Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sylwia ta dobra

Magda Gessler powiedziała w wywiadzie, że...

Polecane posty

Gość do fhntyghng
lapki prosze z daleka od księżyca. Z poważaniem KSIĘŻYC W PEŁNI

Gość fhntyghng
ale piepszenie,tu jak na policji ,trzeba udowodnić,że nie jest się wielbładem,a powinni mi udowodnić winę. Merytorycznie? proszę o kilka argumentów ,faktów,a nie pisanie ... kim ja jestem,aby obalać taką tezę? człowiek i to myślącym ,a nie wierzącym w gusła

Gość pewnie tej Gesler jakaś
jakaś bliźniaczka chłopa , bogacza odbiła i tak się wścieka . Mam tylko wrażenie ,że ludzie którzy rządzą naszym krajem nie wierzą w horoskopy ....a może i wierzą ,bo nasz kraj upada .

"Tyczy się to zwłaszcza ciebie Koleżanka nie popełniła błędu bo MERYTORYCZNIE broni swojego postulatu, a ty nawet nie możesz MERYTORYCZNIE go obalić. Proste" Bo to nie ja jestem od jego obalania. To na głoszacym daną tezę spoczywa ciężar dowodu a nie na negującym. Koleżanka zarzuca mi ignorancję tylko dlatego że nie potrafię obalić jej pseudonaukowych tez. A ja nie muszę ich obalać. To ona ma je udowodnić.

Gość bzdury nie bzdury
"Bliźnieta stracą pracę bo jakaś Gesler , powiedziała że ich nie zatrudnia?!" Niegroźne groźnego początki. Poszperajcie trochę w historii najnowszej. Czy to się wam z czymś nie kojarzy? Mnie aż nadto, brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

ps. gdzie tam jest merytoryczna obrona? koleżanka nie przedstawiła żadnych dowodów tylko nazywa ignorantami każdego kto nie wierzy w te teorie

Gość bliźniaki to........
najsympatyczniejsze znaki zodiaku

ja nawet nie wiem czy to pod jakiś tam paragraf nie podpada bo jakby nie było jest to dyskryminacja

Gość bzdury nie bzdury
Zgadzam się z Dareios, trzeba by się temu bliżej przyjrzeć

Ja mam słabość do facetów z pod znaku bliźniąt :). Mają "coś" w sobie :). Świetnie się z nimi dogaduję. Myślę, że astrologia, to nie taka głupota jak niektórzy sądzą, ale nie przypisywała bym jej aż tak wielkich zasług jak nieraz się czyta. Na to kim i jacy jesteśmy wpływ ma nasze otoczenie, warunki w jakich się wychowywaliśmy...Jesli ktoś wierzy w astrologię bezgranicznie, to siłą rzeczy tak kieruje swoim życiem podświadomie, by wpasować się w swój znak zodiaku, horoskop itp. Analizując podstawowe cechy znaków zodiaku, w większości przypadków łatwo mogę dopatrzeć się ich i moich znajomych, rodzinie. Ja jestem z pod znaku wagi. Znam swoje wady i zalety. Są zgodne z opisem astrologicznym w 80%.

Moja siostra to blizniak, niby ok, ale kiedy chce pozyczyc kase lub mam jej cos kupic. Gdy wiedzialam, ze w domu siedzi, poprosilam zeby zostala z corka to policzyla jak wyksztalcona opiekunka. Ale ogolnie jest ok, moge polegac na niej - za darmo:)

Gość Kaśka 24
guideline co Ty powiesz, ja w sumie się nie spotkałam jeszcze z aż tak intersownym Bliźniakiem ;) zazwyczaj to Bliźnięta coś stawiają, zapraszają, te co ja znam :)

Gość Kaśka 24
up jest tu ktoś jeszcze :)