Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sylwia ta dobra

Magda Gessler powiedziała w wywiadzie, że...

Polecane posty

Gość liczba 3498
Magda nie jest inteligentna, nie róbcie siary, coś o gotowaniu nauczyła się od męża. Przeklinanie i rzucanie talerzami to inteligencja? Nawet córka woli jeść w restauracjach ojca,a nie u niej. Poza tym najlepsi kucharze na świecie to faceci. Nie róbcie z niej bożyszcza,bo to zapasiona baba,która inteligencję może i gdzieś widziała. Spróbujcie odwiedzić knajpy ,którym "pomogła", duża ich część już nie istnieje. Kawa w jej knajpie ma astronomiczną cenę jak dla zwykłego Polaka.

Gość kafe obserwator
kasia wierzy w gwiazdy i gwiazdeczki,a nie w to co ludzie mówią ze swojego doswiadczenia, bo jej astrologiczne doświadczenie mylić sie nie może...także nie kłocić się, bo ona wie lepiej :P

Gość Kaśka 24
Ula 28 dokładnie :) może osoby które nie są ignorantami, niech wpisują od razu jakimi są znakami :)

Gość a to bardzo ciekawe, bo
ja się z Tobą również nie zamierzam ani kłócić ani dyskutować, ale nie uogólniaj, życzę miłego wieczoru w kółku wzajemnej adoracji, bo widzę że jak ktoś ma odmienne zdanie, to automatycznie zakaz wstępu

"'autorko masz rację ale nie ma co tlumaczyc ignorantom, niech sie osmieszaja jak chca" ignorancja - brak wiedzy, nieświadomość, nieuctwo. ignorant - nieuk może najpierw laseczki nauczcie się czym jest ignorancja. bo to właśnie wiara w jakieś antynaukowe bzdety są ignorancją.

Gość Kaśka 24
i od teraz ignoruje was ignoranci ale produkujcie tu sie dalej jak nie macie co robic i nie potraficie znalezc tematu ktory was interesuje :)

w sumie po co pracować nad sobą, chcieć zmian, skoro znak zodiaku określa nasze postępowanie i życie? Myślę, że nasze losy zależą od czegoś więcej niż od wiszących gdzieś tam gwiazd i planet

Gość Kaśka 24
a to bardzo ciekawe, bo nie masz zakaz wstepu ale widze ze malo wiesz o astrologii , bo gdybys wiedziala, to chocby z ksiazek wiedzialabys podstawowe cechy Blizniat i wiem co mowie wielokrotnie sie o tym przekonalam i zawiodlam na Bliznietach, ale uwielbiam je za ta wesolosc, poczucie humoru i rowniez zycze milego wieczoru ja tez niedlugo bede uciekac

Gość Sylwia ta dobra
Do A to bardzo ciekawe Masz przyjaciółki od lat bo jesteś kontaktowym bliźniakiem,który każdą znajomośc będzie wpisywał w swój życiorys - im więcej tym lepiej - wiec się zgadza. Teraz piszesz tak, myślisz tak i robisz tak, ale jeszcze tego samego dnia mogłoby być inaczej, bo jestes nieprzewidywalna i podwójna. Tylko świadome tego bliźniaki to rozumieją, miałam okazję poznać, same wiele razy mówiły, że nie wiedzą czego chcą, że robią straszne błędy życiowe zawodząć ludzi, że trudno im z własnymn charakterem, ty natomiast tegp nie rozumiesz i też mnie to nie dziwi, bo twoja introspekcja kuleje. Bez obrazy :) Kaśka 24 jestem zodiakalną rybką :)

Gość Kaśka 24
ooo ludzie kolejna ignorantka po co wlazicie na tematy ktore was nie inetersuja czy ja wam sie wpieprzam na tematy o seksie na 1 randce albo o szminkach :O jak mi sie jakis temat nie podoba to tam nie wlaze i nei krytykuje tylko ignoruje taki temat naprawde niektorym nieziemsko sie nudzi

ależ ten temat mnie szalenie interesuje. przecież to niesłychanie ciekawe, że w europejskim kraju w XXI wieku wiele kobiet i to z wykształceniem wierzy w jakieś czary. i naprawde, ignorant zarzucający ludziom oświeconym ignorancję to kabaret nie z tej ziemi :D

Gość Kaśka 24
Sylwia ta dobra o prosze Rybka :) mamy wspólną planetę Jowisz :) rybki są delikatne wrażliwe i miłe :)

Gość Sylwia ta dobra
liczba 3498 Ona ma życiowy bagaż doświadczeń, którego nie zastąpi żadna książka, to obserwacja i nauki płynące z życia i widać wie co mówi, astrologia się sprawdza czy ktoś tego chce czy nie. A jak nie wierzycie, to wasza strata, mnie już nieraz uchroniła od błędu i pomogła w rozszyfrowaniu człowieka(oczywiście zawsze trafnie) :)

"ale widze ze malo wiesz o astrologii , bo gdybys wiedziala, to chocby z ksiazek wiedzialabys podstawowe cechy Blizniat i wiem co mowie wielokrotnie sie o tym przekonalam i zawiodlam na Bliznietach, ale uwielbiam je za ta wesolosc, poczucie humoru" Ciekawe czy te książki wydał PAN ;)

no ale powiedz, życie ludzkie, to jaki ktoś jest zalezy tylko od wiszących gdzieś tam wysoko od milionów lat skamielin i skupisk energii?? Wiesz, co? to się nazywa fanatyzm. Zero rozmowy, zero argumentów, tylko twoja jedynie słuszna racja. Albo sie ktoś z tobą zgadza albo jest ignorantem, bo tylko ty i twoje gwiazdy macie racje. Ot taka prawda.

Gość Kaśka 24
dareios to jak cie interesuje to czytaj sobie w zaciszu a sie nei wtracaj ze swoimi glupkowatymi tekstami 😴 p.s. mopj facet np tez jest ignorantem w sprawach astrologii ale do moich zainteresowan sie nie wtraca i nie wyobrazam sobie zeby teraz zamiast siedziec na meskim wieczorze wypisywalby glupoty na kafe :D

Astrologia to nie czary ignorancie. Charakterystyki znaków zodiaku są stworzone na podstawie obserwacji. Wróżby i znaki zodiaku to nie to samo. Ale co ty możesz rozpoznać, jesteś prostym chłopem...

nie zgodze sie z tym, ze blizniaki nie sa stałe w uczuciach. jestem 7 lat w zwiazku z chlopem i nigdy nawet o innym nie pomyslalam a mialam okazje, podobnie jak dwie znane mi blizniaczki. to my w tych zwiazkach dbamy o stabilizacje. wszystko sobie moge zarzucic ale stalosc i wiernosc to moje atuty:D

Gość Kaśka 24
tak dareios Leszek Szuman bardzo mądry człowiek Pani Czkawka - dzieki ze probujesz mnie oswiecic ale nadaremne Twoje trudy Koziorozce - materialisci pracowici kobiety lepiej wygladaja po 40 tce niz w mlodosci, wolno sie starzeja

Gość Sylwia ta dobra
Panna Czkawka w sumie po co pracować nad sobą, chcieć zmian, skoro znak zodiaku określa nasze postępowanie i życie? Myślę, że nasze losy zależą od czegoś więcej niż od wiszących gdzieś tam gwiazd i planet Tu wychodzi ta niewiedza... znak zodiaku określa to, co jest twoją naturą, to jaka jesteś, trzon który zostaje pomimo wychowania przez rodziców, to są rzeczy, których nie da się zmienić, są twoją naturą - jedni są otwarci inni zamknięci, jedni lekkomyślni inni rozważni - i to wychodzi ze znaku, wychowanie potrafi nieco to zmodyfikować, ale zawsze powtarzam zawsze cxzłowiek będzie miał takie skłonności i częściej robił takie rzeczy jakie mu są przypisane z danego znaku.

Gość Kaśka 24
pancerna kołdra jedna z niewielu normalnych :) 🌻 👄 dla Ciebie :) :*

Gość Sylwia ta dobra
dagna88 nie zgodze sie z tym, ze blizniaki nie sa stałe w uczuciach. jestem 7 lat w zwiazku z chlopem i nigdy nawet o innym nie pomyslalam a mialam okazje, podobnie jak dwie znane mi blizniaczki. to my w tych zwiazkach dbamy o stabilizacje. wszystko sobie moge zarzucic ale stalosc i wiernosc to moje atuty Dwa proste wyjaśnienia - wyjątki od reguły. Drugi to taki, że piszesz o 7 letnim związku - wejdź tu za 20, 40 lat i napisz jak się potoczyło. Wtedy pogadamy.

Gość Kaśka 24
Panna Czkawka podpisuje sie pod slowami autorki, mysle tak samo :) i jak juz powiedzialam sorry ale nie chce mi sie gadac z ignorantami, bez urazy :) bede leciec za jakies 10 minut

Sylwio, a jaki wpływ moze mieć na mnie wisząca miliony km nade mną gwiazda i określać cokolwiek? Odp mi proszę ;)

Gość a to bardzo ciekawe, bo
Sylwia ta dobra dziekuję Ci bardzo za niesamowita interpretacje mojej psychiki na podstawie 2 postów, akurat przyjaciółki mam bliskie i od lat sprawdzone, natomiast co do znajomości- grubo się mylisz- ja wychodzę z założenia, że lepiej mniej niz więcej ;), i faktycznie często walczą we mnie dwie natury, ale nie aż tak patologiczne jak Wy to opisujecie ;)