Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Szczecin33

Moją obecną kobietę to nie kręci.

Polecane posty

Gość Lilith 32
Tak, mam.

Gość Lilith 32
rzadko bardzo, jeśli już, to z mojej "nieśmiałej" inicjatywy on raczej nie wykazuje zainteresowania, a przynajmniej nie proponuje i nie ciągnie tematu, jeśli już ja go zacznę

Gość wisienka123456
wiesz co 3 lata nie mogłam się przekonać do seksu analnego...chociaż to robiłam, a teraz? sama o to proszę!

Gość Lilith 32
lubię, pisałam, że jestem "za" :) czy mam wrażliwą pupę, to nie wiem, według jakich kryteriów ma być to mierzone, na pewno taki orgazm nie ma sobie równych

lilith 32 tak z ciekawości się zapytam, skąd jeseś. Z ajiej miejscowości? jeśli można wiedzieć.

Gość wisienka123456
na wszystko potrzeba czasu...ale my przynajmniej próbowaliśmy...powiem szczerze, że zmuszałam się do tego tylko dlatego żeby dogodzić mężowi, dopiero nie dawno się odblokowałam i zaczęło mi się podobać. A tak w ogóle to też jestem ze Szczecina

Gość Lilith 32
dolnośląskie

wisienka, długo jesteś ze swoim mężem? Powiem Tobie ze 3 lata to ładne poświęcenie. Podziwiam Cię i pełem szacunek dla Ciebie. Serio. Życzę Ci udanego związku. Tak z ciekawości to z jakiej jesteś dzielnicy?

Gość wisienka123456
5 lat jesteśmy razem, 3 po ślubie...ale warto było się poświęcić chociaż urozmaicenie w łóżku..mieszkam na prowobrzeżu

Gość wisienka123456
Ale ile ten mój biedny mąż musiał się napracować żebym w końcu się przekonała :)

Ja jakoś nie mogę przekonać żony. Dziś jej o tym mówiłem a ona "wiesz że próbowaliśmy". Ją to nie kręci.

Gość jaki nick?????
Jestem kobietą :) i uwielbiam seks analny. ZAWSZE mam orgazm przy takiej formie penetracji, a przy standardowym seksie, różnie to bywa. Jednak, zgranie się partnerów wymaga czasu. Przede wszystkim, samo wprowadzenie członka do pochwy jest pewnym wyzwaniem. Ja lubię, kiedy mój partner w tym czasie pieści moje piersi lub namiętnie mnie całuje. Penetracja jest wolna, a kiedy cały członek wejdzie, przez pewną chwilę nieruchomieję, zanim "się ułoży". I to też może chwilę potrwać. Czasami - mimo mojej chęci - jak to nazywam "pupa nie jest przyjazna" i wtedy nic na siłę. Jednak najczęściej po pewnej chwili rozluźniają się mięśnie i mogę powoli, minimalnymi ruchami rozkręcić akcję. A jak już rozkręcę :) to uuuuuuuuu..... JEST BOSKO

Szczecin33-jestes żałosny, stary a głupi, jednak naprawdę faceci po 30 sa niedojrzali. Najpierw piszesz ze nie zdradzisz swojej partnerki/zony-w tym tez idzie sie zgubuc, bo raz piszesz tak raz tak, a tak naprawde myslisz chujem i tylko czekasz zebys którejs w dupe wepchnąc jesteś namiastką faceta

szczecin, a konkretnie kiedy znalazles czas na rozmowe z zona? ;) o sprawach seksu chyba zaloze okulary, bo jednak czcionki nie powiekszyles :P

Gość fhdfhchdgdh
ale żałosny facet :O nie chce przynieść do domu syfa a chce lizać odbyt,gdzie najłatwiej tego syfa złapać pierdoli że nie chce zranić żony a planuje zdradę co jak wiadomo jest zranieniem iwesz ty co..a może spróbuj prosto z mostu : MOJA DROGA ŻONO,JAK MI NIE DASZ WSADZIĆ W DUPĘ PÓJDĘ DO INNEJ" czasem kobieta ze strachu,przyciśnięta do muru sie zgodzi. Niemoralna metoda? szantaż? cóż,zdrada wcale nie jest od tego lepsza.

"Szanuję cię, bo lubisz anal" Ja pierrdolę, faktycznie, wyjeebiste zasługi. Jest w doopę, jest szacunek. :O

Gość z gilem
jak nic szczecin złowił i przeniósł się na gg może wpadnie po wszystkim opowiedzieć jak było :)

pomidor, ty to dopiero jestes madry :D chyba to wszystko w naprawionej szlanej kuli zobaczyles ;) a moze jestes wrozem pomidorowym ;) :D

Gość mateusz.koolas@wp.pl
frida , co masz tak dużo linków w stópce?

Frida6 z żoną rozmawiam codziennie, lubię z nią przeprowadzać rozmowy. Bardzo nam się układa w małżeństwie. Wczoraj też z nią rozmawiałem o seksie analnym. To nie jest tak że powiedziała "nie!!!! i konec!!!" , wiem że ją to nie kręci, i nie chce tego robić. Więc nic na siłę.

Gość zawiedziona....
nie odpisujesz na gg :(