Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Szczecin33

Moją obecną kobietę to nie kręci.

Polecane posty

Gość mateusz.koolas@wp.pl
szybciej bym powiedział o czym nie lubię rozmawiać jak o tym co lubię.

Juvio, zamknij ten psi odbyt, które szumnie nazywasz ustami. Bardzo się cieszę, że nie doświadczyłam na własnej skórze co to zdrada. Z Perwersją znam się osobiście i rozmawiałyśmy o tym. Jeżeli chcesz i ty z nia porozmawiać to się z nią umów, to nie jest temat o niej. Twoje zdanie ejst niewiele warte, przecież sama zdradzasz, kobieto z wyimaginowaną klasą.. I nie pisz do mnie. Mateusz, to o czym lnie lubisz rozmawiać? :classic_cool:

juvia, 🌻 ......kto jest bez winy, niech pierwszy rzuci kamieniem..... swieci sa w niebie, patrzac na zycie niektorych z nich, zanim do tej swietosci doszli :) mozemy zobyczyc niezlych ku****rzy i balownikow :)

w sporcie nie przepadam rozmawiać na temat piłki nożnej, jak wypiję nie lubię rozmawiać z wypitymi o polityce i religii. Myślę że więcej się by znalazło ale to pierwsze moje 3 myśli.

A najgorsza była błogosławiona Karolina Kózka, brutalnie zamordowana przez rusa, kiedy broniła się przed gwałtem. No aj was z tym Kościołem Katolickim.

A o czym lubisz? O trendach w modzie, najmodniejszych kolorach lakierów do paznokci i artykule miesiąca w Cosmo? :classic_cool:

vera lynn Ten temat, który założył autor też nie jest o zdradzie a Ty zbaczasz z niego, więc nie mów co mogę a czego nie mogę. Jak na razie jest wypowiedzi czy Ci się to podoba czy też nie. A co do klasy to Ty jej na pewno nie masz i nigdy mieć nie będziesz o czym świadczy chociażby Twoje niewybredne słownictwo. Nie mam zamiaru wdawać się z Tobą w dyskusje bo to bezcelowa dysputa. Ty wiesz swoje a ja swoje.

Oj VERA VERA to nie te miejsce by pisać i rozmawiać o czym się chce. Uszanujmy Topik autora i niech pisze się tu na temat. Jak chcesz pogadać to zapraszam do siebie na e-maila ( mój nick). Szczecin33 jesteś?

Jak można szanować osoby, która o szacunku wie mniej niż my wszyscy razem wzięci o fizyce kwantowej? :D Ja was nie rozumiem. :D Ale mocno współczuję doświadczania patologii w rodzinnych domach. :)

Czy jeżeli ktoś nie szanuje to i my mamy nie szanować, czy jeżeli ktoś zabija to i my musimy to robić i staczać się do czyjegoś poziomu. Jak mnie się jakiś topik nie podoba to tam nie wchodzę i nie jadę po nich.

A ja chcę uzyskać odpowiedzi na pytania, które zadałam autorowi, Czy to za dużo?

Gość z gilem
mateusz.koolas@wp.pl Dziwię się, że krytykujecie czyjeś upodobania. Ich życie i niech robią co chcą. nikt nie krytykuje. niech wsadza komu chce w doope, pod pachę, do ucha... tylko mógł o tym co lubi pomyśleć przed tym zanim się związał z żoną która tego nie akceptuje. teraz ma dwa wyjścia zakładając że jest szanującym się facetem a nie szmatą- pierwsze rozwiązać się z żoną, drugie zapomnieć o analu. no jest jeszcze trzecie- dalej próbować z żoną ale według słów autora to raczej niemożliwe. tak trudno być uczciwym wobec siebie i bliskich ?? i mateusz sorry ale także nie trzymasz się tematu topica bo strasznie się tutaj zachwalasz, wiec wnioskuję że albo jesteś niedowartościowany albo szukasz :)

Z tego co czytam a przeczytałem cały topik wnioskuję że autor (i nie tylko on) nie chce z Tobą rozmawiać bo nie ma o czym, bo nie chce się kłucić itp. Wnioskuję, że autor chce znaleść zrozumienie i myślę że jak znajdą się tu osoby o podobnych zamiłowaniach to z chęcią z nimi popisze.

Gość z gilem
vera lynn- :)

Gość z gilem
Szczecin33 - ciekawe czy żonie też byś dziękował, że wróciła do domu z ruchanka z innym.

Gość lubie lubie ******
ja z moim poprzednim partnerem bardzo lubiłam anal i robiliśmy to pare razy w miesiącu:) za to obecny facet nie chce nawet spróbować :-o jednak jakby nie patrzeć udane życie seksualne w związku jest bardzo ważne .Chyba trzeba będzie zmienić faceta- po co być z kimś z kim nie jest ci dobrze w łóżku. A on to uznaje tylko 3 pozycje plus oral

Mam, ale nie korzystam ze swojego kanały na YT. Chyba "lajknęłam" dwa kawałki i to wszystko. :)

Gość Lilith 32
:D trzeba by zrobić sondę ja jestem "za"