Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Coś dla Pań:)

Jest tu jakaś pani co chciałby usłyszeć coś miłego od mężczyzny?

Polecane posty

Gość no dobra, ja też chcę
nie mogę 🖐️ no może tyle ,że mam 180 kg wagi i tyleż samo wzrostu wic wyglądam jak olbrzym

nie umiem mówić o sobie... Chcę wiedzieć, że wszystko będzie dobrze :(

poprzedni wpis to podszyw (a ważę 1/3 z tego) :)

no dobra, ja też chcę Mimo przeciwności losu, mimo krzyków ludzi te słowa płyną prosto do Ciebie. Nie przeszkodzą nam wszelkie przeszkody. Nie raz ciało może upaść ale duch będzie wciąż mocny i doprowadzi Cię do tego co sobie postanowiłaś. Wszystko będzie dobrze gdy Ty będziesz w to mocno wierzyła i nie poddasz się przeciwnością, które wystawiają ta wiarę na próbę.

przeciwnościĄ??? To ja juz wiem kim jesteś. Nie mężczyzną. Że też sie nie domyśliłam. No ale zawsze jakis wysiłek to był z Twojej strony.

Nie ma czego wybaczać :) Zdarza się.

Gość bova123
Ja chciałabym usłyszeć coś miłego. Ale ten, od którego chciałabym to usłyszeć milczy

Gość hatamarie
jestem prostytutką, mój facet mnie bije - jestem ciekawa, czy potrafiłbyś/chciałbyś powiedzieć mi coś miłego...

bova123 Jak na boisku piłkarskim zmiana, teraz ja powiem CI coś miłego. Twój wybranek boi się powiedzieć coś miłego. A wiesz dlaczego? Chciałby byś to co powie zapamiętała do końca życia. On bardzo Cię kocha i chciałby by słowa, które wypowie były dobrane idealnie. Tak samo idealnie dobrane jak Wy. Jak to mówią w telewizji "królowa jest tylko jedna" a tą królową dla niego jesteś właśnie Ty.

hatamarie Nie wyobrażam sobie sytuacji, w której mężczyzna mógłby podnieść rękę na kobietę. Nie wyobrażam sobie cielesnego aktu bez uczucia. Ty to wszystko znasz na własnej skórze. Mimo życia w innych warunkach myślę, że coś nas łączy. Pragnienie bycia kochanym, poznanie uczucia miłości, akceptacja i troska o nas samych. Jesteś człowiekiem, posiadasz uczucia, zasługujesz na odrobinę miłości, uczucia, wsparcia. Jedyne co mogę przekazać wraz z tymi słowami to jeden wirtualny buziak lecz z szczerymi prawdziwymi intencjami znalezienia miłości, akceptacji, zrozumienia i troski u drugiego człowieka. 😘

Gość rowerowa dama
ja cieszę się bardzo, bo sobie nareszcie sprawiłam w prezencie rower!!!! :) ;)

Gość rowerowa dama
.... wchodzę a tu ci niespodzianka... nawet autor zaprzestał pisać, a tak bardzo chciałąm usłyszeć coś miłego :) eh....

Gość rowerowa dama
a potrzebuję tego bardzo, bo same nieszczęścia na mnie spadają, mąż mnie nie znosi i każe mi się zajmować dziećmi, dzieci mnie lekceważą, sąsiadki się ze mnie śmieją, tylko w necie jeszcze coś znaczę jak komuś dowalę ciężkie życie radzieckiego pluszaka

Gość rowerowa dama
😭