Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rilax łikendowo

Czy są tu wyluzowmame mamy? dzieci śpią,a ja siedzę na kafe z bronkiem w ręku:)

Polecane posty

Gość rilax łikendowo

i jest cudownie :) padłam na pysk po całym dniu sprzątania, gotowania, zabawy w klocki, wyścigów na resoraki, ścierania kurzy, wieszania prania, ściągania prania, mycia garów, odkurzania, następnie grania z dzieciem w kręgle, mycia talerzy po obiedzie, reagowania na: mamo kuuuuuuuupa! jeszcze w tych chaosie były rano zakupy i karmienie zwierzyny łownej :P teraz dzieć śpi, ja czmych do lodówki po zimny bronks z sokiem malinowym, słomką, zabrakło tylko parasolki :P ten pstryk kapsla był uwieńczeniem dzisiejszego dnia, cudownie zimne pifko! czy jest tu jakaś mama, która jak ja świętuje zakończenie soboty? pracowitej soboty :)

Gość ala ma kotkaaaaaaaaaaaa
ja siedzę przy drinku :) czekałam na niego taaak długo, że teraz niczego więcej mi nie potrzeba :)

Gość rilax łikendowo
to witaj w klubie wyluzowanych mam :) ja wypiłam juz do połowy :) powiem ci, że po takim dniu jak dzis, smakuje wyjątkowo wybornie :) ale widzę dziś tematy zdominowały płci dzieci, poczęcia i takie tam ;) och ciesze się że moje własnie spi i jeśc nie woła ;)

Gość hgddh
Ja też przy piwku:)

Gość hgddh
Też miałam ciężki dzień..zresztą jak zwykle a pomysleć że to dopiero początek bo ma 3 miesiące ech

Dziękuję ;) Ja już sączę kolejnego... Od rana na nogach ogarniałam syf po remoncie do tego ruchliwy 1,5 roczny smyk i wszystko jasne...te % są jak zbawienie , całe zmęczenie spłynęło...:pwięc doskonale Cię rozumiem :) Takie małe rzeczy, a jak mogą cieszyć :)

Gość rilax łikendowo
mundoso nie przeżywam browara, tylko ten cudowny relaks na wieczór sam się napij chłopie, to sie wyluzuje, bo jak widać nerwowy jakis jesteś :P

Gość zazdrośnica111
ja też przy piwku... i po mega cięzkim dniu. Mąż zabrał juniora do babci a ja korzystam z chwili spokoju..ehhhhh

Gość cm cm cm cm cm cm cm cm
tez relaksacja- i jeszcze koniec remonciku

Gość rilax łikendowo
ala ma kotkaaaaaaaaaaaa oj żebyś wiedziała, uwielbiam soboty ale na wieczór, bo do wieczora oczywiście generalne porządki i pilnowanie synka, a mąż w pracy w tym czasie cały tydzien się zatyra w pracy, dom się sprząta po łebkach, pilnowanie dziecia i teraz czuje że dostałam sil witalnych :D tak masz rację całe zmęczenie spłynęło, jak niewiele nam trzeba do szczęścia ;)

w jakim wieku macie dzieciaki? ja mma 6cio latka

Gość wsiowa babka
Witajcie:) Ja tez siedzę sobie i odpoczywam,choć nie miałam tak pracowitego dnia jak autorka ...dzięki za brak światła:P Tylko jak patrze na bałagan ,to mi strzyka ,bo jutro pewnie będę latała z odkurzaczem,a co tam .Teraz jest czas dla mnie.

Gość Małaa 29
Hej dziewczyny:-)moje dzieciaczki też już śpią. A ja siedzę przy lampce z winem i czekam na męża bo wraca dziś z delegacji. Mam go tylko raz na tydzień(niedziela):-(

Gość rilax łikendowo
mój ma 3l. ja mam w lodówce jeszcze 2 pifka, mój kochany mąż mi kupił hahahahaha

Gość wsiowa babka
To ja mam trójkę 12,8 i 5 lat:) I nie ma mi kto kupic piwka ...mąż wraca za tydzień.:(

Ja właśnie otworzyłam zimnego redds'a. Lepsze niz miód po takim dniu :) Jestem dziś wykończona tak samo jak Ty. To była jakaś masakra. Uwielbiam te samotne sobotnie wieczory. Piwko, masażer do stóp, maseczka i laptop. i czuje sie szczęśliwa ;)

Gość rilax łikendowo
oj jak fajnie ze mnie jestem sama i jest nas więcej, takich wyluzowanych mam ;) malutka - ślicznie nazwałaś córeczkę ;)

heh- ja mam jeszcze laysy solone :P

ja jak już pisałam mam 1,5 w łóżeczku no i .... 27 latka piętro niżej haha :D Eh kobitki co te macierzyństwo nie robi z ludźmi ;) Jedno piwo/drink i już banan na twarzy , a kiedyś...a kiedyś to hoho :)

Gość wsiowa babka
Dziewczyny jak nam mało potrzeba do szcześcia:)A jutro moje dzieci jada do babć na wakacje....cały tydzień luziku.....chyba mi sie w głowie przewróci :D

Gość rilax łikendowo
cm cm cm cm cm cm cm cm - to fajnie masz, mi ostały się tylko chrupki kukurydziane mego dziecia o smaku orzechowym hahahaha szkoda że nie produkują o smaku kebaba, do pifka by było jak znalazł :D

oj macierzyństwo zmienia..w sumie nie wiedziałam że jest w sumie na początku trudno;)

a ja z... petem. Miałam nie palić ale mam... słabą silną wolę ;)

Gość Małaa 29
Ja mam córkę 7lat i synka niecałe 2latka. Zajadam się pyszną sałatka(kurczak pomidorek sałata grzanki czosnkowe trochę majonezu) pycha:-)poczęstować was;-)?

Gość rilax łikendowo
ala ma kotkaaaaaaaaaaaa ty masz rozpiętośc wieku, 1,5 roku i 27lat? ;) ja mam brata o 21lat młodszego ;) oj kochana to ja kłaniam sie nisko i stukam z tobą moją szklaneczką ;)

Gość SaraM
hej u mnie tez dzieci spia, maz tez. pije 3 piwko i ogladam w spokoju tlc ;)

wlasnie robie to samo:D Z tym ze ja caly dzien sie edukowalam i mi aż mózg paruje:P A jak wrocilam przed 18, to stęsknione dziecię nie chcialo sie ode mnie oderwac:D