Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lady in yellowww

nie mam z kim iść na studniówkę

Polecane posty

Gość lady in yellowww
maturzysta - zobaczę jak to będzie, dziękuję :) mam nadzieję, że będzie tak jak to opisałeś i nikomu się nie będę musiała tłumaczyć ...

Gość jhjhjl
ja nie bylem rok temu i nie zaluje jak widzialem na filmie 22.30 i 2 kolesie juz spia, jakies wiesniackie tance muza disco polo daj sobie spokój przynajmniej raz sie nie najebalem na imprezie z kamera

Gość maturzysta-2012
Wiesz co, ja 2 lata przed studniówką postanowiłem, że na nią nie pójdę. Rodzice byli oczywiście przeciwko. Ale ja się oparłem i nie poszedłem ;) dużo jest takich osób, które nie poszły, u mnie to było ponad 10% klasy i nikt nie robił problemu. Nie sądze, żeby jacyś nauczyciele się Ciebie potem pytali, dlaczego Cię nie było (chociażby dlatego, że takie pytania sugerować mogą ich stan nietrzeźwości) xD Najważniejsze nie robić nic przeciwko sobie :) W dzisiejszych czasach studniówka jest taką samą imprezą jak popijawa na działce - jedyny inny element to ten polonez i śmieszny ubiór.

Gość jhjhjl
jak beda cie pytac to powiedz ze nie lubisz kameralnych imprez bo kto to lubi w sumie

Gość maturzysta-2012
@jhjhjl można powiedzieć byle co, ważne żeby to mówić pewnym głosem ;) i nie ulegać niczyjej presji.

Gość lady in yellowww
dziękuję :) muszę się jakoś przygotować psychicznie i dobrego kita pocisnąć :D

Gość GHAH John Cwajsztajn 666 sBIG
a tam miałem na studniówkę! Żadna strata to jest, lecz mnie na nią namówili! Na balu ósmych klas nie byłem! Asertywni bądźcie! Sami róbcie co Wam mózgi podpowiadają und rozumy! Ja bym na nią nie poszedł jakby się okazja znowu natrafiła! Wolałbym Internet!

Gość GHAH John Cwajsztajn 666 sBIG
Ja tam ochoty nie miałem wcale iść na studniówkę! Żadna strata to jest, lecz mnie na nią namówili! Na balu ósmych klas nie byłem! Asertywni bądźcie! Sami róbcie co Wam mózgi podpowiadają und rozumy! Ja bym na nią nie poszedł jakby się okazja znowu natrafiła! Wolałbym Internet!

Gość Ivet;-)
Hejka:) ja też nie miałam z kim iść,ale wzięłam kolegę z klasy i było zajefajnie, nie przejmujcie się chłopcy czekają aż ktoś ich zaprosi, bo w gruncie rzeczy są bardzo nieśmiali. A więc do dzieła i zagadajcie do jakiegoś kolesia, jestem prawie pewna, że się zgodzi:p