Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Szczecin33

Moją obecną kobietę to nie kręci.

Polecane posty

szczecin, dziekuje za zaproszenie na gg. niedowidze podanych cyferek. jak nie zapomne poszukac lupy potrzebnej do ich odczytania, to kto wie moze skorzystam z propozycji. rozumiem cie doskonale, ja tez juz robie sie spiaca 🖐️ brunne, znowu ty!!:P nie nie wszystko, nie powiem ci jednak czego nigdy nie farbuje. nie zaslugujesz na to, abym otwierala sie przed toba :P idz do wladzi:D ona jest otwarta na wszystkich chlopcow :P:P

vera lynn Nie zgodzę się z Tobą. Kiedyś ludzie nie mówili tak otwarcie o tym. Teraz też nie mówią między sobą. Pod przykrywką jakiegoś nicka mówimy o wszystkim. Są rzeczy dla kogoś nienormale innym się to podoba. Internet nam otwiera oczy, szybciej się uczymy i więcej się dowiadujemy.

vera, nie ma brzydkich marzen, ani brzydkich ludzi :D piekno jest rzcza gustu. a o gustach sie nie dyskutuje, gusty sie po prostu ma :D

brunne, kupiles juz chinczyka? mowilam ci ze mieszkam daleko od skrzynki i mi nie po drodze :P:D

Czy Ty uważasz, ze poprzednie epoki były pruderyjne a anal to wymysł ostatnich dwóch dekad? Jak można marzyć o analu?

ja ci pozwole potrenowac na moim odbycie? pasi? przynajmniej sie nauczysz

brunne, to pytanie - jaka jestes kobieta bylo do mnie czy do very?

Nie mówię, ze nie chciałam. Uważam, że mam na to czas. Na szczęście miewałam mężczyzn dojrzałych emocjonalnie i nikt mnie do niczego nie zmuszał. No chyba, ze taka była konwencja. :classic_cool:

frida, bardziej do very bo z Toba chyba nie mozna porozmawiac... Vera ile masz lat ?

tak, to jednak do very:D bo jam dwa razy tale i ciut:D nie pisz juz do mnie na priv, bo musze sprzatac skrzynke, a jestem leniwa i nie chce mi sie tego czesto robic :) znaczy sprzatac nie to, ze ze mnie jakis brudas. po prostu nie chce mi sie czegos robic od czasu do czasu :D:P

:D:D przepraszam za bledy chyba czas isc spac :P:P:D:D mialo byc: bo ja mam dwa razy tyle i ciut :D brunne, oczywiscie masz racje. przeczytalam tu gdzies na stronach tego forum , ze jestem stare prochno, male i grube, rude i wredne. do tego nienormalne i cos tam takiego w tym stylu :D:D:D przeciez tu wszyscy wszystko wiedza, wiec to musi byc najprawdziwasza z prawd oczywistych. widzisz, juz ci niepotrzebne moje zdjecie:P:P:D uruchom wyobraznie a zobaczysz potwora i to nie z loch ness, tylko mnie :P:D

frida naprawde jakas dziwnajestes, normalnie pytam ciebie o cos a ty jakies glupoty wypisujesz

Gość hehehehhehe
w odbyt nie wolę w pizdę lub w buzię