Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość orzech w czekoladzie

Rodzina niszczy moje życie seksualne:/

Polecane posty

Gość bo jesteście głupi w ch
przez 3 lata nie wpadłaś na to że można zamienić się na pokoje lub założyć zamek na drzwi ? no genialna jesteś

jesteś leniwa i tyle! bo jak chciałabyś to napewno byś coś wymyśliła by nie tkwić w takim impasie. nie wiem jaki jest Wasz status materialny, ale jeśli źle nie jest, a tak bardzo zależy Wam na seksie to moglibyście raz na jakiś czas do jakiegoś moteliku wyskoczyć, albo hostelu. pełna dyskrecja, Ty możesz sobie ulżyć i drzeć sie ile chcesz, jak mąż by Cie pompował. jest tez możliwość pleneru: jakiś las, łąka... dla chcącego nic trudnego jak to mądrzy ludzie powiadają. ale nie kurwa, zamiast myśleć to trzeba rozłożyć łapy i się użalać na internetowych forach...

Gość uuuu osz ty
ja tez mialam taki problem - jezdzilismy do lasku, szukalismy fajnych łąk i tak dalej. To byla jedyna opcja do czasu wyprowadzki na swoje a rodzicow to mam takich, że nawet sie krzywili o nasze wspolne łózko (po slubie!) bo pod ich dachem ich córka nie będzie się kotłować w łóżku z obcym (!!!) facetem i koniec ...

Gość gadu-99
Popraw sobie zycie mieszkając osobno !

Gość aaaaabeeee
zawsze wszyscy winni dookoła, ale nie ona yebana kurewka co by sie tylko yebac chciała z chłopem. wvpierdalaj na swoje to sie bedziesz yebac.

Gość prr
Eminet @ Jakie tabu? Nawet w najbardziej zboczonych rodzinach nikt nie chciałby widzieć i słyszeć jak ktoś z rodziny się bzyka. Weź daj spokój.

Gość prr
Teraz jest pełno takich przypadków, gdzie kilkanaście osób siedzi na jednym mieszkaniu i nic na to nie poradzimy! Dotyczy t zwłaszcza klasy robotniczej, która za 1000 złotych od prywaciarza nie są wstanie dostać kredytu na mieszkanie, a i czsem na wynajem nie starczy. I tak sobie siedzą na kupie w małej, ciasnej chatce i wiadomo co...

Gość prr
jestem idiotą, nie doczytałem że dom budują

To wprowadźcie coś nowego. Spróbujcie zrobić coś spontanicznego poza domem, nie wiem na plaży, w wodzie, w łazience, na ogrodzie,w windzie, na klatce,w krzakach, na imprezie, w parku, w samochodzie - gdziekolwiek, facetów rajcuje taka chwila emocji. Podobno w takich nietypowych miejscach są lepsze doznania:) Ja potwierdzam i polecam :) Jest to nawet sposób na facetów którym się zazwyczaj "nie chce" :D

Gość positive girl!!!!
Do autorki: Nigdy bym się nie zgodzila na takie warunki mieszkalne!!!! Polska mentalnosc - w jednym domu po 4 mazlenstwa mieszkaja!!!! Mieszkaja wszyscy jeden na drugim!!!! Po drugie w zyciu bym się nie zgodzila mieszkac z rodzicami czy tesciami!!!!! Mam 26 lat, jestem z chlopakiem 6 lat mieszkamy razem od 4 lat wynajmujemy mieszkanie, a swoje nowo kupione mieszkanko remontujemy. Zanim sie zdecydowalas na dziecko I malzenstwo trzeba bylo zapewnic sobie dom, a nie liczyc na matke ojca ze z nimi bedziesz mieszkac!!! Nie rozumie takich ludzi!!!! Zenic sie chca na leb na szyje a gniazdka swojego nie maja tylko ogladaja sie na rodzicow!!! Polaczki maja to we krwi, od spodnicy sie oderwac nie potrafia!!!!

Gość positive girl!!!!
Zapomnialam dodac ze nie mieszkam w tym zacofanym kraju - Polsce!!!!!!!!!

Gość dfgre
Zycie seksualne niszczycie sobie sami przez swoja chytrosc i brak checi usamodzielnienia sie.

Gość a może by tak
wyprowadzić się z domu i wynająć swoje mieszkanie??? jeśli pracujecie to nie majątek, a tylko narzekacie :/

Gość dodam swoje 5 groszy....
Bo kobiety w Polsce robia dzieci, gdzie opieke 24h na dobe tzw darmowe nianki sprawuja mamusie i tesciowe! Nie ma jak wykorzystac babke do darmowej opieki nad swoim dzieckiem! Boicie się usamodzielnienia! Smieszne dla mnie sa takie niby "rodziny" ktore gniota się po

Bo kobiety w Polsce robia dzieci, gdzie opieke 24h na dobe tzw darmowe nianki sprawuja mamusie i tesciowe! Nie ma jak wykorzystac babke do darmowej opieki nad swoim dzieckiem! Boicie się usamodzielnienia! Smieszne dla mnie sa takie niby "rodziny" ktore gniota się po dziesieciorga w jednym domu z jedna kuchnia i lazienka!!!!!!!

Gość Czytajcie !
Czy wy potraficie czytać ze zrozumieniem? No chyba nie.

Gowno mnie to interesuje że dom buduja!!! Mogli wczesniej pomyslec o tym że nie beda mieli warunkow mieszkaniowych, sami sa winni!

Gość zaraz mama chlopca
ja z moim facetem jak bylismy w domach rodzinnych w odwiedzinach to kochalismy sie gdzie sie dalo, zamykalismy sie w lazience, w pokoju w ktorym spala siostra mojego ze swoim chlopakiem tez sie kochalismy na mute ale mielismy ochote wiec i nawet loda mu robilam, w pokoju gdzie spal z nami raz moj brat i nie spal ale na lyzeczki sie ogarnelo, raz jak tesciowi wyszli gdzies do sklepu na chwile to tez zgial mnie w pol na stole i tez szybki numerek;)

Gość ytrudud
tak se autorka wybrała to tak ma, niech ma pretensje do siebie a nie do kolegow, dziadków, i ciul wie kogo jeszcze. chytra i tyle, a chytry dwa razy traci.

Zenia się zaraz po szkole, rodza dzieci i placza bo RODZINA niszczy ich zycie seksualne?! Ciekawa jestem ile lat ma autorka?! Trzeba się puknac w glowe zanim podejmie się takie decyzje.

Gość alfredo nowy
prymitywy, sknery i ograniczeni

Gość dodam swoje 5 groszy.....
Też bym chciała mieć dziecko ale nie mam warunków na to teraz i koniec. Najpierw szkola praca i zbierać kasę na mieszkanie ślub. A nie liczyć ciągle na rodziców. Ja usamodzielnilam się zaraz po skończeniu liceum. Poszłam do pracy, a dopiero później na studia. Studia udało mi się skończyć za własne ciężko zarobione pieniądze. Pracuje teraz w zawodzie, mam kochanego chłopaka, wspólnie mieszkamy, zbieramy pieniądze na ślub i na mieszkanie. I wiedzie nam się jakoś! A nie a bo ona wpadła i tak dalej. Ludzie jest tyle sposobów antykoncepcji że wpadek nie powinno być! I w ogóle nie rozumiem młode małżeństwa gdzie się pchają pod jeden dach z tesciami lub rodzicami!!!! Ludzie zakladacie rodzinę to bądźcie samodzielni a nie tak jak wyżej ktoś napisał- trzymać się mamusinej spodnicy! Albo od cyca nie oderwane dorosłe dzieci! Jak to czytam to krew mnie zalewa po co autorka założyła ten temat? Czy chcę się pochwalić swoją głupota czy posmiewisko z siebie zrobić? Albo może szuka współczucia u innych? No czyja to jest wina jak nie jej!!! Sama się zdecydowała mieszkać z rodzicami, wiem że może im ciężko bo dom budują ale mogli poczekać z budowa i iść mieszkać osobno i wtedy bzykac się do woli! A nie że ojciec matka dziadek babka brat pod drzwiami, wchodzą bez pukania i tak dalej! A i jeszcze seks przy dziecku? Ciekawe ile to dziecko ma lat? Jak małe to ok, a jak wieksze? Autorka żali się, a zamka w drzwi nie zamontuja. Bzykanko poza domem nie wchodzi w grę. Zajebisty związek i rozumowanie dorosłych ludzi. Pozdrawiam.

Gość autorkoooooooooooooooo
kurrwiłaś się to masz !!! trzeba było pomyśleć gdzie bedziesz mieszkać zamin wyszłaś za mąż!!!!

Gość iza 8418
Twoja wina. Normalna kobieta potrafi sobie zarobić na wynajem. Poza tym biedna nie jesteś skoro wystawiasz sobie dom więc jesteś po prostu skąpiradłem więc dobrze ci tak.

Gość iza 8418
byłaś w stanie rozłożyć nogi i dorobić się dziecka a nie potrafiłaś zdobyć normalengo zawodu i zarobić na wynajem mieszkania? żałosna jesteś

Gość iza 8418
Może Twoi rodzice i dziadkowie się po prostu mszczą. Ty pukasz jak do nich do pokoju wchodzisz? Oni też chcą się pobzykać. Powinnaś to wreszcie zrozumieć tłumoku. Ty zacznij pukać do pokoju rodziców i dziadków bo oni też chcą się normalnie pobzykać. Dali ci dobrą nauczkę niewychowana smarkulo.

Gość iza 8418
@ positive girl sama jesteś polaczkiem!!! myślisz że ktoś uwierzy że w wiek 26 lat masz swoje mieszkamnie. wyżebrałaś kasę od rodziców, dziadków lub teściów