Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maly_mis

Wakacje z duchami. Wywoływaliście?

Polecane posty

Gość maly_mis

Jedziemy ze znajomymi na biwak i chcemy nie nudzić się wieczorem. Zabawa w parach na osobności odpada :D. Może wywoływanie duchów? No bo browar to na pewno bierzemy. Zdobyć jakąś tablicę ze strzałką i literami czy to nudy?

Gość dissolved girl
Nie polecam bawić się w takie rzeczy :o

Gość maly_mis
Dlaczego??? Znasz kogoś komu to naprawdę zaszkodziło? Wiesz coś na ten temat?

Gość uyfuyfuyff
Dissolved girl ma racje a wy sobie tam pod namiotem lepiej poczytajcie cos na ten temat. Polecam przykladowo "Opetanych przez duchy" Wandy Pratnickiej. A najlepiej to po prostu pobawcie sie w chowanego lub w podchody...

Gość stare dewotki Ci odradzają
bo słyszą już wołanie z zaświatów :D bierz dziewczyno tablicę i się bawcie na całego :) to bardzo fajny pomysł na wieczory;)

Gość wywolywalam
i rowniez nie radze...

Gość wywolywalam
i nawet katoliczka nie jestem, a co dopiero dewotka ;)

Gość annjsja
opowiedzcie cos wiecej!!

Gość stare dewotki Ci odradzają
no to powiedz dlaczego nie radzisz a nie jak tuman jakiś nie bo nie:P

Gość ostatni moheranin
bo duchy nie moga przychodzic moga sie jedynie snic zamiast duchów przychodzą demony

Gość annjsja
ja wywolywalam na strychu starym i co? i nic:D bajeczki

Gość dissolved girl
Dewotki? :D Kupa śmiechu. Bliżej mi do satanizmu niż do katolicyzmu :classic_cool: a odradzam, bo skoro goowno się na tym znacie, to może się skończyć na zabawie, a możecie sobie kłopotów narobić.

Gość annjsja
jakich klopotow?:D

Gość fdretgs
chyba kompotów...

Gość ostatni moheranin
Podczas wizyty w szpitalu psychiatrycznym gość pyta ordynatora, jakie stosują kryteria, aby zdecydować, czy ktoś powinien zostać zamknięty w zakładzie, czy nie. Ordynator odpowiedział: - Napełniamy wannę, a potem dajemy tej osobie łyżeczkę do herbaty, kubek i wiadro i prosimy, żeby opróżnił wannę. - Aha, rozumiem - odpowiedział gość. - Normalna osoba użyje wiadra, bo jest większe niż łyżeczka czy kubek. - Nie - powiedział ordynator - normalna osoba pociągnęłaby za korek. Chce pan pokój z widokiem czy bez?

Gość Dobrawka88
Dissloved czemu blizej Ci do satanizmu? Ile Ty masz lat?

Gość Dobrawka88
dissolved girl

Gość dissolved girl
"ja wywolywalam na strychu starym i co? i nic bajeczki " Rozumiem, że jeśli np pierwszy raz weźmiesz jakiś instrument w dłonie i nie potrafisz na nim zagrać bo nie masz o nim pojęcia, to też stwierdzisz, że pewnie nie da się na tym grać? :) Rozwalają mnie ludzie, którzy GOOWNO wiedzą, a się wypowiadają. O satanizmie też, więc tym bardziej nie będę o tym pisać w tym temacie. Mimo wszystko wywoływanie duchów odradzam i już. A zrobicie co chcecie. Na szczęście większości ludzi się to nie udaje i mają tylko zabawę, oby tak było w waszym przypadku.

Gość odradzam,
jeśli świadomość "zawiesi" ci się w stanie kwantowym, to będziesz mieć problem

Gość Dobrawka88
dissolved girl wierzysz w Boga???

Gość Dobrawka88
Czy wierzysz w jego istnienie. "Rozwalają mnie ludzie, którzy GOOWNO wiedzą, a się wypowiadają. O satanizmie też, więc tym bardziej nie będę o tym pisać w tym temacie. " Skąd ta pewnośc?

Gość dissolved girl
Nie pisałam o Tobie, bo nie wiem, ale to forum pełne baranów, dlatego nawet nie chcę zaczynać poważnych i dość osobistych tematów, bo nie chce mi się po prostu produkować :) A skoro ktoś pyta o wywoływanie duchów, to będę mu to odradzać z całą mocą.

Gość dissolved girl
....bo skoro ktoś zakłada taki temat na forum, to raczej goowno wie :) albo jeśli pisze, że próbował i nic.

Gość Dobrawka88
Ale ja chce podyskutowac. Zadalam pytanie czy wierzysz w istnienie Boga. Bardzo proste pytanie. Odpowiedz: tak lub nie

Gość dissolved girl
To nie jest proste pytanie. Możesz pytać równie dobrze o Boga katolickiego jak i o Zeusa, więc jak mam Ci odpowiedzieć? To Ty musisz sprecyzować.

Do porozumiewania sie z duchami sluzy m.in tabliczka ouija ale szczerze odradzam tego typu zabawy zwlaszcza po alkoholu moga byc naprawde niebezpieczne Mozebyc tez karton w rogach rysujesz znaki zodiaku wg zywiolow na srodku duzy okrag dzielisz na tyle czesci ile liter w alfabecie polewej stronie piszesz tak po prawej nie do tego swiece talerzyk z zaznaczonym punkciekiem Podobno aby seans sie udal sa potrzebne minimum 4 osoby

Gość Dobrawka88
widzisz i już wpadlas :) piszesz, ze blizej Ci do satanizmu a nie umiesz okreslic wiary w Boga. Co ma wspolnego Bóg z Szatanem? Proste pytanie. Kim jest Szatan. Ciekawy temat mozesz sie wykazac jesli jestes znawczyni tematu.:)

Gość Dobrawka88
zaznaczam: napisalas ze blizej Ci do satanizmu wiec Twoje pytanie o jakiego Boga mi chodzi jest po prostu głupie.

Gość dissolved girl
Ale ja nie chcę się wykazać. Nie widzę potrzeby :)