Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem nie kapuję

Udezylam obce dziecko w nerwach

Polecane posty

Gość mieszkanka uk
pierdolenie o szopenie ten bachor celowo podniósł psa i dostał karę, może niekoniecznie po pysku powinien dostać ale po łapach i to porządnie to na pewno!

Gość a ja uważam, że
dostałam wpierdol nie raz. i nie wyrosłam na jakąś patologię. kiedyś normalnie wychowywano dzieci, teraz się chucha i dmucha na "aniołeczki"... dzieci robią, co chcą!

Gość mmLena07
"skąd wiesz, czy nie zrobiła krzywdy umyślnie?" a skąd wiesz, że zrobiła? Rozumiem, że trzeba zakładać, że zawsze winne, złe i uderzyć profilaktycznie?

Gość a ja uważam, że
nie zaszkodzi uderzyć profilaktycznie! dziecko nie szklanka i się nie potłucze.

Gość mmLena07
no dobra widzę, że podpuszczasz :) :)

Gość autorko dobrze postapilas
czym innym jest jeśli nieusłuchanie nie jest szkodliwe, a czym innym jeśli zwierzęciu (ale dotyczy to też innego człowieka, dziecka) dzieje się krzywda. jutro może ta dziewczynka nieusłuchać i podnieść małe dziecko i upuścić. i co wtedy? uważam, że dobrze że dostała w pysk, ponieważ uderzenie w twarz ani krzywdy dziecku nie zrobi, ani traumy nie zostawi, a może pomóc w myśleniu 🖐️

Gość a ja uważam, że
nie podpuszczam, po prostu jestem jebanym zwyrodnialcem. nie wiem, skąd się wzięło to chore przekonanie, żeby dzieciom ufać, wierzyć i chronić je przed całym złem świata. może bicie nie jest najszczęśliwszym rozwiązaniem, ale daje najlepsze efekty. dzieciak nie będzie powtarzał zachowania, za które dostał manto.

Gość mmLena07
będzie powtarzał, tyle, że będzie się lepiej kryć :) :) i tak widzę, że tutaj niezłe podpuchy robicie :) zalecacie bić dzieci :) :) a laski nakręcają się i produkują na forum, że tak nie można :D Ubaw po pachy! :) ;) :)

nie bić, ale terapeutyczny plaskacz w ryj powinien pomóc :O🖐️

Gość Dzieci od małego są złe, albo
dobre. Są takie co od dziecka dokuczają rówieśnikom i męczą zwierzęta. Z takimi genami i naturą się urodzili i nic się na to nie poradzi. Już nie usprawiedliwiajcie dzieci. Dzieci z rodziny mogą zaświadczyć, że niektóre dzieci gnębią inne dzieci, bo przynosi im to przyjemność. Szukają sobie ofiar i spokoju nie dają. I tak jest i w przedszkolu i w podstawówce. Są tacy co drobne sprawy takie jak wyśmiewanie się z nazwiska czy odstających uszów kolegi, ale to też nie jest dobre. Nie wiem dlaczego ludzie od razu twierdzą, że dzieci są dobre jak dzieci mogą być też złe.

Gość krasnystawska
Nie potepiam takich ludzi bo sama mam ochote pierd**ć obce dziecko z kopa w łeb ale w tym przypadku powinnas sie raczej zgłosic do rodziców tej dziewczynki i ładnie wyjsnić im ich braki wychowawcze. Niestety gdy to juz nie zadziała to samemu ograniczyc kontakty z taka patologią wychowawczą...

Gość a ja uważam, że
będzie powtarzał, tyle, że będzie się lepiej kryć i tak widzę, że tutaj niezłe podpuchy robicie zalecacie bić dzieci a laski nakręcają się i produkują na forum, że tak nie można Ubaw po pachy! to nie jest podpucha.

Gość mio-mio
Jak można uczyć dzieci, że przemoc jest zła lejąc je po twarzy? Jak można wrzaskiem tłumaczyć, że ma nie krzyczeć? Jak można uczyć rozwiązywania sytuacji trudnych, bez używania rozumu, polegając tylko na odruchach jak bicie, wyzywanie, krzyki? Masakra jakaś...dorosła kobieta nie daje rady siedmiolatce...i pewnie nazywa siebie dorosłą.... Bijąc po twarzy chciałaś wyjaśnić, że mniejszych, bezbronnych bić nie można, czy jak bo ja na serio nie rozumiem, ja nigdy dziecka nie uderzyłam, nawet nie wiem jakie to jest uczucie, ale pewnie jak skopanie psiaka....

mio-mio zanim sie wypowiesz to przeczytaj temat 🖐️

Gość mio-mio
Przeczytałam i mam dla Ciebie złą wiadomość- odpisałam na temat...

Gość 2012Omatkoboska
Tez bym wypoerdzielila w ryj ile bylo by trzeba by sie nie pojawiala

Gość patologia polska
:-O mieszkam w DE jakbys moje dziecko uderzyla to bys do konca zycia placica za to. i to porzadnie. tyle w temacie

Gość zle to rozegralas
niepotrzebnie ja uderzylas, to juz nic pieskowi nie pomoze... trzeba bylo mala za chabety zlapac i na sile wywles i zaprowadzic do rodzicow, zrobic im woelka haje ze dziecko celowo psa upuscilo, ze idziesz z psem do weterynarza i przyniesiesz rachunek. pozbylabys sie bachora raz na zawsze

Gość tiriririr
mega bezczelny bachor! dobrze zrobiłaś!! ja bym chyba stłukła na kwaśne jablko... skoro matka tej dziewuchy nie potrafi jej wychować i nauczyć pewnych rzeczy, to ktoś inny musi!