Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

24x7

Ale jestem wkurzony !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Specjalnie napisałem japkowe dla żartu. A jeśli już tak dostrzegasz błędy ort to zauważ że pewna kafeterianka napisała smrud przez "U". Tego nie widzisz ? Narazie, idź spać i nie psuj mi tematu. Na krytyka i tak się nie nadajesz.

Miałbym wtedy 23 czyli mieściłbym się w twojej granicy :P

Gość Marlenaaa
Ech, koleś jest serio żałosny, pisze do jakiejś obcej dziewczyny z internetu "kotek". To znaczy, że do każdej może tak pisać, heh, nie zostawia takich zwrotów dla ukochanej :o...

Nudzi mu się, albo jej... A to, że dodaje zdjęcie to moja sprawa. Na każdych portalach chyba mam, ale tylko tu ktoś musi sprawiać problemy :O

Głupi to Ty jesteś i chyba zdajesz sobie z tego sprawę. Nie dośc że nie umieszczasz swojej fotki to jeszcze nawet boisz się zaczernić. Ktoś kto potrafi wklieć swoje zdjęcie jest przynajmniej odważny i poważny.

Gość Ekkokokfejf
Co mnie obchodzi co napisała jakaś Kafetarianka, idioto! Przecież to nie mój wpis! A ty idź spać ze swoim byłym chłopakiem, bo się tutaj zgłaszał.

Gość Marlenaaa
"Nie dość, że nie umieszczasz swojej fotki"... Tylko debile umieszczają tutaj swoje fotki, a mordy to nawet ty nie pokazałeś, nie jesteś aż takim debilem jak ta zaczarowana18, ale jednak jesteś. A nick czarny, hahahaha, zakłada się go pół minuty i zaczernienie nicka nie zmienia niczego...

Ekkokokfejf, jakaś kafetarianka Cię nie obchodzi to dlaczego akurat 24x7 Cię obchodzi? :classic_cool: Wyjdźcie i zamknijcie drzwi :D

Marlenaa Jestem wolny i nie muszę ograniczać słów. A takie mówienie : kotku, kochanie, skarbie itd ... to nic złego. POlicz sobie ile razy w ciągu dnia ty takich zwrótów używasz chcoiażby do swoich koleżanek :P Czasami rodzice do swoich dzieci tak mówią ... ehhhh ... a jeżeli kiedyś zdarzy się tak że zdradzisz swojego faceta to oczywiście nic się nie stało będzie :D Najlepiej innych uczyć :P

Z Tobą mam spać ? :D Na 99% to Ty miałeś wtedy nick Marciinnnnnn :D Heh ... pomeranze powinny mieć bany :P

Gość Krzysiekkkkkkk
"boisz się zaczernić" Kurwa, ten bezmózgi cwel - Koperek - pisze tak, jakby przy zaczernianiu nicka wpisywało się imię, nazwisko i adres, co za debil... Zaczernienie to żadna zmiana

Tak, wyjdźcie stąd. Mój topik i traktuję go jak swój dom :P Tylko ja i kotek w nim jesteśmy ;) Oglądamy film i jest nam cudnie :D

Gość Ekkokokfejf
Ale tępa dziwka, ona tutaj "słucha", a nie czyta, co za pusty głąb

Gość manio ciekawski=)
24x7 i zaczarowana18 to takie pustynie umysłowe, że można ich zmiażdżyć jednym zdaniem :) CO za tępaki :)

Gość mamdsdiew
zaczarowana,a ty nie jestes przypadkiem z lubuskiego? bo twoja twarz skads cholera kojarze :D

Gość Benioooo
Koperek, a ty chyba nie byłeś z dziewczyną od liceum, czy tam jeszcze wcześniej, nie pamiętam :) Teraz już wiem dlaczego, jesteś głupi i masz brzydką twarz :)

Gość mamdsdiew
jest tu dziewczyna b. podobna do ciebie :P dlatego spytalam

Ciszaaaa pionki już :D Czy wy nie widzicie że tylko wy jesteście tu agresorami ? Najeżdżacie, ubliżacie i co ? Nie szkoda wam nerwów ? WEźcie się zajmijcie sobą i nie wtykajcie swoich 5 groszy tu. Miałem zły dzień i chciałem na kafe sobie odpocząć. ZAjrzała do mnie zaczarowana i tak sobie gadamy ze sobą. Was tu naprawdę nie trzeba :P

Gość Karol 49
zaczarowana18, a ty nie pracujesz czasami w burdelu niedaleko Krakowa? Skądś znam tę twarz, założę się, że cipę też

Gość Marcinnnnnn n
Teraz już wiecie dlaczego rzuciłem Koperka...

Beniooo Nie sprowokujesz mnie, twarzy nie wkleję. Brzydka nie jest na pewno. Aby cię trochę wkurzyć to powiem Ci że kiedyś wkleiłem tu swoje całe zdjęcie. No ale gapo spałeś i już nie zobaczysz :D

Gość Benioooo
Przecież o tym zdjęciu mówię, masz mordę jak jakiś brzydki szczyl - gimnazjalista