Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ijahdi

Kocham a nie ufam.. co zrobic?

Polecane posty

Gość ijahdi

Na poczatku naszej znajomosci flirtowal przy mnie z pewna dziewczyna, do dzis sie wypiera ze nie flirtowal tylko chcial byc mily.. ogolnie widze ze sie oglada za dziewczynami na ulicy.. przez to wszystko mu nie ufam.. wiem, ze mnie kocha ale nie jestem juz pewna czy bedzie mi wierny do konca. wykanczaja mnie te wszystkie podejrzenia, klotnie... rozstac sie? kiedy ja go kocham i pierwszy raz czuje cos takiego prawdziwego do drugiej polowki..

Gość ijahdi
kala - bardzo mozliwe.. co mam zrobic w tej sytuacji? bo powoli mnie to wykancza.. psychicznie

Gość powiem i ja ......
powiem Ci że jeśli nie masz zaufania do faceta to taki związek długo nie pociągnie Twoja zazdrość i wymówki i tak w końcu doprowadzą do tego że facet powie dość i odejdzie więc albo się zmienisz albo daj sobie spokój bo szkoda czasu na związek który nie ma szans przetrwania

Gość kaaala
ja też tak miałam, tak go kochałam, że wystarczyło żeby się popatrzył na inną a nie daj boże coś z nią pogadał, to ja już sobie Bóg wie co wyobrażałam i nadal tak mam, ale mi to pomogło że mu o tym powiedziałam, bo on widział jaka jestem zazdrosna a przez to i nie ufna, staram się być spokojna i nie myśleć, bo to wszystko się rodzi w Twojej głowie, jak on Cię zapewnia że Cie kocha to uwierz mu. No chyba że jest z niego jak to się mówi: "pies na baby"

Gość Gabbriela
jesli nie ufasz to nie kochasz.

Gość ijahdi
sa takie dni ze mu wierze, mysle sobie ze zaufam.. ale nie potrafie.. nie potrafie zaufac mu w 100%

Gość kaaala
zaufanie to podstawa związku... bez tego ani rusz, dopóki mu nie zaufasz to będziecie nie szczęśliwi, jak mu zaufasz to tylko wtedy zacznie się wam układać

Gość szkoda czsu ale na takiego
faceta , skoro flirtuje przy tobie ogląda się za innymi znaczy ze nie kocha cię , dziewczyno otwórz oczy bo za chwile on znajdzie inna a ty zostaniesz w martwym punkcie takie zachowanie swiadczy o tym ze on jest otwarty na nowe znajomosci z kobietami a ty jesteś bo jesteś ja też zachowywałam się jak twój facet tylko przy takich na których mi nie zalezało , przykre to ale jemu wogóle nie zalezy na tobie , moze zaprzeczać i opowiadac o uczuciach twoim zadaniem jest go obserwować a nie słuchać , wyczytasz wszystko jak na dłoni ale nie ze słów na moje oko nic z tego ni bedzie bo juz zauważasz ze pewne zachowania nie powinny miec miejsca wsród ''zakochanych''

Gość osz przegapilam ciag dalszy
bez zaufania bedzie sie bardzo meczyc... dlugo juz jestescie razem?

Gość ijahdi
dwa lata