Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skołowana30stka

i znowu sie przespalam z nim i teraz wyznalam mu milosc

Polecane posty

Gość skołowana30stka
jak to łatwo oceniac ok lolitki powodzenia w milosci, obyscie mialy zwiazki jak w zurnalu ponadto, jakbys czytala jedna z druga ze zrozumieniem to wiedzialabys, ze on kocha ex, nie ma 2 kobiet ona jego nie kocha i nie chce, zatem on jest nieszczesliwy podwojnie bo chce kobiete ktora go nie kocha, a nie chce tej ktora go kocha i na dodatek ma swojego0 faceta

Gość skołowana30stka
jak kazdemu??? czytaj ze zrozumieniem, juz mowilam ale moze masz intelektualne braki, nie mi oceniac spotykalam sie z nim 3 lata, poznalam swojego i nadal mi zostala do niego mieta, jest nam w lozku genialnie, mega cudownie jak zaczelama z moim, to on mi wyznal ze kocha ex, wczesniej nie wiedzalam o tym a z moim mam kryzys, nie bede mowila dlaczego kurwa ide stad na dobre, nie ma z kim gadac pa

poukładaj to sobei wszystko w głowie na spokojnie, zastanów sie co do kogo czujesz i czego chcesz i zmień tę chorą sytuację

Gość skołowana30stka
wlasnie, to zamierzam oczywiscie, zrywam kontakt z nim, tel itd. juz mu napisalam, zeby dal mi spokoj chcialam sie tylko tu wygadac, nie zwierze sie przeciez kolezance, wiem, wsciekam sie ale tak to wyglada, ze nie mam godnosci, mowie ze kocham facetowi, ktory mi mowi ze kocha ex

Gość po co co ten kolega
facet nie traktuje cie serio, jestes tylko dla wyzycia sie faceci dziela kobieta na kurwy i partnerki

Gość po co co ten kolega
zajmij sie swoim zwiazkiem, a nie w kolko ten dupczyngiel ska pewnosc, ze nikogo nie mial ten szmaciarz, na pewno nie bylas jedyna kobieta na telefon

Gość skołowana30stka
mysle ze nie mial innej jak mowisz na telefon, przede mna chyba tak

Gość ndjfjfjfj
Autorko Ty jestes jakims spierdolencem puszczalskim. 30 lat i taki shit we lbie. Poza tym,zajebiscie kochacie i szanujecie swoich partnerow oraz siebie. Jestes kurwa. Tyle.

Gość skołowana30stka
to jesli ja jeste kurwa to on jest kurwiarzem tak?

różnica on a ty: on nikogo nei zdradza - nei ejst kurwiarzem on nie mówi kocham - nie jest rozstrojony psychicznie

Gość ndjfjfjfj
A jakie znaczenie. Jestes tepa.

Gość ndjfjfjfj
Dupodajka,ktora jest stara i sama nie wie czego chce. Taki badziew do jebania dla frajerow.

Gość skołowana30stka
z ta staroscia to przesadzasz :) 30 to piekny wiek ;)

Gość ndjfjfjfj
Pewnie,ze piekny. Jak ma sie cos pod kopula i nie wyznaje milosci komus,kto nas posuwa,by spuscic z krzyza :)

Gość ndjfjfjfj
Wypowiedzi i styl zycia wygladaja na 15 lat. Nudzisz sie w wakacje?

Gość skołowana30stka
jestem 30-letnim lemingiem nie mam 15 lat

Gość Maciek4566ygtfdc
Chcesz sie poruchac?

Gość skołowana30stka
z toba nie

Gość Maciek4566ygtfdc
Zadzwonie do ciebie jak bede chcial spuscic sie. Wiem,ze masz faceta,ale masz kryzys,to sie poruchamy.

Gość Maciek4566ygtfdc
Lemingu hahahaha

Gość skołowana30stka
a skad ta agresja? jestes obronca moralnosci?

Gość Maciek4566ygtfdc
Nie szanuje dupodajek,ot co.

Gość Maciek4566ygtfdc
Po co komus taka baba jak ty? No po co? Ani z toba byc,zyc,tylko cie ruchac.

Gość skołowana30stka
revolver a co? tez chcesz mnie obrazic i spalic na stosie poniewaz jestem zakochana w facecie? i za to, ze potrafilam czerpac przyjemnosc z seksu, w niektórych czesciach tego kraju to niedpuszczalne jak widac nie czuje sie jak dupodajka przykro mi ale fakt, jestem zalosna, ze kocham kogos kto mnie nie kocha, zapewne tj. bardzo niespotykane na tym forum

Gość skołowana30stka
a skad wesz kim ja jestem? obrazam cie? nie, nie obrazaj tez mnie na jakiej podstawie wyciagasz wnioski? bo czerpie przyjemnosc z seksu

ależ po co mam Cię obrażać i palić na stosie? uważasz , ze to potrzebne skoro sama się spowiadasz? jesteś zagubioną dziewczynką , a przy okazji chcesz czerpać na maksa - bawisz sie w grę za plecami , a zostając odrzucona i mając niedomiar seksu ze swoim facetem , próbujesz się usprawiedliwiać "wyznaniem miłości" - stos podpalasz sobie sama 💤

Gość Maciek4566ygtfdc
Glupia pizda.

Gość skołowana30stka
ok macku fuck off

Gość skołowana30stka
revolver jesteś zagubioną dziewczynką , a przy okazji chcesz czerpać na maksa - bawisz sie w grę za plecami , a zostając odrzucona i mając niedomiar seksu ze swoim facetem , próbujesz się usprawiedliwiać "wyznaniem miłości" ok ale nie usparwiedliwam sie wyznaniem milosci, bo kocham go juz 3 lata sadzilam ze zapommne gdy zwiazalam sie z innym zle interpretujesz, to nie jest tylko kwestia seksu i co ce nteresuje jak mi mija dzien? ponadto wdzialam na tym foru gorsze historie i te panny otrzymywaly jakies normalne odpowiedzi, ja jestem wrecz szykanowana