Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prezeenttttt

czy warto kupic taką lalke ???? chodzi o prezent...

Polecane posty

moze ona fajna bo inna od wszystkich, ale widzialam ja w sklepie to moja dwulatka sie jej bała bo te miny to ona troche straszne robi:D ale dla starszej pewnie bedzie odpowiednia

Gość prezeenttttt
no wlasnie dla 2 latki:) ale straszne miny robi naprawde??? skoro widzialas w sklepie to wyglada realistycznie?:):):) a glosna jest czy spokojnie mowi ciche dzwieki?

moje panny mają ta z misiem. Bardzo fajna jest. Ładna, nieduża i ślicznie pachnie. Zalezy chyba od dziecka bo Mania bala się gadających lal, a Zosia je uwielbia. Ta z minami tez slodka. Myślę ze warto spróbować.

Gość Niuniulkai
Co do lalki to nie mam pojęcia. Ale mogę doradzić tobie tą matą. 2 tygodnie temu moja 1.5 roczna córka dostała ją od chrzestnego baw sie ją ale w inny sposób chwile porysuje a później pogniecie, prawie by ją podarła. Prezent dobry i jak najbardziej dla dziecka min 2 lata najlepiej 2.5

Gość prezeenttttt
no wlasnie ja chce duza lale:) zeby juz na przyszlosc byla, po co nam kilka mniejszych:) chcemy jedną a porządną:) czyli tą mate wodą mozna porwac i pogniesc???o kurcze a 80zł kosztuje... nie wiedzialam...hmmm

Gość prezeenttttt
oo niee, za drogo, ja chce tylko taka do max 110zł:)

Gość wooden
no cóz twój wybór czy życie dziecka i trucie go ftalanami chińskimi czy oryginalnie ręcznie robione lalki z fabryki we francji i anglii , każdy rodzic sam decyduje czy chce truć dziecko czy zeby było zdrowe

Gość mamammama
kazdy kupuje na co go stac:) ja nie rozumiem osob ktore kupuja reborny i inne rzeczy przeciez to tylko zabawki drogie jak cholera.... rozumiem porzadne meble ciuszki ale lalka za 300-600zł to chore jakies...

Gość wooden
bezpieczeństwo dziecka to priorytet zabawki chińskie zabijają , nikt świadomie nie chce już truć dziecka i zabijać, 99 procent zabawek z chin nie spełnia żadnych norma , te markowe z metkami też są produkowane w chinach mattel, disney, baby born to też china tylko z metką

Gość Niuniulkai
Mata jest dość solidna porządnie przyszyta dopiero testuje ją 2 tygodnie a i już wiele przecierpiała ale jeszcze nic się nie przedarło , gniecie się ale po godzince leżenia się wyprostuje