Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

24x7

Ale jestem wkurzony !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

heh ... spóźniłem się :P Szkoda że teraz nie możesz bo byśmy sobie razem włączyli :D Telepatycznie połączylibyśmy swoje myśli :P Fajniej by się oglądało ;)

Ja Kacper jestem ;) No to imię podałaś ale jeśli chcesz żeby nie było zbyt częśto wymieniane to mogę do Ciebie mówić inaczej :P Np : kotku ;)

Źle się dziś czuję jakoś :( Dobrze, że pogadałaś ze mną bo tak to bym nadal miał zły humor przez ten niewypał nad jeziorkiem.

Ja zresztą też mam dzisiaj kiepski humor :( eh ci faceci :P Potem Cię nie będzie? Miło mi, że poprawiła Ci humor. No wiesz, nie chce, żeby dużo osób wiedziało jak mam na imię. Kotku?:D

Tak, możesz być moim kotkiem ;) Uwielbiam tak mówić :D ZAwsze milej ;)

Hahaha :D KOtkowi nie chce się myć. Pierwsze słyszę :P Mój to by się na okrągło mył :D

Leć leć, wykąp się ;) Świeżo będziesz się czuła ;) Tak rześko i duszno już nie będzie ;)

POczekać poczekam, za bardzo uzależniasz :P Coś mi net słabo łączy :(

Powoli będzie się rozkręcał ... bardzo dawno temu oglądałem tzn . jakieś 3 lata temu chyba bo to dość nowy film jest z 2008 roku. Z każdą kolejną minutą podobał mi się coraz bardziej. Muszę sobie jutro obejrzeć, dziś jednak nie bo net mi trochę szwankuje :( Jaka szkoda. Razem byśmy obejrzeli ;) Super by było. Będziesz zadowolona na pewno kotuś ;)

Fajny jest, po ciężkim dniu posmiać się trochę ... spróbuję sobie też go załączyć ale wątpię aby dało radę. Nawet jeśli pójdzie to będzie się długo buforowało :(

Lubie ten film, ta dziewczyna ogrodniczka się w tym biznesmenie zakochała? :D Mam podzielną uwagę, oglądam film, piszę i maluje paznokcie :D Oglądałeś może 'big love"?

Gość Figezza
24x7, nad jakie jeziorko jeździsz? Tylko bez wykrętów i gmatwania. :)

Kotek, oglądaj i o nic nie pytaj ;) Sama musisz dojść :) Nie oglądałem Big LOve a co ? POlecasz mi ? ;)

Tak myślałem że lubisz. Tak po oczkach wybierałem :D Oczy to naprawdę zwierciadło duszy. Tyle razy się o tym przekonałem ... No i swatać lubisz jak nic :D

Nie powiem nad jakie bo wczoraj się trochę przejechałem :D Wkleiłem fotki swojego małego kotka pimpusia i ktoś wszedł i napisał że wie kim jestem poznając rzekomo mój pokój. Nie wiem czy to prawda ale doszedłem do wniosku że nikomu nie napiszę skąd mniej więcej jestem :P

Skoro TY polecasz to nie mogę odmówić. Obejrzę na pewno i zdam relację ;) Ostatnio bardzo mało filmów oglądam bo nie mam czasu. Jestem trochę do tyłu :(

Gość Marcinnnnnn n
To pisałem ja, Twój były chłopak, Koperku, poznaję podłogę w Twoim domu, bo wiele razy u Ciebie gościłem. Jako dowód powiem, że mieszkasz na zachód od Warszawy :)