Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rilax łikendowo

Czy są tu wyluzowmame mamy? dzieci śpią,a ja siedzę na kafe z bronkiem w ręku:)

Polecane posty

Ja na tą chwilę nie wyobrażam sobie siebie z drugim dzieckiem. Moze kiedys mi sie odmieni, kto wie:P

Nie tylko dzieci, ale prawo jazdy tez nas lączy :) ja ide w poniedzialek zapisac sie na kolejny, czwarty juz egzamin ;/

Modliszka-> ja na razie też sobie nie wyobrażam ale tak jak mówisz może kiedys się odmieni

malutka, ale Ty to normalka, masz malutkie dziecko, moja ma 3 lata i dalej nie widze siebie z drugim dzieckiem

kana.de-> ja ponownie zapisuję się na kurs bo ten co robiłam zapewne juz jest nie ważny a poza tym nic nie pamiętam:P

Malutkaa28- dzieki za wsparcie;) strasznie sie boje czy sobie poradze w roli mamy ale mam wsparcie w partnerze i rodzicach ktorzy juz oszaleli na punkcie nienarodzonego jeszcze wnuka;) pijcie pijcie kobitki wasze zdrowie;) nalezy wam sie chwila relaksu.

Gość cm cm cm cm cm cm cm cm
ja tez ok 7 lat- odkąd zaciążyłam - a synek w lipcu konczy 6 lat

Ciężko teraż zdać prawo jazdy. zwłaszcza w Gdyni ;/ Ja też mam jedno dziecko. ale wiem że po ślubie chce mieć drugie ;)

Gość ala ma kotkaaaaaaaaaaaa
malutkaa28 haha no u mnie też na zasadzie "kto wie " hormony mi ostatnio szaleją i chyba muszę się wybrać po jakieś tabsy bo chociaż bardzo bym chciała trzeba dać na wstrzymanie

kana.de-> no ja będę w Gdańsku robić więc nie wiem jak mi to pójdzie ale się uparłam MUSZĘ.

Gość rilax łikendowo
wróciłam z drugim bronkiem , a tu wpisów tyle że hoho nie ogarniam hihi i jeszcze sobie ukroiłam ciasto, które dostałam dziś od teściowej, pyszne puszyste drożdzowe z rabarbarerm, chcecie? moja diete szlag trafił, a żeby nie było to ukroiło mi się taki kawał, jak do dla chłopa po wykopkach :D

Gość wsiowa babka
rilakx ----ja pierwsze urodziłam jak miałam 38 lat:) starsza dwójke przyniósł nam bocian:D

Tak, fajnie że nie ma żadnych podszywów, prowo i bluzgania na innych :) Naszczęście takich ludzi nie interesuje post o macierzyństwie ;D

rilax-> moją dietę też szlag trafiła a walę to najwyżej będe wyglądać na slubie własnym jak biała beza albo wielorybek:P

Gość wsiowa babka
Dziewczyny róbcie te prawka. Ja mieszkam na wsi i bez tego papierku pewnie bym zginęła. Musze sobie radzic sama ,bo jak mąż w pracy ,to wszystko na mojej głowie.

Gość rilax łikendowo
malutka ty mi o prawku nic nie pisz hihi ja moje zdawałam ponownie hmmmmm będzie po 6 latach, za 9razem buhahahaha nerwy mnie zjadały za każdym razem, oblewałam na tich bzdurach, aż koleżanka poleciła mi lek na uspokojenie :D pan mnie męczył na egzaminie prawie godzine, byłam w rejonach miasta które na oczy nie widziałam i było mi wszystko jedno, po tych tabletkach miałam luuuuuzik i zdałam, pan mnie jeszcze pochwalił że wspaniale jeźdzę :D

Gość lumpka wina
ja z pierzym to kompletna degrengolada a teraz jak jest dwoje jesem full zrganizowana, mam czas, jestem szczesliwa na macierzynskm. kompletnie inaczej. wszystko jest do nauczenia, wypracowania, wiec polecam dwoje dzieci..poki co he he

kurcze ja juz 7 razy przez 2 lata zdwalam na prawko heh

Gość ola wiola
ala ma kotkaaaaaaaaaaaa - ja z jednym tez sobie nie radzilam :D ogarnelam sie dopiero po 3 m-cach z dwojka i teraz juz super jest. Poprostu jak mialam jedno to fisiowlam rozpieszczalam a teraz nie maja ze mna tak latwo :P :P :P Ja tez prawko w gdansku zdaje. Tzn jutro mam dopiero wewnetrzny egzamin i podobno bez tego w miasto mnie nie puszcza. To widze duzo tu nas z okolic trojmiasta :)

Gość wsiowa babka
SaraM masz cudne dzieciaczki 🌼

SaraM, dopiero zobaczylam Twoje zdjecia, cudowne dzieci i fajna pra z Was:) Moja córka ma identyczny płaszczyk:D

ola wiola->no własnie widzę że parę dziewczyn z Trójmiasta jest fajnie:)no własnie jakie tabletki na uspokojenie?