Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hellothereisaproblem

Halo jest problem ! Kobiety od 30stki strasznie się starzeją i ...

Polecane posty

i mi się nie podobają.

widzę że Kobiet po 30stce jest tu pod dostatkiem. Ja poważnie napisałem. Zawsze wiązałem się z młodszymi i to o kilka lat. Mam 28 i wybaczcie ale od 30stki na serio starzenie się Kobiety zaczyna postępować jakoś szybciej. To już nie dodawanie, to mnożenie normalnie :)

normalnie rzuciły się na mnie jak zgrają wygłodniałych 30stek na portalu randkowym :)

Ja poważnie napisałem. Zawsze wiązałem się z młodszymi mężczyznami, posiadanie kobiety je dla mnie passe

nie osmieszaj sie...... i ciebie keidys nie bed\a chcialay mlodsze ,polecisz na zlamanie karku do takiej 30

Wy to jednak jesteście zakompleksione :) przecież nie trzeba być geniuszem żeby wiedzieć że mężczyzna koło 40stki wygląda jeszcze elegancko a Kobiet które po 30stce wyglądają pociągająco jest niewiele.

Gość warkot
on ma racje. trzeba za wszelka cene unikac starych bab. one nie dosyc ze brzydkie to jeszcze maja bagaz emocjonalny. wydaje im sie bog wie co a sa zlomem. ja w zadne zwiazki z baba powyzej 25 nie wchodze a mam swoje latka.

dlatego pociągają mnie mężczyźni koło 40, szpakowate skronie , markowa odzież

a kto Ci wogole kaze na nie patrzec........ skoro jestes taki kozak zatrzymaj na dluzej taka mlodziutka panieneczke , ktora poza sianem nie ma nic w glowie ,ozen sie i rozwiedz jak osiagnie 30. twoje myslenie to jakas zenada jak boga kocham

szkoda tylko tych chłopów co pożenili się za szybko. Jednak te 10 lat różnicy musi być. Bo tak to trzeba zdradzać, co zrobić.

Moje myślenie jest przyszłościowe. Siano, siano jest od tego żeby było dobrze :) Nigdy nie umawiałem się ze starszymi niż 23 lata. I widzę że to jeszcze nie pora podnosić wiek :)

Gość ejejejejej
popaprańcu a Ty z biegiem lat jesteś coraz młodszy?

28 latek który umawia się z dziewczynami 18-23 to popapraniec. hehhe dobreee, jak bedę w wieku 29-33 to dalej będę umawiał się z dziewczynami 20-23. Ślub ja 34 lata ona 24 i po problemie.

tylko ,że ślub w Holandii, ale stanę pod mostem i zarobię na mego ukochanego

Gość warkot
ja natomiast gustuję w panach typu bears po 60-tce

Gość ejejejejej
a jak będziesz miał 50 ,co zrobisz z żoną grubo po 30 ?

z mężem moja droga ja jestem żoną w naszym związku, zmienię go na jędrniejszego, z dużym wyposażeniem

macie racie, żeby być z Kobietą po 30stce to na serio trzeba ją kochać.

bambino, daleko nie musze szukac, co drugi na ulicy to nieokrzesany kretyn w skarpetkach do sandalow i nie uzywajacy antyperspirantu

to chyba w rosji :)

Gość jkhvkjads
a od kiedy to uroda i zmarszczki sa tak wazne ze nalezy sie o nich az rozpisywac i temat zakladac jak mi zal was ludzie, nie potraficie patrzec na ludzi nie potraficie sluchac tego co maja do powiedzenia, nie potraficie szukac w ludziach dobra, wymyslacie sobie ze ''kobiety po 30sie starzeja''... jakie to zalosne tak starzeja sie bo sa delikatniejsze niz mezczyzni, a jeszcze bardziej to widac jesli sa zniszczone ciezka praca bo chcialy sie czegos dorobic tak plytkie komentarze to chyba tylko w intrnecie mozna przeczytac, przeciez nasze cialo nie ma zadnej wartosci zadnej, wartosc ma nasza osobowosc i to, jacy jestesmy a nie to czy dzisiaj wstalismy z podkrazonymi oczami i ze znakiem czasu na twarzy... czas jest jak jedna setna sekunda we wszechswiecie-tyle zyje srednio kazdy z nas

ależ oczywiście. Ale partnerki trzeba sobie szukać z głową. Dziewczyny szukają przystojnych, bogatych. Mężczyźni mają prawo szukać sobie młodszych.

w koncu ktos napisal cos madrego..... jakis kretyn wypisuje glupoty a za chwile sam bedzie mial 30... sorry ale,takie denne myslenie swiadczy o tobie jako o glupku z nierozwinieta inteligencja emocjonalna bo sam sobie zaprzeczasz..... kazda panienka nawet ta 18 ktora poslubisz bedzie miala kiedys to swoje 30 ,ale Ty juz wtedy bedziesz mial tyle,ze nie bedziesz potrafil jej zaspokoic bez niebiekiech tabletek i ciekawe kto bedzie na pozycji przegranej w tym momencie

nie w rosji tylko w polsce, na naszych polskich dorgach ,narzekacie na kobiety bo maja trche celulitu,a sami nie widzicie jakimi jestescie nieokrzesanymi typkami ,nie myjacymi sie ,bekajacymi i pierdzacymi w towarzystwie robiac z tego dowcip, tyle sze tylko was to smieszy

Oj za bardzo się emocjonujesz. Jak wezmę ślub z 10 lat młodszą to powinno być dobrze, nie znudzi się. Przy mniejszej różnicy no niestety, facet ma jeszcze potem możliwości a Kobieta już nie.

haha dobrre to bylo. urodz dziecko albo i dwojke i zachowaj po tym sylwetke miedzy czasie opiekujac sie tym dzieckiem. prosze Cie twoje argumenty sa glupie delikatnie mowiac

I w ogóle co to ma znaczyć że tego nie rozumiecie. Mężczyzna powinien mieć dużo młodszą żonę :) po co ta negacja ? :)