Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość t4yt

poznalam milego ale potwornie brzydkiego--dylemat

Polecane posty

Gość njnjinjnijnj
A wysoki chociaż?

Gość fgbhnhjj
powiem tobie, ze moj facet piekny tez nie jest. ja sie z nim zaprzyjaznilam, nie bylo miedzy nami poki co zadnego napiecia seksualnego. jednak jak przyjazn trwala i coraz wyrazniej dochodzily do mnie jego zalety, widzialam, jakim jest zarabistym czlowiekiem, to zaczal mnie naprawde pociagac takze fizycznie. i sytuacja stala sie zabawna - ja naprawde niezla laska (miewalam baaaardzo przystojnych facetow) wzdychalam do mojego przyjaciela "brzydala". na szczescie on odwzajemnil moje uczucie, jestesmy szczesliwa para i w zyciu nie bylo mi tak dobrze tez w lozku. moze warto zaczac od przyjazni z nim?

Gość viedrjia
przepraszam, że nie na temat, ale być może będzie ktoś zainteresowany. Łatwy i przyjemny,a co najwazniejsze sprawdzony sposób na zarobienie pieniędzy, siedząc w domu. To nowa strona, dlatego musimy ją reklamować, wejdź,poczytaj i jeśli się skusisz to zarejestruj, naprawdę warto,możesz dorobić fajne pieniądze. Nie musisz nic płacić,wszystko jest bezpłatne. Warto poświęcić minutkę http://www.antwo.pl/ref,nefertari.html

Gość Daj mu szansę
Mnie też kobiety często odrzucają (może nie wszystkie ale dużo naprawdę dużo) nie jestem zdesperowany ale powodzenia nie mam za bardzo wiem jak facet się czuje i ile może poświęcić dla kobiety... i jak o nią dbać, ale dużo też zależy od charakteru gościa, dla mnie byś była skarbem :D, ja np. zawsze jestem miły dla dziewczyn moich kolegów, i przez to mam kłopoty niestety, bo w pewnym momencie te kobiety coś we mnie widzą i chcą zostawić swoich facetów dla mnie, a był też przypadek że dziewczyna się rozstała z kolegą i po 3 tygodniach już się do mnie przytulała itd. :/, ale ja nie jestem w stanie przyjaźni poświęcić, to mi się zdarza ciągle w różnych środowiskach... powoli mam tego dość bo dziewczyny sobie jakoś nie umiem znaleźć (nieśmiałość, dużo niepowodzeń), a takie akcje z dziewczynami kolegów mam niestety często i co najśmieszniejsze koledzy myślą przez to że mam nie wiadomo jakie powodzenie, a wcale tak nie jest... jeden ze znajomych nawet ostatnio załatwił sobie domki nad morzem i dziewczyny go prosiły żeby wziął jakichś kolegów wolnych o mnie nawet nie pomyślał bo jak rozmawiałem z nim to podsumował "ty masz stale jakieś dziewczyny" (widział tą "akcję" z byłą kolegi), ehh to jakiś paradoks chory...

Gość .EdwarD Małysz
each to nie moliwe

to byla randka w ciemno ale jak go zobaczylam masakra okropnie brzydki i chudy sama nie wiem;;/ niby sie mowi zeby nie patrzec na wyglad a charakter ale jakos mnie wzdryga na mysl o pocalunku jak sie przemoc? czy warto?to byla randka w ciemno ale jak go zobaczylam masakra okropnie brzydki i chudy sama nie wiem;;/ niby sie mowi zeby nie patrzec na wyglad a charakter ale jakos mnie wzdryga na mysl o pocalunku jak sie przemoc? czy warto? Jak dla mnie to ty juz skazałaś go na straty. Jeśli na samym początku nie czujesz do niego chemii, to zastanów się, czy chcesz być z kimś, kto cię zwyczajnie nie pociąga.

Gość platyna30
Mnie to zastanawia nawet jak to jest że niezbyt urodziwa laska ma faceta przystojniaka.Gdzie ON miał oczy ? Może nie ma wielu takich przypadków ale jednak są bo zazwyczaj przystojniacy mają super laski u boku.