Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

24x7

Ale jestem wkurzony !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Oj ciężko mi ten net chodzi :( Obejrzę kochanie na pewno ;) Zwiastun właśnie oglądam :)

Chyba nie podszyw bo ma jednak inny nick :D No nie, nie nie ... ze mną wszystko w porządku :D Dużo buziaków tam jest na tym zwiastunie :D Na pewno obejrzę :D

Kotku czy kochanie ... wyrazy na K można pisać :P a tak apropo to kiedyś w Familiadzie padło pytanie : wymień literę ze środka alfabetu. Najwyżej punktowana była literka K choć wcale nie jest idealnie po srodku ;)

hehehehe ;) To ciekawe jak by to było oglądać ten film razem ? :D Proponowałem Ci swój gdzie jest sporo czułości ... Ja to mam właśnie tak, że się strasznie wczuwam w film. Gdy oglądam razem z kimś to jak są sceny z buziakami to ja odrazu mam ochotę się całować :P

Oglądnij sobie ten film, jest dużo czułości :) Aż za dużo pokazane :D No razem oglądać ten film to by chyba były krępujące chwile :D:D:D

No taki przyjemny teleturniej. Od wielu lat na antenie i ciągle popularny. Ibisz miał chyba z 10 teleturniejów i z każdym szybko się zmył. Karol suchary ciągle opowiada ale trzyma się :D Też często zgaduję :P Oglądałaś we wpakdach na wizji jak Karol zadał pytanie : Więcej niż jedno zwierzę to ..... Ktos się zgłosił i powiedział Lama a przeciwniczka Owca ? :D Dopiero osoba w naradzie powiedziała : stado :D

Jakie krępujące :D Czego tu się wstydzić. Kiedyś jak byli pierwsi ludzie to wszyscy chodzili nago i co ? :P BYłoby poprostu duszno :D No może inaczej to określę : gorąco :D Ale tak w pozytywnym tego słowa znaczeniu ;)

No tak, jeśli Bóg ubrań nie stworzył to chyba myślał, że wszyscy będą chodzić nago jak zwierzęta :D Ale na początku liście mieli :D:D Najwyżej by się czegoś zachciało ;):D

Szkoda że tak nie jest :D Ludzie nie powinni wstydzić się swojego ciała. To poprostu kwestia kultury bardziej. Są kultury gdzie kobietom nie wolno pokazać niczego więcej jak twarzy. Nawet dłonie muszą one ukrywać a ramiona to już w ogóle. Z czasem jednak to się zmieni. Odkąd do głosu weszły media to seks jest wszędzie ;) Tak ... zachciało by się nam ;) Ciekawe czy byśmy dotrwali do końca filmu :D

Można wiedzieć ile masz lat, bo nawet nie zapytałam :) Oglądanie filmu z chłopakiem... i pamiętasz tylko początek :D:D

Jeżeli Ty masz 18 to ja mam o kilka więcej :( No ale to nie szkodzi :D

Daleko mam do tej małopolski bo tak to kiedyś wpadłbym do Ciebie na film :D Na ten Twój najlepiej :D

Gość Ekkokokfejf
Fuuuu, to obrzydliwe, koleś straszy o 7 lat pisze takie rzeczy jakiejś dziewczynie, bleee Na dodatek ten idiota zatrzymał się na poziomie gimnazjum, jak nie wcześniej, to odrażające :o

Gość Ekkokokfejf
"redsy japkowe", co za debil :o

ej mam takie pytanie. Zaciekawiła mnie jedna rzecz :D I Tobie i mi przybyło sporo wyświetleń pod zdjęciem :P Gdy zacząłem z Tobą pisać miałem 280 chyba a Ty coś ok. 900. Teraz mamy dobrą setkę więcej :D Albo jakieś ludziki nas śledzą czytając to wszystko i klikając na fotki albo my co chwilę sobie klikamy wzajemnie :D No ja to się przyznam że co jakiś czas klikam na twoją fotkę i zamykam, znowu klikam i znowu zamykam :D

Jakiś zazdrośnik się pojawił :D Nie 7 tylko 6. Jeszcze nie mam 25 :P

No właśnie ktoś nas obserwuje jak widać :P Ja może z 3,4 razy wyświetliłam Twoją fotkę. Ktoś nas obserwuje! :classic_cool: I wie co do mnie piszesz, a więc czyta nasze wpisy :O

Gość Ekkokokfejf
Zazdrośnik debilzmu? Zapomnij. Jaka, głupia dziewczyna, która umieszcza swoje zdjęcie na Kafeterii i jakiś głąb, który ma 24 lata, gra z gimnazjalistami w piłkę i pisze "japkowe" zamiast "jabłkowe" :o

Kotek, ale ja młodziej wyglądam niż 24 ;) Kurcze, rok bym się później mógł urodzić :D