Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rilax łikendowo

Czy są tu wyluzowmame mamy? dzieci śpią,a ja siedzę na kafe z bronkiem w ręku:)

Polecane posty

Gość tadka telimena
ja mam do was troszke nisforne pytanie....bo juz mnie top czeka nie dlugo o zgrozo.....czy dlugo krwawicie po porodzie....?bo to mnie przerasta....tzn z pierwsza mialam tragedie....z druga nie i przez to albo moze i dzieki temu bede miala teraz trzecie dziecko....

Gość rilax łikendowo
fajnie się nazywają wasze dzieciaki, ja lubie takie niepopularne imina, ja mam Bartosza, chciałam Kajetana, Leona, Mikołaja lub Jonatana ale mój M. sie nie zgadzał. Dla coreczki podoba mi się Bianka, Klara własnie ;) Kalina, Dobrawa i tego typu imiona

Dziewczynki moje Kochane, ja już uciekam, miło było się z Wami odstresować. Rilax dziękuję za założenie topiku :) Jesteście cudowne :) Zajrzę tu jeszcze jutro pod wieczór, może któraś się odezwie. Jeszcze raz dziękuję :) papapa. dobrej nocki :)

Gość szprotka w oleju ***
Kajetan chcialam ddla swojego :P Ale pozostak Igor.Ogor?zadziroa jakich malo!Naprawde chlopak z charakterem :/ To samo DAWID.

mi sie podoba Benjamin na chlopca heh moze bedzie i jeszcze dane miec drugiego syna ale przez najblizsze 10 lat nie planuje

Gość rilax łikendowo
kana.de - nie ma za co dziekować ;) toz ja czekałam na takie jak wy, by mile spędzić wieczór ;)

Gość szprotka w oleju ***
TERAZ TO POJECHALAM Z LITEROWKAMI :P

Gość tadka telimena
malutka wow....ja z pierwsza ok 1,5 miesiaca....a z druga tylko trzy dni....no i wiadomo co potem bylo...maz nie dawal mi spokoju hehehe dziekowal mi za corcie nasze i tak wydziekowal ze znowu jestem ciezarna...:P

Tadka telimena ja po pierwszym krwawiłam 2 miesiące(!) ale po drugim tylko 4 tygodnie. Malutka Ty artystko :-)

taaa..artystak a..gdyby jeszcze pracowała w zawodzie:P hehe A tak na poczcie robię jako pani w okienku:P

a teraz po ciazach jakiej uzywacie antykoncepcji?

Gość tadka telimena
....dajcie spokoj moje kochane...ja bylam zalamana ta trzecia ciaza....klełam na mojego ze szok.... jaja takie byly ze szok...niewierzylam poprostu ze jestem w tej ciazy...wylam ....doslownie wylam..

Gość rilax łikendowo
tadka telimena - hahahhahaha wydziękował jak pięknie? ;) musisz po porodzie teraz uważać by za bardzo nie dziękował za nowonarodzone :P ;)

No własnie ja na razie nie używam żadnej bo jeszcze nie dostałam okresu..a boję sie zajsc w kolejną ciążę ale sexik czasami jest tyle że przerywany:P

Gość rilax łikendowo
wychowsz, dacie radę i jeszcze w duchu będxiesz dziekować ze masz trójkę ;) sama jestem z licznej rodziny i jest fajnie sie spotkac i wiedzieć że możemy na siebie liczyć ;)

i wiem że to nie jest dobra metoda.. tadka telimena->dacie radę, ale ładnie wydziękował:D hiihih

Gość tadka telimena
po pierwszym uzuwalam czasem preze bo jakos tak tabletki stwierdzialm ze nie bede sie trula...a wiecie jak to...teraz to juz sie zabezpiecze inaczej jakos....a po drugim to tez prez a wy?

tadka mój szwagier też tak siostrze dziękował i mają teraz trzy córki :-) Malutka na poczcie też się przyda trochę artyzmu :-)

Gość mama noworodka
Tez mam trzecie z wpady :P

ja po drugim dziecku zdecydowalam sie na tzw wkladke domaciczna.. jestem z tych co to zobacza malego bobasa i zaraz zazdroszcza tak wiec teraz jestem pewna ze nic z moich glupich planow sie nie zysci :)

Gość tadka telimena
jasne ze sie ciesze....kocham jego i dzieci...tworzymy fajna paczke....hmm...nie moglismy miec dzieci przez 3 lata po slubie...

Gość tadka telimena
mam pytanko...czesto sie kochacxie..??glupie pytanko ale tak mise fajnie z wami gada...

Gość rilax łikendowo
nie zabezpieczam się wogole, od 9 lat na żywóra :P mam problemyu z zajściem w ciąże i tyle z tego dobrego, że nie musze muśleć o zabezpieczeniach do końca życia

My kochamy się hmm...teraz rzadziej bo ja się boję że zajdę w ciążę no i czekam na okres cały czas ale tak kilka razy w tygodniu

Gość tadka telimena
sara m jaka ty szczuplutka....malo przytylas w ciazy chyba co?

Gość tadka telimena
to uwazaj malutka:)a wiesz dzieci to skarb wiec wiesz