Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ostrysqrwiel

Najgorsi partnerzy sexualni w Waszym życiu - szczerze!

Polecane posty

Gość Zboczony mąż
ja nigdy nie kozakuje,ale zawsze daje rade.Najwazniejszy jest spokoj,opanowanie i doswiadczenie:)Zadna z histori nie pasuje do mnie:)

Gość jeden z prawiczków
mam penisa 11cm i 23 lata jestem przegrancem bo co ja niby moge dac kobiecie nie moge spelnic roli ktorej sie oczekuje kobieta od faceta

Gość dla mnie najgorszy seks
był z pewnym blondynem, a powodem było jego lenistwo

Gość sexsexsexsexsex
opanowanie i spokoj to nie dla mnie:D ja uwielbiam jak moj facet szleje, z reszta oboje szlejemy, ja jak sie dre jakby mnie mordowali to raczej nie moze byc mowy o spokoju. A do prawiczka 11 cm nie wmawiaj sobie glupot. Po 1 kobieta przy 1szym razie raczej za wiele nie oczekuje, bo najpierw trzeba sie troche poznac, sprawdzic co i jak, a potem przy kazdym razie sie rozkreca. a 2 to nawet jezeli uwazasz, ze masz za krotkiego to przeciez so jeszcze inne rzeczy jak dotykanie, mineta, i nawet cala ta otoczka jest wazniejsza niz sam akt wpychania rury do dziury

Gość Zboczony mąż
mowilem o wewnetrzynym opanowaniu:)

Gość sexsexsexsexsex
ok :D

Gość Zboczony mąż
uwielbiam szalenstwa w lozku.Spontaniczny seks.Seks w roznych dziwnych miejscach:P

Gość van dall
no dawac!!! a jak wszyscy macie takie cudowne zycie erotyczne to opiszcie co takiego fajnego robicie

Gość kacper kacperek dla przyjaciol
ja nie lubie jak moj chlopak za mocno wciska mi. Jeden kiedys tak szrpnal i wlozyl na sile, ze az krew mi poleciala a on wyjal penisa a na czubku byla moja kupa i krew

Gość onnanista
laska kiedys spierdziala mi sie na twarz, tak walilo ze mi sie odechcialo

Gość facet pech
tragedia... ja tez mialem tak jedna co wiecznie miala gazy, ale pewnego razu gdy ja wylizywalem zaczela sie wiercic, czesto to robila wiec jak zwykle przytrzymywalem ja, na to ona zaczela szarpac sie jeszcze berdziej po czym... zesrala mi sie na twarz.. co dalej chyba nie musze mowic..

Gość ola z wrocka
jestes kupa na cale zlo. Laski lubia sie pokazywac i nie zakrywaja koldra dla fajnych facetow a dla takich jak ty chowamy sie

Gość kangurr
malo jest dobrych facetow. Zazwyczaj jak to faceci tylko sie chwala albo udaja w zachowaniu "twardego" a w lozku cienki bolek z fajfusikiem ledwo dyszacym

Gość ola z wrocka
kukutku ja sie nie chowam i nigdy tego nie robilam, moi mezczyzni zawsze mnie podziwiali, nie musialam sie przed nimi chowac bo sie wstydzilam bo nie dawali mi psychicznego zaufania i poczucia, ze jestem piekna. Jezeli przed toba sie chowaja to znaczy ze jestes pipa a nie facet ze kobita sie cie wstydzi i nie czuje sie wyluzowana