Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Legalna Blondynkaa..

Zanim stałam się piękna byłam brzydka, teraz,...

Polecane posty

Mając 20 lat oglądam sobie swoje zdjęcia sprzed 2, 4 lat i naprawdę byłam brzydka, nie miałam powodzenia teraz zmieniła mi się twarz ,figura, charakter i każdy mnie luai a pomyśleć że trzy lata temu siedziałam w domu i marnowałam życie...

Gość dvdfbfb
chyba l;logiczne ze jest różnica miedzy dzieckiem a prawie kobietą. rozkwitniesz dopiero po 30

No tak to logiczne ale nie spodziewałam się po sobie aż tak dużej zmiany kiedyś przezywali mnie od paszteta a teraz każą mi na modelkę iść, hipokryci

Tak,masz racje...pomyliłam się ale mniejsza o to..

Gość autorko a ile ty
może i twarz ci się mieniła, bo pewnie zrzuciłas parę kilo, ale w głowie dalej masz siano, to nei tak łatwo zmienic :D spal te zdjęcia lepiej stare, bo jeszcze spotkasz jakiegoś przystojniaka i cię jeszcze ktoś będzie szantażował

Gość autorko a ile ty
a co ma napisac? że nadal nie ma pojęcia co to hipokryzja? idiotka :D zaraz przeczyta w wikipedii i będzie mundrego strugac - blondynka to blondynka, wyżej nie podskoczy, co z tego że ma ładniejsza twarz niż rok temu jak i tak ja każdy będzie chciał tylko wyruchac? :D aha - znam piękne kobiety od małej dziewczynki - pewnie dalej jestes pasztetem tylko cię znajomi wkręcają ;)

autorko a ile ty - przynajmniej się kulturalnie zachowała, aż strach sobie wyobrazić Twoją reakcję, gdy ktoś zwróci Tobie uwagę :D :P

Właśnie problem w tym że nigdy nie miałam nadwagi twarz mi sie sama zmieniła tyle że teraz gram w tenisa, pracuje w hotelu zajmuje sie dziećmi jako niania i mam dla kogo żyć przedtem byłam zamknięta w sobie, zakompleksiona a wiadomo ze nikt takich nie akceptuje

Ciesze sie ze wyszlam z depresji i ze w ogóle żyję, miałam kilka prób samobójczych,anoreksje więc zastanówcie sie zanim zrobicie z kogoś głupią, pustą blondynke bo każdy ma prawo się pomylić

Gość Marlo464677557
Mojej ex dokuczali strasznie jak miała 16. Koło 20 była niemal boginią. Potem jedna z piękniejszych .Teraz potrafi być naprawdę bardzo brzydka a w 2 dni zrobić się na całkiem ładną (pomijam makijarz itp) Inaczej wstanie czy się wyśpi i inny człowiek Takie geny niektóre maja.

Gość gość
"Autorko a ile Ty " weź się nie odzywaj zmijo nic o tej dziewczynie nie wiesz a uczepilas się jak rzep psiego ogona , nie znoszę takich toksycznych bab , mówisz że jest blondynka i głupia tylko ze jak na razie ona mówi normalnie a Ty pokazujesz brak kultury , gdyby blond ma serio był wyznacznikiem głupoty to by byś musiała się przefarbowac na platyne . A co do autorki zerwij lepiej kontakt z tymi co się z Ciebie śmiali i znajdź nowych przyjaciół , oni lecą tylko na twój wygląd a osobowość maja głęboko gdzieś , powiem Ci tak lepiej sobie znalesc chłopaka jak jest się brzydka bo przynajmmiej wiesz ze zależy mu na tobie a nie na wyglądzie a później dopiero się ewentualnie odpicowac