Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

24x7

Ale jestem wkurzony !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

nie muszę-widze po jakie głupoty piszesz, Twój wiek bije po oczach- a On no cóż-jakiś wiesniak zakompleksiony-wyzywajacy ludzi od roznych-kto normalny sie tak zachowuje. Pozdrawiam

Nikogo bez powodu nie wyzywam. A poza tym nawet nie wiesz ilu mam podszywów. Gdy pisałem jako pomarańcz ...koperek........ aż roiło się

No właśnie. Po co swoje 5 gr dorzucasz ? Pani doradca się znalazła :P

Gość pytajka pytająca
Drogi autorze ;)Zrobiłam mała korektę Twojej wypowiedzi ;)Czyż nie lepiej czyta sie tekst bez wulgaryzmów? ;) "Spędziłem dziś cały dzień nad jeziorkiem. No nic a nic nie opaliłem. Pochmurno cały dzień. Siedziałem se tak na molo i piłem reddsy japkowe czekając aż słońce wyjrzy. Zamiast słońca przyszła burza, jedna , druga i trzecia. O kurczę. . A tak się dobrze zapowiadało bo jak przyjechałem nad jeziorko o 12:00 to zaraz za mną jakieś 4 dziewczyny przyszły. Jedna cały czas się na mnie patrzyła, coś chciała No ale uciekły wszystkie po 15 minutach. Później to już nuda była taka że szok. O 16:30 przyszła jakaś mamuśka z małą córeczką. W takiej krótkiej miniówie była że kawałek posladków było jej widać. Przyszła, poszła. Ale zły byłem. Później wracając z jeziorka zobaczyłem kilku łepków grających w piłkę. Podszedłem do nich a tu się okazało że to gimnazjaliści . Pokopałem z nimi trochę. Coś zaczęli gadać o meczu więc sie ucieszyłem że chociaż w gałę pogram. Później się okazało że 7 gimnazjalistów się uzbierało. Uciekłem do domu po drodze jeszcze se Harnasia wypiłem. Teraz tylko kaca po tym dniu mam i tyle z tego wyszło. No taki zły jestem że szok !!! "

Czemu n ie poprawiłaś japkowe na jabłkowe ? 😭

Ja nie robię błędów :P Z dyktand miałem często czwórki i piątki ;)

Gość pytajka pytająca
Poprawione ;) "Spędziłem dziś cały dzień nad jeziorkiem. No nic a nic nie opaliłem. Pochmurno cały dzień. Siedziałem se tak na molo i piłem reddsy jabłkowe czekając aż słońce wyjrzy. Zamiast słońca przyszła burza, jedna , druga i trzecia. O kurczę. . A tak się dobrze zapowiadało bo jak przyjechałem nad jeziorko o 12:00 to zaraz za mną jakieś 4 dziewczyny przyszły. Jedna cały czas się na mnie patrzyła, coś chciała No ale uciekły wszystkie po 15 minutach. Później to już nuda była taka że szok. O 16:30 przyszła jakaś mamuśka z małą córeczką. W takiej krótkiej miniówie była że kawałek posladków było jej widać. Przyszła, poszła. Ale zły byłem. Później wracając z jeziorka zobaczyłem kilku chłopców grających w piłkę. Podszedłem do nich a tu się okazało że to gimnazjaliści . Pokopałem z nimi trochę. Coś zaczęli gadać o meczu więc sie ucieszyłem że chociaż w gałę pogram. Później się okazało że 7 gimnazjalistów się uzbierało. Uciekłem do domu po drodze jeszcze se Harnasia wypiłem. Teraz tylko kaca po tym dniu mam i tyle z tego wyszło. No taki zły jestem że szok !!! "

chłopczyku nie ściemniaj to byłes ty"zaczerniony" jak juz rano zalożyles temat i tez pisales ze idziesz nad jeziorkoa bruday musza byc w pracy itd-jaki facet swiadomy na umysle i atrakcyjnie fizycznie tak pisze.. a do Ciebie kolezanko chciam byc mila i szczera ale ok.. 24x7 jeszcze pare tekstów kochanie, miłych zwrotów, opowiadania o sobie- i laska nóżki rozłoży nie martw się

Gość pytajka pytająca
Nie wymagajcie ode mnie za wiele ;)Mam program,który podkreśla mi tylko wulgarne słowa ;)

Pytajka Nie jest dobrze :( Nie mogę siedzieć se :D Nie jestem wieśniok :P

nie poniedziałem Ona Nie jestem chłopczyk już. Szkoła za mną, pracuję ... Skąd wiesz że jestem atrakcyjny fizycznie ? :D Twarzy nie widziałaś :D A no tak ... Ty lecisz na klatę małolato :D I już się wydało kto chce nóżki rozkładać :P

Gość pytajka pytająca
A co ja kurwa,ups kurcze,sekretarka jestem????:P

pytajka MY Cię sprawdzamy czy należą Ci się wakacje :D Co to za program ???????

pytajka Gdybyś kiedyś chciała być to miałabyś już praktykę :P

Gość pytajka pytająca
Program mojego autorstwa :P A na wakacje i tak jadę ale dopiero w połowie sierpnia :P Wiec pffff,nic od Was nie chce :P

hhaha dobre z miejsca Cie polubiłam "Nie jestem chłopczyk już. Szkoła za mną, pracuję ... Skąd wiesz że jestem atrakcyjny fizycznie ? Twarzy nie widziałaś A no tak ... Ty lecisz na klatę małolato I już się wydało kto chce nóżki rozkładać " Twoja klatka już pisałam wczoraj fajna nic poza tym-nóg bym nie chciała rozłożyć- zbyt prosty i ubogi jesteś. Pisałam jeszcze ze "facet świadomy na umyśle" domyslam sie , że nie jesteś skoro nic na ten temat nie wspomniales

Skoro nic na ten temat nie powiedziałem to ... no sama pomyśl. Cos co jest zgodne ... po co to powtarzać ?

pytajko Bardzo ładnie proszę o link do tego programu ;)

Zaczarowana Oglądając " mój film" usłyszałaś tekst : " wyjdź za mnie bo chcę z Tobą chodzić " ? :D:D Do dziś pamiętam swoją reakcję. Tak się śmiałem że zupę na siebie wylałem :P

Ale film bardzo fajny, przyjemnie się ogląda :D Albo jak ten biznesmen oglądał zdjęcie takiej kobiety :D nie dam rady, mam swój honor haha :D

Dziś obejrzę Twój ;) Wieczorem. Ja to lubię takie komedie romantyczne. POśmiać się a na końcu szczęśliwy finał i żyli długo i szczęśliwie :D Ten tekst zawsze mnie rozwala :D Jak byłem malutki to oglądałem telenowele.