Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tuujtuj

Rzeczywiście te niektóre matki mają po prostu nasrane we łbach!

Polecane posty

Gość tuujtuj

Myslałam, że już nic mnie ani nie zaskoczy ani nie zdenerwuję w zachowaniu matek ale owszem byłam w błędzie! Mieszkamy w domku jednorodzinnym, dom ogrodzony, nas w domu nie ma bo w pracy, bramy pozamykane. Na lato rozkładamy sobie taki basen dmuchany i no nikt nie będzie tego basenu składał jak wychodzimy do pracy i on stoi. Dziś o 13 telefon z policji, że na naszym podwórku, w naszym basenie podtopił się dzieciak. Tylko pytanie skąd on tam się wziął? I wiecie skąd? Porypana mamuśka, nasza sąsiadka, wlazła na kontener od śmieci, poprzerzucała dzieci do nas, powsadzała do basenu a sama poszła sobie kimnąć. No i przysnęła przy tym basenie a jeden dzieciak prawie się utopił :O

Gość nie lubie nikogo:-)
Prowo,jak dla mnie.

Gość powiem i ja ......
no to rzeczywiście mamusia bez kompletnej wyobraźni trzeba mieć nieźle nasrane w głowie żeby tak postąpić ...pomijając fakt że jakim prawem jej dzieci bawiły się w Twoim ogrodzie bez waszej wiedzy przecież to wtargnięcie na prywatny teren .....uważaj żeby Cię nie oskarżyli o brak zabezpieczenia basenu ...wiem że to paranoja ale czasem dzieją się takie rzeczy ...oby nie

Gość jak to brak zabezpieczenia
basenu ? Autorka przecież napisała że swój teren pozamykała ze wszystkich stron. Matka jest winna że napuściła dzieciaki do bezprawnego wejścia na cudzą posesję i że nie dopełniła obowiązków rodzicielskich.