Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Szczecin33

Moją obecną kobietę to nie kręci.

Polecane posty

Gość prawdziwy wygraniec
ty szczecin33. lec do TO TU napewno dadza ci zapaciakowac w anala i to za free. najwyzej tym samym sie odwdzieczysz

TO TU mnie nie kręci, wiem co to za lokal. Ja wolę dyskretnie i czysto. Mam żonę i niechciałbym przynieść jakiegoś syfu do domu.

Gość awfw
ht tp://shinybox.pl/?ref=6c8bb7d serdecznie zapraszam do rejestrowania się, możecie otrzymać darmowe kosmetyki, sprawdź zanim olejesz ;);) Pozdrawiam!

Gość z gilem
jak masz żonę to ją szanuj, kochaj i o nią dbaj, a nie szukasz wrażeń na boku. 100% pewności nigdy nie masz że tego syfa do domu nie przywleczesz.

No właśnie. Znakomicie ujęte. Ale po co to robic skoro autor MARZY o analu? :O:O:O

Gość z gilem
vera lynn- co robić ?

Gość z gilem
vera lynn- no dokładnie. wszystkiego mieć się nie da więc to kwestia wyboru- albo żona albo anal. oczywiście jest to oczywiste tylko dla tych którzy mają prosty kręgosłup moralny.

Uważam, że autor tego tematu ma kifozo-skoliozo-lordozę moralną. Do tego jest tumanem, który nie potrafi odpowiedzieć na pytanie.

szczecin napisz ten numer wieksza czcionka. lupe znalazlam, jednak cyfry sa nadal rozmazane :D;) wiem, ze czekasz na rozmowe ze mna ;) niestety ze wzgledu na gleboka wade wzroku nie moge odczytac tego numeru 🖐️

Gość Lilith 32
Szczecin 33 ja tam Cię popieram, też mam zamiar znaleźć przyjemności, których obecnie nie mam, z innym niż mąż partnerem, zrób to i już, będziesz żałował jeśli tego nie zrobisz, a na pewno zastanawiał się do końca życia jak by było, gdybyś to zrobił

Szczecin33 Lepiej grzeszyć i żałować niż żałować, że się nie grzeszyło :)

Gość mateusz.koolas@wp.pl
Dziwię się, że krytykujecie czyjeś upodobania. Ich życie i niech robią co chcą. Jak się ich połówki dowiedzą to założą nowy topik typu "żalowałemże zrobiłem" albo "jak naprawić błąd". Po to jest kafejka (jeszcze w dodatku erotyczna) żeby ludzie pisali o tym co ich kręci, o problemach, odczuciach itp. Ja tam czytam i analizuję, nie do mnie należy ocena. Ludzie się tu wypowiadają bo widocznie mają taką potrzebę.

Mateuszku - no ok, a teraz wytłumacz mi swoją obecność na kobiecym forum. Tak, faktycznie, lepiej ranić ludzi (co z tego, ze są nieświadomi?) tylko po to, żeby się zaspokoić. :D Podejście średnio rozwiniętego szympansa. 🖐️

Gość ushfjhjkhfkhf
vercia ty stosujesz podobne rozumowanie jak onegdaj pis. jak ktoś na narodowym nazwał jakąs lożę prezydencką , to znaczy się oczywiście , że tylko prezydent tam mmoże wejśc tak ? co z tego , że kobiece ? jakbyście paplały o pilingach , kremach i podpaskach , ręczę ci żadnego facet by tu nie było :p !!!!!

Z PiSem nic mnie nie łączy, chociaż jestem wierną fanką prezesa Jarosława za "internety" :D Generalnie z polityką mam niewiele wspólnego, jestem tylko lewicująca i tego sie trzymam przy wyborach. Chodzi o moralność a nie politykę. Zresztą zawsze tępiłam i tępię zdradzających, jeszcze nie przywykli?

Vera, to jest kobiece forum i z tym się zgodzę, mężczyźni raczej nie zakładają takie fora tylko wędrują po necie. Jestem tu bo kiedyś znalazłem coś dla siebie i tak człowiek zagląda. Nie ma napisane że kobice forum jest dla kobiet. Czytam też pudelka i oglądam damskie programy by być w temacie i żeby lepiej rozumieć kobiety. Dlatego w życiu ( w realu) mam tyle komplementów od kobiet. Kobiety są zaskoczone wiedzą jaką posiadam na ich temat. Wiem jak uszczęśliwić swoją kobietę. Inne zazdroszczą jej takiego faceta jak ja. Wiem że teraz to wygląda tak jak bym był jakiś nartyztyczny facio ale tylko odpowiadam Ci na pytanie co tu robię. Dużo, ale to dużo się dowiedziałem o kobietach tu na kafejce. Najlepszym dowodem na to jest topik "co zabierzesz do grobowej deski". I tu otworzyłem oczy jacy my jesteśmy. Niektórzy stali bywalcy nawet zmieniali nicki by ich nikt nie poznał.

Gość ushfjhjkhfkhf
przykro mi , ale to był przykłąd , a rty zamiast odnieść się do meritum to robisz jakieś didaskalia :P

Z jakimi osobami ty się zadajesz, że twoja wiedza z Pudelka robi wrażenie? W moich kręgach czytanie Pudla to już samo dno. PS. Pudelek to moja strona startowa. :classic_cool:

Gość do wery
tepisz zdradzajacych?a co z twoja ukochana psiaciolka perwersja?ona robi po rogach meza i to nawet nie z jednym a kilkoma facetami.

Gość no właśnie, vera
jak to jest?

Perwersja zna moje zdanie na ten temat. :) Dlaczego ją mieszasz w rozmowę skoro nie wiesz jak to z nią było? FYI - dla niej to już odległa przeszłość. 🖐️

Gość no właśnie, vera
już się nie kurwi? z nikim?

Pudelka przeglądam by być w temacie. pudel nie jest głównym tematem w moich spotkaniach. To tak jak z wiadomościami, człowiek ogląda by też być na bierząco. Noooo, ale nie taki temat jest tu na topiku. Myślę, że wiele osób ma podobny problem typu "chciałbym, ale on/ona tego nie chce". Sex nie jest najważniejszy w związku, owszem odgrywa jakąś tam rolę w życiu ale nie stawiałbym jego na pierwszym miejscu.

Ale rozmawiasz z ludźmi o tym, co wyczytałeś na Pudelku. To jest bardziej niż straszne. Mój były/aktualny facet nawet nie wie co to Pudelek, ba, on nic nie wie o show biznesie. To bardziej niż piękne.

vera lynn A co za różnica odległa czy nie odległa przeszłość? I nie ma też różnicy jak było z nią...nie ma równych i równiejszych!!! Jeśli tępisz to wszystkich bez wyjątku albo nikogo. Przykład o Twojej postawie wobec przyjaciółki świadczy tylko o tym , że jesteś nie stał w swoich poglądach, to po pierwsze a po drugie jesteś typową teoretyczką, która wie wszystko na każdy temat co ma się nijak do praktyki a w rezultacie nie wiesz nic na tematy, na które się wypowiadasz.