Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem jak zagadać

Jak się zapoznać z dziewczyną co pracuje w Realu?

Polecane posty

Gość hmmm hm hmmm
cieszysz sie ?/ :classic_cool:

Gość hmmm hm hmmm
"Moja" ;) niestety, wiem, że tam pracuje ale nigdy Jej nie ma - jest tam jakąś menadżerką tej cukierni albo właścicielką :classic_cool: -na sklepie, w środku - nigdy Jej nie ma :(

Gość prawiki są tutej
'podobno w wawelu charkają do masy michałkowej' i gadka leci dalej - beczka!!

hmmm hm hmmm "Moja" niestety, wiem, że tam pracuje ale nigdy Jej nie ma - jest tam jakąś menadżerką tej cukierni albo właścicielką -na sklepie, w środku - nigdy Jej nie ma O Bosze ,Ty dalej nie spróbowałeś poznać tej dziewczyny z Cukierni? Języka nie masz by spytać ekspedientek kim ona tam jest ,dziewczyny głowy ci nie urwą .Życie stracisz na tym czajeniu się,trochę odwagi :)

Gość hmmm hm hmmm
no co Ty. Mam się pytać te ekspedientki o Nią - a jak Ona jest ich szefową czy jakoś zarządza tą cukiernią? Nie wiem kim Ona tam jest, w każdym bądź razie nie sprzedaje lub bardzo rzadko kiedyś ją tam spotkałem (może w razie zastępstwa) a cukiernia jest chyba własnością pewnej piekarni, więc może jest spokrewniona jakoś z właścicielami lub może mają jakąś umowe między sobą na wyłączość Wiesz jakby się potem głupio czuła jakby Ją tam nagabywały, że ma wielbiciela i się o Nią wypytuje ... tym bardziej, że jest sama (na 90%) - baby potrafią być wredne i okrutne w takich sprawach Spotkać tez mi Ja trudno, czasem Ją widuje tak przypadkiem jak sobie gdzieś chodzi w okolicy czy pędzi chyba do tej cukiernii. Zresztą nie zachowuje się jakby była zainteresowana - jest zresztą jeszcze młoda

Gość polemik
Napalony koleś co pyta nas co Robić (TY) : Hej Lalka, masz fajne cukierki na stoisku, chciałbym kilka kupić, każdego rodzaju i smaku, daj ze 15 Fajna mała, z małymi cyckami i fajnym tyłkiem: 15 kilo? Napalony koleś co pyta nas co Robić (TY) : Sztuk Fajna mała, z małymi cyckami i fajnym tyłkiem: Koleś ja tutaj mam 150 rodzajów cukierków :classic_cool: Napalony koleś co pyta nas co Robić (TY) : pomogę ci mała Fajna mała, z małymi cyckami i fajnym tyłkiem: Ok wiedz że mała to jest twoja pała Napalony koleś co pyta nas co Robić (TY)[ zszokowany] : Aż tak widać??? Może się umówimy? Fajna mała, z małymi cyckami i fajnym tyłkiem: Widać widać całokształcie, nie wiem czy się umówimy, nie znam cię. Widziałam kilka razy jak czaisz się między regałami i gapisz na mnie. Może ty jesteś jakimś zboczeńcem :o. Napalony koleś co pyta nas co Robić (TY) : Nie jestem zboczeńcem Fajna mała, z małymi cyckami i fajnym tyłkiem: Podobno na forum chodzisz i pytasz co zrobić by mnie poderwać, pisałeś o moich cyckach itd :O Zbok i prześladowca nie wracaj tu więcej. ( rzuca w niego kartonem cukierków kazdego rodzaju po 15 sztuk Napalony koleś co pyta nas co Robić (TY) (zapłakany) Ide, pójdę na forum spytam co zrobić i jeszcze tu wrócę. (bierze karton i ucieka) Fajna mała, z małymi cyckami i fajnym tyłkiem: EEE ty koleś a gdzie zapłata :classic_cool: i nie zeżryj wszystkiego naraz. Ochrona ochrona, łapać złodzieja

Chłopie jak tak bedziesz się zastanawiał to nic z tego nie będzie:( cyt.no co Ty. Mam się pytać te ekspedientki o Nią - a jak Ona jest ich szefową czy jakoś zarządza tą cukiernią? - Powiedz mi ,co to zmienia że ona jest tam szefową? Według mnie nic to nie znaczy,masz tylko się dowiedzieć kim ona tam jest! A było by super, jakbyś wyciągnął od dziewczyn w jakich godzinach ona tam pracuje i kiedy. Cyty.Wiesz jakby się potem głupio czuła jakby Ją tam nagabywały, że ma wielbiciela i się o Nią wypytuje ... tym bardziej, że jest sama (na 90%) - baby potrafią być wredne i okrutne w takich sprawach Tak Ty wiesz jak ona by się czuła ,ja dziewczyną z pewnością nie jestem ale wydaje mi się ,że może by i się niezręcznie czuła ale w duszy by się radowała że komuś się podoba,przeciaż to naturalne uczucie ,a jeśli Ty byś się jej spodobał to lepiej nie trzeba. I powiem Ci jeszcze jedno nie myśl tyle ,tylko działaj ,wytęż mózgownicę jak ją poznać. Cyt.Zresztą nie zachowuje się jakby była zainteresowana - jest zresztą jeszcze młoda - To są już Himalaje głupoty, skąd Ty wiesz że ona nie jest zainteresowana?? Bo nie podeszła do Ciebie i nie zagadała ? Nie bądź śmieszny ,to Ty masz to zrobić ,na to że ona to zrobi to nie licz,czizas co się może takiego strasznego stać ? Najwyżej odmówi ,będzie to przykre bo Ci się podoba ,ale kurcze musisz zaryzykować ,bo jak ładna to na 100% zaraz będzie zajęta. Czy tak trudno podejść do niej ,powiedzieć zwyczajowe "cześć" zapytać się czy pracuje w cukierni bo Tobie się tak wydaje ,no coś w tym stylu,qźwa ,przecież ona będzie wiedziała w czym rzecz,jeśli jest wolna i zainteresowana Tobą to możesz ją bliżej poznać,no ale trzeba podejść i zagadać ,inaczej się nie da.Piszę do Ciebie z pracy więc doceń to :)

Gość hmmm hm hmmm
Minęliśmy się dzisiaj na mieście :P :) Skoro jest już od tylu miesięcy sama, to najwyraźniej Jej to odpowiada - jakby chciała to na pewno mogła by mieć kogo chce... najwyraźniej nikogo nie szuka

Skoro jest już od tylu miesięcy sama, to najwyraźniej Jej to odpowiada - jakby chciała to na pewno mogła by mieć kogo chce... najwyraźniej nikogo nie szuka Mam pytanie ,jesteś sam? Chyba tak i odpowiada Ci ten stan??? Na litość boską ,szukasz usprawiedliwienia dla siebie ,by nic nie zrobić i się tylko na nią patrzeć,no to sobie patrz jak Ci to wystarcza:( I proszę Cię nie odpowiadaj się w jej imieniu ,bo guzik wiesz co ona myśli :P cyt.najwyraźniej nikogo nie szuka - a... to bardzo odkrywcze to co piszesz,skąd to wiesz? Pewnie tak samo wyglądasz na ulicy jak ona ,a myślisz ciągle o pewnej dziewczynie ,ale paradoks :D

Gość imię jak imię?!
jak tam sytuacja? :D