Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość babby boom

Ile dostajecie alimentów na małe dziecko?

Polecane posty

Gość o kurczaki
a osobny pokoj z zabawkami to taki rarytas? dostalam duze mieszkanie w spadku po dziadkach, a jest nas tylko trojka, moj synek ma pokoj na zabawki oddzielny, ale milionerami nie jestesmy. Po prostu niemamy pomyslu na zagospodarowanie tej przestrzeni.

Gość o kurczaki
aha i dodam jeszcze ze jestesmy normalna pelna rodzina, ale wiem, ze gdyby co to moj maz na pewno nie zalowalby kasy na dziecko i rowniez dobrowolnie placilby mysle ze z polowe swojej pensji

ja mieszkam w domu i mam sporo pomieszczeń i też jedno z zabawkami i gratami. Jednak autorce tego pomysłu nie o to chodziło - kafeterianka miała tyle zabawek dla dziecka, że niby przeznaczyła na nie specjalny pokój w swojej willi, bo się w dziecinnym nie mieściły ;)

a ja się w 100% zgadzam z anulsss. Ma racje, że tu wiele kłamczuch jest i tez uważam, że ta babooszka cała kłamie a przy tym pisze pod wieloma nikami i to do teraz, ten facet to tez ona. Anulsss, popieram i dokładnie rozumię o co Ci chodzi w każdym poście a szkoda, że inni tak łapią za słówka i źle pojmują cokolwiek się pisze

Gość hmm to jaki fotelik
anulsss z ta opiekunka jak raz to w moich regionach 1500 to min ale wowczas i ojciec i matka zarabiaja wiecej :) mimo wszystko uwazam ze 3tys jako polowa wkladu w utrzymanie dziecka to kwota szalona