Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem jak zagadać

Jak się zapoznać z dziewczyną co pracuje w Realu?

Polecane posty

kurcze podoba mi się pewna dziewczyna co pracuje w Realu, stoi na stoisku z cukierkami :D chciałbym ją poznać ale nie wiem co do niej zagadać :O jest malutka ma małe piersi ale tyłek ma zajebisty! Często sobie wyobrażam jak się z nią macam w łóżku :P ech ale to nigdy nie nastąpi bo nie odważe się do niej zagadać :O poradzicie coś?

Gość jkyu
Realu???? Realu Madryt????

Gość nvdfjnfjnbjf
wyłącz wreszcie tego neta :classic_cool:

Gość ghghhhjhjhj
to chyba proste - kupuj cukierki ;)

Gość codziennie kupuj u niej cukier
cukierki:) w koncu się przełamiesz :)

to zani9m coś bym zagadał to bym chyba zbankrutował :D no ok bym kupował te cukierki ale co zagadać jaki tekst?? :O

Gość lapeczkowaaaaaaa
powiedz jej, ze jest slodsza od tych cukierkow i bierzesz ja zamiast nich do kawy, tzn. na kawe

Gość normalnie przecież
podchodzisz i zagadujesz. tylko nie przy kasie jak jest kolejka :P albo przy kolejce i powiedz jej, że jak się nie zgodzi na kawę po pracy to będziesz tu stał do jutra :P

lapeczkowaaaaa dobre ale chyba bym się nie odważyl jej tego powiedzieć chociaż jestem ciekaw jaka była by jej reakcja :D

Gość laska pewnie i tak ma męża
i dziecko :classic_cool:

coś ty toż tomłoda dziewczyna pewnie po maturze dopiero chociaż biodra ma szerokie więc może już rodzila :D

dobra zrobie tak jak pisze lapeczkowaaaa, najpierw będe u niej kupował cukierki, będe miły i uśmiechnięty i takie tam a potem powiem jej to co radzi lapeczkowaaa :Dzobaczymy co z tego wyjdzie, wkrótce zdam relacje. 🖐️

Gość GHAH GIERAhamze 666 JWWD!
Powiedz jej, że jest słodka i tyle! Po sprawie!

Gość triu
albo razem z banknotem za cukierki wsuń jej do ręki karteczkę z pytaniem czy pójdzie z Tobą na kawę

Gość tosztoszok!
u niej się nie płaci ona tylko wazy :O

Gość Ty i tak masz dobrze....
mi się podoba taka dziewczyna z cukiernii... a najgorsze jest to, że nigdy nie moge Jej złapać, ze 2 razy mi dotychczas udało :) bo pracują też tam dwie inne panie więc ciesz się bo jesteś w komfortowej sytuacji :) :) zawsze tam jest :P

jak myślsz ile już zjadłem tych kremówek, wzetek itd :classic_cool: ogólnie jak chcesz pogadać to pisz... jedziemy na tym samym wózku ;)

Ale macie problem ,a rady jeszcze gorsze .Najlepiej zapytaj się jakie cukierki ona poleca ,jakie lepiej smakują, może któreś próbowała i coś zaproponuje ,opcji jest dużo.Nie wyskakuj z tekstem że jest od nich słodsza, bo jak jest wesoła ma poczucie chumoru to może coś z tego by będzie, ale jeśli jest nieśmiała to będzie katastrofa .Lepiej niech to będzie naturalne, wtedy obie strony będą jak najmniej skrępowane. Ty i tak masz dobrze.... możesz podobnie zrobić niech ci coś dziewczyna poleci ,udaj niezdecydowanego ,że może to być za słodkie ,mało słodkie itp ona pewnie zaproponuje coś innego i może jakoś nawiążecie rozmowę ...nie o kremówkach ;)

Gość Figofagofrugo
Kup sobie na allegro kluczyki od Porsche i świeć jej przed oczami. Na pewno na ciebie zwróci uwagę.

Gość założyciel tematu.
ale jestem cielak, dziś przez przypadek jechalem z nią autobusem.. kurcze wyglądala jeszcze ładniej niż w sklepie, chyba nawet dwa razy na mnie zerkneła.. :O chyba się zakochałem.. :O

Gość założyciel tematu.
ciekawe jak tam kolega z cukiernii sobie radzi ;)

"kolega z cukierni" nie może swojego obiektu westhnień nigdy spotkać w tej cukierni.... (nie wie czy jeszcze tam pracuje ale chyba tak) ale czasami Ją widuje ;)

Gość założyciel tematu.
może jest na urlopie? "moja' chyba jest bo w sklepie już 2tydz jej nie widać a dzis w autobusie ją spotkalem i co? i nic kurna a byla taka okazja :O

Gość założyciel tematu.
"obiekt westchnień" ech, dzisiaj naprawde do niej wzdychałem.. :(

Gość pochuitodajesz
nie wiem nie mam pomysłów

Gość uroczy temacik
Autor zagadać do dziewczyny nie potrafi, a "oblukał ją dokładnie: malutka, drobne piersi, duże biodra( rodziła- nie rodziła). :)

Gość real or not real
jak poznales ja na kafeterii i okazalo sie ze pracuje w realu to wiesz ze nie bedziesz musial ja utrzymywac

Gość autor tego tematu
ach, dłuugo jej nie widziałem a dziś wróciła do pracy po 3tyg. długi urlop miała a sie martwiłem, że ją zwolnili ;)