Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytanko mam wampirze

Pytanie o dary wampirów ze Zmierzchu.

Polecane posty

Gość Pytanko mam wampirze

Witam, mam takie pytanie, ktory dar chcielibyście mieć? -------------------------------------------------------------------------------- Alec - potrafi sprawić, że człowiek traci zmysły. Jego dar może działać na wielu ludziach naraz. Alice - potrafi przewidywać przyszłość. Alistair - jest tropicielem. Afton - nie wiadomo, jaki dar posiadał. Aro - po dotknięciu danej osoby może czytać jej w myślach. Bella - jest tarczą - potrafi obronić nie tylko swój umysł, a także innych przed działaniem darów innych wampirów. Benjamin - wywiera wpływ na cztery żywioły: wodę, ogień, powietrze i ziemię. Charles - potrafi rozpoznać, czy ktoś go okłamuje. Chelsea - niszczy związki międzyludzkie. Corin - nie wiadomo, jaki dar posiadał. Demetri - jest tropicielem. Didyme - potrafiła sprawić, by ludzie byli szczęśliwi. Edward - potrafi czytać w myślach. Eleazar - potrafi się dowiedzieć, kto ma jaki dar. Heidi - potrafi tworzyć iluzję pragnień danej osoby. James - jest tropicielem. Jane - potrafi zadawać ból wybranej przez siebie osobie. Jasper - potrafi wpływać na emocje otaczających go osób. Kate - potrafi wytwarzać prąd. Maggie - potrafi rozpoznać, czy ktoś ją okłamuje. Marek - wyczuwa związki międzyludzkie i ich siłę. Renata - wytwarza tarczę psychiczną i fizyczną. Renesmee - potrafi pokazać komuś swoje myśli przez dotknięcie twarzy tej osoby. Siobhan - silna wola - doprowadza do tego, co sobie zaplanowała. Victoria- talent do ucieczki. Zafrina - tworzy iluzję. Potrafi wpłynąć na człowieka tak, że widzi on to, co ona chce by widział. Nie czytałam tego "Zmierzchu" ani nie ogladałam ale niektóre te dary są fascynujące i tak się zastanawiam, które bym chciała. Na pewno bym NIE chciała mieć tych darów czytania w myślach, przewidywania przyszłości, sprawdzania czy mnie ktoś okłamuje czy spraqdzenia czyjegoś daru. Chciałabym na pewno dar Zafriny, jest chyba najbardziej niebezpieczny, dar Benjamina też jest super i chciałabym go mieć, poza tym może Alec i Bella. Reszta jest mi obojętna.

Gość chciałabym tylko jednego daru
przyciągania do siebie Edwarda ;-)

Gość wypowiewm się i ja, a co!
Benjamin miał wg. mnie najpotężniejszy dar, Zafrina tak samo, mogła chyba też manipoloqać ludźmi dzięki temu.