Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość babby boom

Ile dostajecie alimentów na małe dziecko?

Polecane posty

Gość babby boom

alimenty przyznane sadownie czy byla to umowa ustna miedzy toba a twoim ex?

Gość wdhdcbcccxx
350zł sadownie.

Gość babby boom
tylko 350 zł? to ile twoj ex zarabia? czy alimenty to jakis procent zarobków czy sad okresla kwote alimentow jaka powinna wystarczyć?

Gość 1000 na
dwójkę ustna umowa

Gość baboooszka
3.000 na dwoje dzieci w wieku 2 l i 10 lat umowa słowna,póki co działa bez zarzutu.

Gość babby boom
baboooska zartujesz? a po co ci tyle kasy na 2 dzieci?sorki ale to juz wedlug mnie pazerność:-(

Gość Ja na swoją
Dzidzię dostaje 3500zł i to jest umowa ustna.

Gość babby boom
3500? ej zartujecie sobie chyba:-P

Gość Ja na swoją
To nie jest pazerność. Ja na jedno mam 3500zł, ale jak pisałam umowa ustna. Ojciec chce tyle dawać na dziecko i go stać

Gość ja nie dostaje nic
jakos zyje

Gość baboooszka
babby boom baboooska zartujesz? a po co ci tyle kasy na 2 dzieci?sorki ale to juz wedlug mnie pazerność Pazerność??? Skąd taki wniosek? Były maż sam zadeklarował taką kwotę.

Gość babby boom
Nie no kobiety wszytsko rozumiem ze ojciec musi ponosić odpowiedzialność ale kwoty 3 tysiące to przesada. Ja bym nie miała sumienia zeby tyle ciągnąc od ex. Nawet jakby zarabiał 6 tyś.

Gość baboooszka
Poza tym mojego ex męża stać na to,by tyle dawać na dzieci bez mrugnięcia okiem:) Ja również pracuje,zeby nie było,ze utrzymuje sie z tych pieniędzy:)

Gość babby boom
baboszka dziwie mu się ze chce ci tyle dawac i dziwie sie tobie ze tyle od niego bierzesz

Gość Ja na swoją
Nie nie żartuje. Ojciec dziecka tyle zaproponował więc nie miałam powodu by iść do sądu. Rozstaliśmy się w zgodzie. Poprostu nie pasowaliśmy do siebie

Gość babby boom
ja mysle o 500 zł a wy tu z takimi kwotami wyskakujecie:-( dziwie sie waszym ex ze tyle płacą przeciez wiaodmo ze to nie realne zebyscie to wydały na dziecko

babby boom- wiekszosc osob na tym forum pisze pierdoły. Nie wierz kazdemu we wszystko

Gość Ja na swoją
Jeżeli ex stać na taką kasę i sam chce tyle przeznaczyć na dzidzię to czemu nie brać nie rozumiem. Ja pracuje i też mam swój "grosz"A pytanie do autorki: ciekawa jestem czy jak tobie ex proponowałby taka kwotę czy byś nie wzięła? Może poprostu zazdrościsz?

Gość ja tez dostaje
3500zl i nie pracuje :) wiec utzrymuje sie z tych pieniedzy. ex stac na to zeby tyle mi placic w koncu to jego dziecko jest. a poza tym jestesmy nauczeni zycia na poziomie i nie wyo razam sobie zyc na 35ozl :D jak dla mnie to zart! Co wy jecie na obiad ? Mortadele?

Nie no kobiety wszytsko rozumiem ze ojciec musi ponosić odpowiedzialność ale kwoty 3 tysiące to przesada. Ja bym nie miała sumienia zeby tyle ciągnąc od ex. Nawet jakby zarabiał 6 tyś. Primo - są faceci którzy zarabiają duuuuuużo więcej :) secundo - wykładnia prawa mówi jasno i wyraźnie że warunki życia dziecka nie mogą być gorsze niż ojca. Jeśli więc ojciec ma high life to dziecko też ma mieć. Koniec kropka :P

Gość baboooszka
babby boom baboszka dziwie mu się ze chce ci tyle dawac i dziwie sie tobie ze tyle od niego bierzesz czemu jestes az tak zdziwiona??? az tak trudno Ci to pojąc,ze są jeszcze PRAWDZIWI ojcowie,którzy nie żałują na swoje dzieci? Mój były mąż CHCE i DAJE tyle,na ile go stać Te pieniądze są wpłacane dzieciom na lokaty,by miały jakiś start w życie

Gość baboooszka
babby boom ja mysle o 500 zł a wy tu z takimi kwotami wyskakujecie dziwie sie waszym ex ze tyle płacą przeciez wiaodmo ze to nie realne zebyscie to wydały na dziecko jest jeszcze takie coś,jak lokaty pieniężne dla dziecka,na jego przyszłosc dziwi Cie to? smieszna jestes,zazdrosc przemawia przez Ciebie dostajesz pewno marne 500 zł i wylewasz tutaj swoje frustracje ciekawe,czy jak ojciec Twojego dziecka zaproponował by Tobie taką kwote to bys tak ochoczo odmawiała i wiesz,są mężczyzni którzy zara biają o wiele wiecej niż te 6 tyś które Ty tutaj wymieniłaś i stąd tak duzy wkład alimentacyjny

Gość ja tez dostaje
baby boom , a cos Ty taka zazdrosna? Jezu ale zawistna baba z ciebie

Gość babby boom
nie jestem zazdroska i zawistna, mam szacunek do mojego ex wiec nie mialabym sumienia tyle od niego brac na małe dziecko które kosztuje jakieś 500 zl na miesiac

Gość izkaAaa
ja nie rozumiem dlaczego jesli ojca na to stac nie moze dac na dziecko 3500 tys zl?jak jest normalny facet to mu chyba zalezy zeby dzieci mialy warunki do rozwoju itp....przeciez to nie znaczy ze matka np 1000 zl wydaje na dziecko a reszte rozwala na siebie .Za takie alimenty mozna mieszkac w wiekszym mieszkaniu(dziecko np ma swoj pokoj)moze chodzic na rozne kursy ,baseny itp....co to za ojciec ktory sam zyje jak pan a dzieci sie mecza w kawalerce i ledwo wiaza koniec z koncem bo tatus daje tyle alimentow ile np matka bylaby wstanie dac.....A poza tym gdyby matka wziela sobie z tego stowke czy dwie to jednak ma trudnej z praca i wogole w zyciu bo zawsze jednak musi brac pod uwage dzieci.

Gość baboooszka
babby boom nie jestem zazdroska i zawistna, mam szacunek do mojego ex wiec nie mialabym sumienia tyle od niego brac na małe dziecko które kosztuje jakieś 500 zl na miesiac szacunek powiadasz??? hahahaha dawno takiej IDIOTKI nie widziałam coś chyba nie bardzo sie szanowaliscie,skoro nie jestescie juz razem:) zazdrosne i zawistne z Ciebie babsko i tyle:)

Gość czytam bo lubię
baby boom jakbys zyla na wysokim poziomie i maz by cie zostawil i to raczej nie pozwololabys na to zeby placil ci 500zł tym bardziej jezeli by chciał, skoro miesiecznie zarabiałby ok 10000zł a nawet i więcej i go byloby stać na to.

Gość czytam bo lubię
A skoro zarabia 2000zl to nie dziwne że więcej nie wyciągniesz bo nawet boisz się czy tyle dostaniesz.

Gość nie ma to jak puscic sie
z bogatym facetem :D wszystkie panie asystentki prezesow i pielegniareczki ordynatorow?