Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młodamama17

dwójka dzieci 17-latka

Polecane posty

Gość młodamama17

Mam córeczkę która ma 6 miesięcy, teraz jestem w ciąży w 2 miesiącu mam dopiero 17 lat,zawsze byłam grzeczną wychowaną dziewczyną lecz teraz zbłądziłam, raz miałam nauczkę ale to mi nie wystarczyło .To tak boli zawodzić swoją kochaną rodzinę przyjaciół i przede wszystkim samą siebie.Tak bardzo się wstydzę nie jestem pierwszą lepszą latawicą ale teraz w oczach innych tak wyglądam,wiem jestem głupia ale źle sie czuje drugi raz iść do szkoły z brzuchem już nie będę szanowana ale ja kocham te dzieci i wszystko dla nich zniosę choć jest bardzo ciężko .... Chłopak ciągle mnie zawodzi chcę o tym myśleć tak cierpię....,rodziców mam wspaniałych lecz nikt nie zastąpi partnera który powinien mnie wspierać i dać mi miłość i zaufanie..codziennie płaczę tak sie boje tego wszystkiego.CHCĘ TYLKO BY MOJE DZIECI MIAŁY WSZYSTKO I CHCĘ POCZUĆ SIĘ,ŻE JESTEM PRZY KIMŚ BEZPIECZNA ŻE KTOŚ SIĘ NAMI ZAOPIEKUJE POKOCHA KIEDYŚ. przepraszam pewnie nikt tego nie przeczyta ale musiałam to napisać PAMIĘTAJCIE DZIECI TAK SZYBKO PRZYCHODZĄ JA BYŁAM PEWNA ŻĘ MI SIE TO NIE PRZYDARZY PO RAZ DRUGI ALE MYLIŁAM SIĘ ....PRZEŻYWAM TO NA WŁASNEJ SKÓRZE I WIEM CO TO ZNACZY.

Gość i co i nic
acha

Gość kamaama
dzieci wcale tak szybko nie przychodzą ^^ pozdrawiam, 20-letnia dziewica ;)

Gość młodamama17
przykro czytać takie komentarze. ale wiem co myslicie o mnie...

Gość sdhddjhd
chyba cie pojebało ze ktos cie bedzie chcial z dwoma bachorami ty kurwo rozplodowa

Gość i co i nic
nikt Cię tu nie ocenia

Gość młodamama17
to tak boli jak obrażają mnie..jestem tylko dumna z tego że nie usunęłam dzieci wole wysłuchiwać takie rzeczy a nie odbierac zycie niewinnym maluszkom to moj bląd one sie nie prosiły..

Gość młodamama17
dlaczego inni potrafią tylko ubliżać przecież wam nic nie zrobiłam to ja ponoszę winę za to co zrobiłam .......

Gość młodamama17
jeśli twoja przyszła żona urodzi to też będzie obrzydliwe ?

Gość młodamama17
powiedz mi dlaczego wyzywasz mnie od ku*wy? z chłopakiem byłam od 3 lat nie z jakims przypadkowym na imprezie ...

Gość Ciężarnaxx3
Ja mam 16naście lat i jestem w 5 tyg i dużo starszego faceta a twój partner ile lat ma ? poradzisz sobie mała ; **

Gość sdgwdg
to jest prowo ale on jest normalnym czlowiekiem dla mnie a ty nie bye

Gość młodamama17
on ma 20 lat

Gość Ciężarnaxx3
i co na to że w ciązy jestes ? cieszy się ?

Gość młodamama17
nie wiem dlaczego dziewczyna która ma 18 lat nie robi takiej sensacji wśród innych nagle rozumu przybywa po 18-nastce ? tacy sa już ludzie...

Gość sdgwdg
a moze 23 chromosom autosomalny zadziałał i gen z Kongo odziedziczyła

Gość lol;pp-p
Zgadzam się z niewiastą fiku mikuuu

Gość młodamama17
to był dla mnie szok że drugie dziecko ale cieszę się ...:)) sama zobaczysz jak urodzisz ja

Gość kamaama
to fakt, dobrze że nie usunęłaś poza tym każdy popełnia błędy, ale na błędach trzeba się uczyć !!! seks jest dla dorosłych i odpowiedzialnych ludzi, za zachowania seksualne trzeba brać odpowiedzialność. w wieku 17 lat człowiek nie jest na takie rzeczy gotowy widzisz, ja mam 20 lat i ciągle poszczę, bo nie jestem gotowa na macierzyństwo ;p jak to się w ogóle stało? nie zabezpieczaliście się czy po prostu antykoncepcja zawiodła? jeśli to 2gie dziecko z tym samym chłopakiem to gruba przesada, żeby nazywać Cię k**wą

Gość kamaama
hahaha nie wiem czy to prowokacja mam koleżankę 18 lat i jest 3 RAZ W CIĄŻY - tacy ludzie istnieją!!!!!!!

Gość sdgwdg
dobrze ze takich kurew nie musze ogladac

Gość młodamama17
raz zawiodła a po drugim razie nie uwaga .........

Gość dgdgdg
jakbym była facetem to nie chciiałabym chyba 17 latki z dwójką dzieci. Przecież to wiąże się ym, że ktoś musi cię utrzymywac i twoje dzieci, zastanów sie nad sobą. Według mnie przez najbliższe kilka lat nie masz szans znaleśc odpowiedniego faceta, sku się na tym jak przy omocy rodziców wykształcić się i usamodzielnić i dobrze wychować dzieci.

Gość młodamama17
wiem najważniejsze sa dzieci ... najgorsze słuchać takie wyzwiska przykro mi naprawde nie wiecie jak sie czuje ...

Gość hfh
Według mnie przez najbliższe kilka lat nie masz szans znaleśc odpowiedniego faceta, Jakiego faceta przecież ona ma 17 lat to jeszcze dziecko z tym, że już ma dzieci własne.

Gość Samczysko
ahahaha o kurwa ? Troche za późno na refleksje... tak to jest jak się dzieci biorą za sex