Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skołowana30stka

i znowu sie przespalam z nim i teraz wyznalam mu milosc

Polecane posty

Gość Maciek4566ygtfdc
Ty jestes wrecz imbecylka. Dno i zero mozgu.

Gość skołowana30stka
a jakis inny argiiment agresorze? hmm... na zywo pewnie bys mnie uderzyl wiesnaku

Gość wiesz co..........
zastanwiam sie troche jakiej odpowiedzi oczekujesz od nas tutaj. Sytuacja jest do dupy - to ze masz faceta to maly problem, kazdy sie wiaze z roznych przyczyn i kazdy ma inne potrzeby a faceta mozna sie pozbyc, w koncu nie slubwalas mu wiernosci do konca zycia. Ale jesli gosc kocha byla to...albo ma problem bo wnioskuje ze rozstanie mialo miejsce dawno temu, albo sciemnia zeby nie wyszlo tak ze bedziesz miala wobec niego jakies oczekiwania. Poza tym Ty masz faceta wiec tym bardziej mysli sobie "przeciez ona ma faceta!, tylko sie bzykamy". Mysle ze w calym tym ukladzie najmniej uczciwa jestes niestety Ty. On to ktos ktos wykorzystuje sytuacje, Ty zdradzasz goscia. Na Twoim miejscu zeby troche oczyscic atmosfere pozbylabym sie obu panow, nabrala dystansu i zaczela jakis nowy zdrowy zwiazek.

Gość skołowana30stka
dzieki wiesz co..... racja

Gość Maciek4566ygtfdc
Jestes tepa i zjebana, Kurwisz tylko sie od rana. Milosc wielka nagle czuje, Gdy ma w cippie oba chooje. Zaklamana stara rura, Ktora bardzo swedzi rura. Spusc sie we mnie expresowo, To ci powiem kocham slowo. Juz na karku mam trzydzieche, Ale glupia jestem w deche. Wiec na forum sie was pyta, Ktora lepsza bedzie pyta. Och nie wiecie me kochane? Moze syfa wnet dostane. Zaufanie,honor,duma, Idzcie zesz z tym do pioruna. Zaspokoisz moje chucie, To ci wyznam swe uczucie.

Gość wiesz co.......
do autora tego posepnego wiersza, nie bede orginalna i powiem cos co juz kiedys komus poiedzialam "Chlopie! moze juz lepiej opiewaj gniew Achilla????"

Gość skolowana 30stka
I nastepna tepa strzala Powiedziala,co wiedziala. Oburzyla sie nad zycie, Az na doopy jedzie zszycie. Twa powaga mnie wzruszyla, A dretwota poruszyla.

Gość skołowana30stka
morał z tego płynie taki że szmaty to są sztywniaki bardzo luźne w prowadzeniu ale nie w usposobieniu ciągną druty sympatycznie lecz gadają pompatycznie

Gość skolowana 30stka
Buhahahahahahahahahahahahaha

Gość skolowana 30stka
Ich zwyczaje i kurestvo , Zaskakuje me jestestwo. Na wierszyki oburzone, Szpary maja rozszerzone.