Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ddddd aaaaaa

antyperspirant z reklamy - blokuje pocenie na kilka dni, jaka nazwa?

Polecane posty

Gość ddddd aaaaaa

wczoraj w tv leciala reklama jakiegos nowego antyperspirantu i cholera nazwy nie pamietam, pomoze ktos?

Gość żenada po całości
medispirant ?

Gość żenada po całości
z doświadczenia wiem że skuteczny jest etiaxil, jeśli masz wrażliwą skórę wypróbuj ten sensitive dobre są antyperspiranty Lady Speed Stick, w żelu, polecam aloesowy inne miały tendencje do plamienia lub odbarwiania odzieży (odradzam Fruit Splash i inne Lady Speed Stick)

Gość ratunku !! NIE WYTRZYMAM
żenada - etiaxil jest extra, ale drogi. Wypróbuj sobie blokera z Ziaji - 10 razy tańszy a efekt ten sam :) już nie kupuje etiaxilu

Gość ddddd aaaaaa
o chyba medispirant, zaraz zobacze stosouje anidral (to samo co etiaxil tylko tansze) i zastanawiam sie czy teraz wymyslili co innego czy moze to jest ta sama substancja czynna pod inna nazwa

Gość jakilk
Ja od kilku lat stosuje antidral i sprawdza się u mnie w 200% (używam wtedy, kiedy akurat nie jestem po goleniu pod pachami, do 2-3 dni i nie pocę się ani odrobinę), ale zastanawiam się czy to można tak cały czas stosować, czy to nie jest niezdrowe?

Gość gość
ja od wielu lat używam etiaxilu czerwonego do skóry normalnej- naprawdę działa, stosuję raz na kilka dni, ale czasem też mnie podrażnił i szczypał ale tylko wtedy kiedy miałam jeszcze nie wygojone pachy po depilacji- najlepiej stosować przed depilacją lub dzień po. antidral użyłam raz w życiu i niestety odbarwił mi bluzkę w kilku miejscach- na takie coś nie mogę sobie pozwolić. zastanawiałam się ostatnio nad medispirantem bo jest tańszy ale boję, że może być nieskuteczny. czy ktoś stosował medispirant??

Gość gość
Odradzam żel do mycia medispirant! Nic nie pomaga, a ciało poci się bardziej niż wcześniej. Szkoda kasy. Stosowałam przez kilka dni myśląc, że "może trzeba się przyzwyczaić" i ciągle to samo. Potliwość większa jak przed zastosowaniem.

Gość gość
Pewnie chodzi o Etiaxil, on ma najlepszą skuteczność w regulowaniu pocenia :)

Gość gość
Dobry jest Antidral z apteki i Triple dry z Rosmana. Zel do mycia medispirant nie pomaga.

Gość gość
po co archeologu wykopałas temat sprzed pięciu lat ?

Gość gość
niestety bloker z ziaji bardzo drażni; mnie potwornie swędziało i piekło po zastosowaniu. Myślałem, że to odosobnione, ale mój kumpel kupił i po jednym użyciu wyrzucił bo okazało się, że było to samo. Strasznie drażni to badziewie; teraz stosuję sztyft z ałunu- nie blokuje niestety całkowicie pocenia, ale jest w 100% naturalny

Gość gość
jesli miałabyś zablokowane pocenie to byś umarła debilko.Skóra musi wydalić wodę a pod pachami śmierdzi bo tam są bakterie na ścisku.