiete. Unikaj facetow a bedziesz szczesliwa.

Gość no rzeczywiscie masz problem
a te dobre wyniki to pewnie nie na polonistyce? no chyba, ze chcialaś napisać"pożądanego";) moze szukasz w nieodpowiednim miejscu?:P

Gość olenkaaa1234
dziewczyno masz dopiero 23 lata wiec jeszcze mloda jestes i na pewno takiego spotkasz. ja mam juz 31 i tez ciagle trafiam na zaklamanych, niewiernych albo liczacych tylko na seks. poznalam jednego normalnego, ale wlasnie dzis mi powiedzial, ze chce byc teraz sam, wiec mam totalnego dola i nie chce mi sie juz zyc.

Gość bfdsdsada
Daj sobie spokoj z facetami. Faceci to najgorsze co moze spotkac kobiete. Unikaj facetow a bedziesz szczesliwa.

Gość ;'klh
pierwszy akapit: Kobiety pozwoliły na coś takiego jak związki bez zobowiązań i mieszkanie przed ślubem a jak facet ma seks przed ślubem to po jaki kij robić z tego związek. Trzeba było nie pozwalać na to! Tak to wygląda w 99% przypadków u mężczyzn jak i u kobiet. drugi akapit: To nie pech taki system wartości ma większość współczesnych ludzi.

Gość 678956ju
pierwszy akapit: Kobiety pozwoliły na coś takiego jak związki bez zobowiązań i mieszkanie przed ślubem a jak facet ma seks przed ślubem to po jaki kij robić z tego związek. Trzeba było nie pozwalać na to! Tak to wygląda w 99% przypadków u mężczyzn jak i u kobiet. drugi akapit: To nie pech taki system wartości ma większość współczesnych ludzi.

Gość walisz w chuja
wpadnij do mnie wieczorkiem, to dam Ci obrobić moją dzidę.

Gość olenkaaa1234
dziewczyno masz dopiero 23 lata wiec jeszcze mloda jestes i na pewno takiego spotkasz. ja mam juz 31 i tez ciagle trafiam na zaklamanych, niewiernych albo liczacych tylko na seks. poznalam jednego normalnego, ale wlasnie dzis mi powiedzial, ze chce byc teraz sam, wiec mam totalnego dola i nie chce mi sie juz zyc.

Gość zxca24
Mężczyznom też nie jest tak łatwo w trafić pa porządną kobietę:(

Gość nddsdsdsds
Dlaczego jest tak wiele singielek? W duzej mierze za taki stan rzeczy odpowiadaja feministki, ktory zrobily niedzwiedzia przysluge kobietom. Dlaczego? Juz tlumacze. Feminstki wmowily kobietom ze wolne, wyzwolone, ze im tez sie nalezy. Mam na mysli tu przede wszystkim sfere seksualna, paradoksalnie z tego skorzystali najbardziej faceci, ktorzy juz teraz nie musza sie starac, biegac za kobieta by miec seks, bo za kazdym rogiem czekaja wyzwolone kobiety, ktorym tez sie nalezy. Maja seks i zero zobawiazan. Feministki sprawily ze znacznie obnizyl sie 'erotyczny kapital" kobiet. Singli bedzie coraz wiecej. Dlaczego? Wymagania kobiet rosna, a mezczyzni im nie potrafia sprostac. Mezczyzni gubia sie w tym szalonym swiecie, gdzie zanika podzial na meski i kobiece zawody. Kobiety wkraczaja w coraz to nowe pola, kiedys zarezerwowane tylko dla mezczyzn. Im kobiety staja sie pewniejsze siebie, tym faceci bardziej popadaja w kompleksy przez co sie staja mniej atrakcyjni dla kobiet i kolo sie zamyka. Znwou paradoksalnie bardziej na tym traca kobiety, ktore z oczywistych wzgledow gorzej znosza samotnosc, innymi slowy zwiazek kobiecie daje wiecej niz facetowi.

Gość JakaśPechowa?_23
Niby tylko 23 lata, a do tej pory żadnego sensownego związku, na dodatek ja zawsze jestem w porządku wobec tej drugiej osoby, a trafiam na same najgorsze, a w ostatnim czasie to już plaga takich, którym tylko o seks chodzi... Niby można dać sobie spokój z facetami, ale jednak chciałabym kogoś mieć, chociaż teraz aż się boje poznawać kogokolwiek nowego bo znowu się rozczaruję...

Gość weronika.kafe
Autorko, do czego jest ci potrzebny facet? facet to same klopoty

wiele dziwczyn ma takiego pecha zapewne oprócz normalności u faceta szukasz również czegoś wiecej, masz wymagania, dlatego też trudno zanlezc ci faceta (nie jakiegokolwiek poczciwego), a sensownego

Gość JakaśPechowa?_23
Jak trafiam na samych takich typów - też się zastanawiam, do czego mi ten facet potrzebny, ale jednak chciałabym mieć swoją drugą połówkę, zakochać się...

Nie rozumiem tego zdziwienia. Wybór partnera i w ogóle, żeby trafić na kogoś odpowiedniego - to jedna z najtrudniejszych rzeczy w życiu. Wiadomo jak się jest młodym to się wydaje, że wszystko się należy...Poza tym jak się ma 20 + lat to się szuka tych najlepszych egzemplarzy, w każdej materii...z wiekiem troszkę inaczej się patrzy na życie ;)

Gość nddsdsdsds
jelsi faceci by mieli wzgledem kobiet takie wymagania jak one wzgledem facetow to 90% facetow byloby samych

Gość nddsdsdsds
Nic dziwnego ze kobiety narzekaja na facetow, skoro maja wobec nich SPRZECZNE, NIEREALNE I WCIAZ ROSNACE WYMAGANIA!

Gość JakaśPechowa?_23
Jeśli chodzi o te wymagania, to właśnie nie jest tak, że mam niewiadomo jakie i dlatego nie mogę znaleźć. Wymagania to szczerość, wierność, zaufanie, wiadomo musi być też jakaś chemia, żeby ludzie chcieli ze sobą być... Nawet wygląd nie jest dla mnie jakoś specjalnie ważny, ważniejszy jest charakter... A co... i tak trafiam tak, że naprawde nikomu nie życzę

wymagania typu: odpowiedizalność, ambicje i już 80% facetów w odpada, do tego dorzucimy romantyczność, troskliwośc i zostaje 5% populacji meskiej

Gość zxca24
Kiedyś nie był tak popularny seks przed ślubem kobiety trzymały faceta na dystans do ślubu nawet jeśli mu jaja spuchły. A teraz oddajecie się po miesiącu czy dwóch bo jak nie to mnie zostawi. Jak zostawi to niech spada na szczaw frajer.

Gość JakaśPechowa?_23
Jakiś czas temu stwierdziłam, że faktycznie dam sobie spokój z facetami i było ok, poznałam pewnego faceta - na I rzut oka zupełnie nie mój typ, nawet z wyglądu mnie nie zainteresował, ale po kilku rozmowach wydał się ok, jednak moje nastawienie było anty i nawet mu mówiłam teksty typu - że się nie zakocham, że facetom nie można ufać, na to on mi mówił, że jamu można bo on szuka prawdziwego związku, nie kręci, nie kłamie... No i tak kilka spotkań i zaczał mi się podobać z charakteru, z wyglądu (a za I razem w życiu bym nie zwróciła na niego uwagi)... Spotykalismy się kilka miesiący... i co się okazało - chodziło mo tylko o seks, świetnie udawał przez ten czas, tyle, że ja się niestaty zakochałam.. I teraz nawet jak kogoś poznam to jak tu komuś zaufać...

Gość nddsdsdsds
wymagania typu: odpowiedizalność, ambicje i już 80% facetów w odpada, gdyby facet miala takie wymagania wgzledme kobiet to odpadloby 95%, no chyba ze za ambicje uznamy znalezienie bogatego meza

Gość JakaśPechowa?_23
Właśnie teraz kazdy chce seksu, a co najlepsze, ten ktory ode mnie chciał jak się pozniej okazalo tez tylko seksu, to jak na pocżatku mi proponowal to nie zgadzalam sie dopiero po paru miesiach znajomosci, kiedy wydawalo mi się, że mogę mu zaufać, a tu jednak nie można!

Gość twój przyszły
takich znajdujesz bo tacy ci się podświadomie podobają, ich cechy preferujesz i innych olewasz.... takie życie i taka wasza logika ;)

Gość JakaśPechowa?_23
Nie preferuje takich, takich to unikam, a raczej chcialabym, moze dlatego specjalnie na nich trafiam... Tylko nie rozumiem, jesli facetowi chodzi tylko o seks a na poczatku powie mu sie ze jesli sam seks to nie jest sie zainteresowana to on i tak probouje cos ugrac

Gość gogusmalutkipeszek
JakaśPechowa?_23 to z iloma spałas?

Gość zxca24
Są tacy co mają większe aspiracje jeszcze

Gość JakaśPechowa?_23
No wlasnie tylko o to im chodzi... Nic dziwnego, jesli kogos tacy interesuja, sa laski, ktorym tez chodzi tylko o dobra zabawe, to niech nawzajem na siebie trafiają... Ja nie mowie ze jestem przeciwna jesli chodzi o seks, ale seks z kim na kim mi zalezy, w zwiazku, a nie sex tak oo, z kim popadnie, bez zobowiazan