Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość strawberry:):)

sa tu jacys stomatolodzy? mam pytanie

Polecane posty

mialam ropnia pod zębem-7 dolna, zab został otwarty, ropa z krwia wyleciala,na 6 dni dostalam clindamycyne, po 7 dniach zab nadal otwarty dentystka zalozyla do zeba jakies waciki ( mowila sączki) nasaczone jakims anytybiotykiem, po kolejnym tygodniu wczoraj znowu je zmienila na nowe-zab jest czesciowa zatkany watą i minimalna iloscia fleczera,ma zrobiona dziurke w srodku napiszcie co to za gowno jest w tych watkach bo wydobywajac sie z tego zeba takmi to ryje zołądek i gardlo, ze mdli mnie cały czas.... co to za srodek i czy takie postepowanie z tym zebem jest prawidlowe? on ma byc leczony kanalowo

Gość no właśnie stomatolog
:D:D:D A z ropą to Ci było dobrze? Tylko z lekiem na sączkach źle? Ty się ciesz, że podjęła się leczenia obropialej siódemki dolnej, bo nie każdy się tego podejmie i nie zawsze rokowanie jest pomyślne. ;)

wiedzę medyczną weryfikuje się u lekarza a nie w internecie.

cos cie jeszcze tak bawi zlosliwa babo? zadalam pytanie,jesli znasz odpowiedz to o nią poprosze, jak nie masz pojecia to nie pisz i tyle

znam odpowiedz, bo jestem stomatologiem, ale miejscem na odpowiedzi jest gabinet lekarski

hgg-jak krowie na rowie,pytanie brzmi-CZYM NASACZONE SA WATKI, KTORE WKLADA SIE DO ZEBA W TAKIM PRZYPADKU? choruje na refluks wiec cos co mi zle dziala na zoladek jest dla mnie dosc istotne i dlatego pytam

bardzo ci dziekuje w takim razie za WIELKĄ pomoc, w gabinecie bylam wczoraj, dzis stomatolog nie przyjmuje zebym mogła zadac mu to pytanie

odpowiedz dot "zlosliwej baby" nie była skierowana do ciebie-czytanie ze zrozumieniem sie klania,pani stomatolog:O

Gość co coc cococococ
hgg to stomatoloszka, czyli idiotka do potegi:D jak ona zna odpowiedz na twoje pytanie to ja jestem dalajlama:D to zwykły kurwiszon po podstwowce jest:D

Gość Podaj mi ręke-pomogę.
potwierdzam hgg to stomatoloszka:-DTeraz szuka odpowiedzi na google:-D

oj ludzie, ludzie, jaka stomatoloszka? ;) nawiasem mówiąc autorka liczy że ktoś tutaj zabawi się we wróżkę i zgadnie czym lekarz nasączył sączek ;)

Gość higienistkaaaa
Hej trudno powiedzieć co ci tam dołożyła. Antybiotyk antybiotykiem, to taka maść - raczej to nie powinno drażnić żołądka. Ale czasem się zdarza że lekarze wkładają jeszcze watkę nasączoną kamfenolem lub formaliną. Możesz mieć na coś uczulenie. Jeśli bardzo ci to doskwiera to idź do lekarza i powiedz że na któryś ze składników ty źle reagujesz. Na pewno zmieni. Jeśli chodzi o leczenie to uważam że nie ma zarzutów. Pozdrawiam i zapraszam do mnie poczytasz coś więcej http://higienistkastom.blogspot.com/

higienistka,bardzo Ci dziękuję za pomoc:)

Gość wariatka99999
spoko ... naprawdę najlepiej będzie jak oblecisz dentyste ... szkoda się męczyć :) Pozdrawiam