Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie na podwieczorek

czy wyplata 25,000 funtow rocznie

Polecane posty

za 7 godzin pracy dziennie, w biurze, to dobra wyplata? Poza Londynem

Gość mieszkanka Londynu.
to jest ok 1500 na reke, w Londynie bez rewelacji, ale pracuje sie i za duzo nizsze stawki. Poza Londynem mysle, ze calkiem niezle, bo i koszta zycia mniejsze.

to jest dokladnie 1630 na reke:)

Gość mieszkanka Londynu.
chyba bedzie mniej, bo NINu cos mi sie wydaje, ze nie odliczasz, bo ja zaczynalam od takiej wyplaty, ale to bylo dawno temu, wiec moge cos mylic.

Gość dziewczynanglika
www.thesalarycalculator.co.uk/ wychodzi 1,627.80 miesiecznie. To dobre zarobki za 7 godzin dziennie :)

Gość Smierdzacy klocek
Dupy nie urywa, ale i tak duzo lepiej niz moja kolezanka, ktora dostala oferte nie do przebicia - 10k na rok na recepcji + bonus ( ze trzy klocki) i 150000 obowiazkow, co najmniej jakby byla prezesem banku. Na to miejsce bylo chyba ze 180 kandydatow :p

Gość juijp98
w uk jest 35godzinny tydzien pracy?

Gość kafeteryankaala
Ja do niedawna tyle zarabialam, to bylo ok 1570 na reke, ale mi firma odciagala pension i shares, wiec bez tego to pewnie bedzie z 1630. Jesli jestes sama to bedzie Cie stac na wynajecie pokoju (pisze o Londynie), jesli masz faceta i on tez zarabia chociaz z 1000 to bedziecie mogli sobie wynajac 1 bedroom i zyc spokojnie, bez szalu.

mój mąż zarabia 26-28 tys rocznie i mieszkamy poza Londynem, zyje nam się bardzo wygodnie (bez dzieci) i nie narzekam. ja mam 26 lat, wszystko przede mną:) pytałam tak ogólnie, jak ludzie postrzegają tego typu stawki. bo z tego co widzę wokół, to jednak mało który Polak za granicą tyle zarabia - za 7 godzin lekkiej pracy - zwykle wypłata rzędu 18 tys to już sukces. dziwi mnie zatem, że dla Was to niewiele... to ile zarabiacie i w jakich branżach?

Gość kafeteryankaala
Ja zarabiam 27 tys na rok, tez praca w biurze, w duzej firmie zatrudniajacej ok 17000 osob. Moze poza Londynem mozna spokojnie za to wyzyc, ale w Londynie trudno byloby mi sie samej za to utrzymac i samej wynajac mieszkanie.