Libed 73 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Żaba Monìka napisał: Swoją drogą to pozazdrościć, że ludziom chce się bawić w te romanse i emocje na kafeterii, naprawdę nie wiem skąd biorą na to siłę i chęci. to serial w ktorym mozesz wplywac na akcje i rozmawiac z aktorami lepsze niz moda na sukces czy netflix. kto by nie chcial prowadzic dialogu z bohaterami ukrytej prawdy ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mtjkp 25 Napisano 5 godzin temu to bierz leki iskra to cie przestanie bolec glowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 152 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Libed napisał: bierz sie za lezaka to twoja ostatnia szansa na powielenie waszych zj.banych genow, ta okazaj moze sie nie powtorzyc Dla takich jak Ty to istnieje między ludźmi tylko roochanko, głodnemu chleb na myśli. Ja nie jestem taka ograniczona i płytka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BeatyfikowanaBabkaBoża 10 Napisano 5 godzin temu Tera bierzesz na litość oja biedna boli. Druga nimfa xD ludzie wspolczujta mi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 629 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Mgła napisał: Bosze jak mnie głowa boli. Chyba fzi2ś nie zasnę z tego bólu. Po co jeszcze dałam się wyciągnąć lasce która najpierw mnie wywoływała, a potem zwiała gdy ją zacytowałam. paracetamol+kodeina w musującej tabletce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 240 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Mgła napisał: Z całą pewnością. Ja nie wejdę do Twojego samochodu i nie będziemy "podziwiać" lasu rozebrani od pasa w dół, nie wysyłam zachęty do tego w postaci nudli. Hahaha dobra jestes. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 152 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Malowany napisał: Masz rację, już nie wejdziesz. Oczywiście że nie, bo nie spotykam się z ludźmi którzy mają na mnie wyrąbane bo wybierają nudesiary. Nawet leżak pokazuje że mu zależy na moim samopoczuciu i chce mnie rozśmieszyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mtjkp 25 Napisano 5 godzin temu buahaha jakie ruuchanko ten sriibed to eunuch wykastrowany jest on nigdy nie zaruucha przegryw xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Libed 73 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Mgła napisał: Dla takich jak Ty to istnieje między ludźmi tylko roochanko, głodnemu chleb na myśli. Ja nie jestem taka ograniczona i płytka. to twoje slowa ze sensem zycia jest mnozenie sie i ze chcesz miec dzieci. sama to pisalas wiec zycze ci je miec a czasu juz niewiele zostalo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 322 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał: to jakaś deklaracja czy co? 2 minuty temu, przelot napisał: ? Krzyk rozpaczy. Połowę włosów zjadły już dziedzi w obiadach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mtjkp 25 Napisano 5 godzin temu dobrze ze ty sri bed nie chcesz miec dzieci, bo wiesz ze masz geny zakaly po co sie rozmnazac, tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 277 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, WychodzeNaChwile napisał: paracetamol+kodeina w musującej tabletce Plus coca cola na migrene. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 49 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Mgła napisał: Bosze jak mnie głowa boli. Chyba fzi2ś nie zasnę z tego bólu. a czy poza forum bywasz złym bachorem i co robisz na stres autyzm i adhd i czy dlugo tak pociagniesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Libed 73 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Mgła napisał: Nawet leżak pokazuje że mu zależy na moim samopoczuciu leze dobra wystarczy juz tych glupot na dzisiaj ide spac 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 152 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Hahaha dobra jestes. No i gdzie odpowiedź na mój post do Ciebie? Wywołałaś mnie a na ten post nie odpowiedziałaś jaki problem masz tym? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przelot 221 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Caryca łabędzica napisał: Krzyk rozpaczy. Połowę włosów zjadły już dziedzi w obiadach. A skad to? Jakies niedobory ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 49 Napisano 5 godzin temu moze kieliszek wina Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1695 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Libed napisał: to serial w ktorym mozesz wplywac na akcje i rozmawiac z aktorami lepsze niz moda na sukces czy netflix. kto by nie chcial prowadzic dialogu z bohaterami ukrytej prawdy ? Ale kto na kogo wpływa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Libed 73 Napisano 5 godzin temu jedyne na czym zalezy lezakowi to zeby cie zwabic do jaskini i wylomotac tylek z ktorej moze cie juz nie wypusci 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 152 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał: paracetamol+kodeina w musującej tabletce Nie mogę przez problemy z układem pokarmowym. Zresztą na migrenę kiepsko działa cokolwiek. Edytowano 5 godzin temu przez Mgła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Libed 73 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Żaba Monìka napisał: Ale kto na kogo wpływa? widzowie na aktorow w serialu co wiecej patologia w ukrytej prawdzie to fikcja a tu masz autentyczne zdarzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 181 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Mgła napisał: Oczywiście że nie, bo nie spotykam się z ludźmi którzy mają na mnie wyrąbane bo wybierają nudesiary. Nawet leżak pokazuje że mu zależy na moim samopoczuciu i chce mnie rozśmieszyć. To wbijaja na priv. W ramach podziękowania, usłyszysz klekaj i ssij na publik. Gratuluję wyboru Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 629 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Caryca łabędzica napisał: Krzyk rozpaczy. Połowę włosów zjadły już dziedzi w obiadach. wiesz czym się poratować czy podpowiadać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 152 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Libed napisał: to twoje slowa ze sensem zycia jest mnozenie sie i ze chcesz miec dzieci. sama to pisalas wiec zycze ci je miec a czasu juz niewiele zostalo A Twoje słowa, że z każdym z którym się spotykam to tylko w tym celu bo jesteś tak płytki i masz tak płytkie relacje że tylko na tym się u Ciebie najwidoczniej opierają zeby się roochać. Więc już się nie odpowiem w tym temacie, bo na takich to szkoda czasu i energii. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TREVVO 31 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Mgła napisał: Bosze jak mnie głowa boli. Chyba fzi2ś nie zasnę z tego bólu. Po co jeszcze dałam się wyciągnąć lasce która najpierw mnie wywoływała, a potem zwiała gdy ją zacytowałam. LEŻAK PRZEZ NIĄ MIAŁ MIGRENĘ KILKA DNI TEMU, TERAZ TY ELA W JAKIEŚ CZARNE MAGIE CIĘ CHYBA BAWI, A TAKA NIEPOZORNA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 152 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Malowany napisał: To wbijaja na priv. W ramach podziękowania, usłyszysz klekaj i ssij na publik. Gratuluję wyboru Pisał ze mną już priv kilka dni i się tak nie zachowywał. Dostosowuje się do poziomu rozmówczyni najwidoczniej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 277 Napisano 5 godzin temu 6 minut temu, Libed napisał: dobrze ze nie jestes z pod karpacia bo bym myslal ze widmok to pisze Promyk nie jest z pod karpacia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Libed 73 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Mgła napisał: A Twoje słowa, że z każdym z którym się spotykam to tylko w tym celu bo jesteś tak płytki i masz tak płytkie relacje że tylko na tym się u Ciebie najwidoczniej opierają zeby się roochać. Więc już się nie odpowiem w tym temacie, bo na takich to szkoda czasu i energii. no sorry ale jak najwiekszym przegrywom pipe pokazujeszz to wg mnie liczysz ze chociaz oni zechca cie zaplodnic bo innej logiki w tym nie widze. to raczej nie jest piekny zachod slonca ze slesz zeby podziwiali tylko wiadomo po co 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 49 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Mgła napisał: Pisał ze mną już priv kilka dni i się tak nie zachowywał. Dostosowuje się do poziomu rozmówczyni najwidoczniej albo nie umie zniesc odrzucenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 152 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, TREVVO napisał: LEŻAK PRZEZ NIĄ MIAŁ MIGRENĘ KILKA DNI TEMU, TERAZ TY ELA W JAKIEŚ CZARNE MAGIE CIĘ CHYBA BAWI, A TAKA NIEPOZORNA Pewnie rzuca czaary przy pomocy tej maszynki dla nie wyroochanych (choć zajętych) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach