Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

postanowiłam iść do pracy!

Polecane posty

Gość kasjer z tesco
Umieram codziennie. :D

a co, planujesz się zatrudnić przy produkcji? :D praca przy produkcji też rozwija... cierpliwość :P

Gość Zuzanna Amelia & 9
Czlowiek to takie zwierze , ktore potrzebuje od czasu do czasu zmian, wyzwan i zadowolenia z tego co robi.

Gość Zuzanna Amelia & 9
18:33 [zgłoś do usunięcia] żeleczek praca przy produkcji też rozwija... cierpliwość Raczej umiejetnosc wylaczenia sie.

"Raczej umiejetnosc wylaczenia sie." przy maszynach? nie sądzę. może urwać rękę czy coś.

Dlatego warto podczas rozmowy kwalifikacyjnej zapytać się grzecznie co firma Tobie może zaoferować ..czyli jak możesz się przy nich rozwijać . Żelku mi tam jest dobrze .Czuję się spełniony zawodowo ,rozwijam się , atmosfera jest przyjazna bez spinania dupy ,a i wynagrodzenie adekwatne do obowiązków.

Gość Zuzanna Amelia & 9
18:35 [zgłoś do usunięcia] żeleczek "Raczej umiejetnosc wylaczenia sie." przy maszynach? nie sądzę. może urwać rękę czy coś. To nie umiejetnosc wylaczenia sie tylko zagapienie sie. Drobna az istotna roznica.

"To nie umiejetnosc wylaczenia sie tylko zagapienie sie. Drobna az istotna roznica." zamotałaś się zuzanno. wyłączenie = niemyślenie = nieuwaga = rozkojarzenie. mnie tam leksykalnie nie zagniesz.

Gość Zuzanna Amelia & 9
Zelek - ja nie mam zamiaru Cie zaginac ale nie masz racji. Wylaczyc sie to nie to samo co rozkojarzyc sie , nie to samo co nie myslec /mozna myslec o czyms innym i nie to samo co nie uwazac - .

Gość zuzanna ty madrascia nie grzes
zysz , poza tym jestes na rencie dla psychicznie chorych wiec twe zdanie sie nie liczy.

Gość Zuzanna Amelia & 9
Sprobuj. To na pewno bedzie bardzo orginalne.