Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdenerwowana !!!!!

Gdyby rodzice zarabiali więcej kasy miałabym spokojne życie !!

Polecane posty

Gość zdenerwowana !!!!!

nie musiałabym martwić się skąd wziąć kasę! Gdyby zarabiali przynajmniej 6 tysięcy na miesiąc razem to mogłabym leżec i pachnieć !!! A oni zarabiają wspólnie niespełna 4 lub czasami 4 :O no comments...

Gość zdenerwowana !!!!!
tak szczerze to przez myśl przeszedł mi sponsoring, bo w tym karju na prace nie mam co liczyć. Ale i tak tego nie zrobię ;)

Gość Miliana23
szkoda ze psycholog ci nie przeszedł przez myśl :)

Gość ale masz problem?
a moze gdybys sie nie urodziła to by im te 4 tysie wystarczyły!!! głupia picz..ka

Gość magda86m
To się za robotę wez, a nie na drapane liczysz..

Gość zdenerwowana !!!!!
nie ma pracy ;) poza tym studiuje i kasa mi sie powinna nalezec. A tymczasem gdy kupię nowe buty to muszę potem przez tydzień jeść same bułki z masłem :O

Gość zdenerwowana !!!!!
to mi znajdź tą pracę!!!!!

Bosh żal po całości Ja też studiowalam, i zawsze mialam swoje pieniadze, a bylam na dziennych, ludzie godza prace ze studiami, wiec przestan, jak Ci nioe wtyd pisac cos podobnego, w zyciu mi nie przeszlo cos podobnego przez glowe, ze mi sie cos nalezy od rodzicow ;/

prosze Cie kilka dni temu wyslalam do kilku firm (wyslalam) CV Na drugi dzien mialam 3 telefony w spr pracy. Wiec o czym Ty mowisz? Zeby miec cos w zyciu trzeba sie postarac o to.. Jeszcze latwiej jest isc bezposrednio do pracodawcy. Poczytaj na necie co zrobic zeby znalesc prace jesli masz z tym problem ..

Gość zdenerwowana !!!!!
co to za słownictwo "bosh", "żal" opanuj się :D

Gość zdenerwowana !!!!!
No i na jakim stanowisku ta praca?

Mnie nikt pracy nie szuka, sama chodze po Lodzi i nie nazekam, nie jest latwo, jak jestes bystra to bedziesz wiedziala co zrobic..

Gość xcrfrrrrrrrrr
W kopalni

Na odpowiednim W handlu, w sprzedazy Juz nie wspomne o tym jaka prace mozna znalesc w Manu, ostatnio dostalam propozycje pracy i to bardzo ciekawa, mianowicie, zastepcy kierownika :) Ha

Gość ale masz problem?
jak jestres na studiach to ucz sie tak dobrze, zeby miec stypendium, skoro do pracy ci sie krolewno nie spieszy:P i co to znaczy"pieniądze mi się naleza"? jetses dorosła to wypad z domu- na swoje utrzymanie żałosny gniocie

Gość zdenerwowana !!!!!
wysłałam dwa ogłoszenia, że szukam pracy i nic. poza tym opłaca się mi jechać 40 km do pracy w jedna strone codziennie by zarobić 1000zł kiedy z 400 pojdzie na same dojazdy?;/

Gość zdenerwowana !!!!!
to wszytsko wina Tuska !!!!

Gość GHAH zmora huckenbush 666 PiH
Mam na kilku kontach 346 miliardów dolarów und 567 milionów euro and 437 bilionów funtów! Moje gg to 5473221 Pobajerzymy trochę und odrobinkę and wesoło oraz luźno o życiu swoim?

Gość zdenerwowana !!!!!
autobusy są żałosnie drogie !!! i co za zniżka studencka 29% :O:O:O ja pierdole w dupe sobie niech wsadza te zniżki

Gość abcdefgkobieta
hahaha a kogo to obchodzi, ze studiujesz? masa ludzi studiuje i pracuje jednocześnie, a skoro podobno "nie ma pracy" to skąd Twoi rodzice mają wziąć więcej kasy, przeciez nie zmienią pracy bo nie ma na co. Szkoda, że nie skupili się dostatecznie na wychowaniu córeczki, bo wyszła im zadufana w sobie księżniczka...

Zdenerwowana Takie czasy nastaly, niestety.... Nikog nie obchodzi czy Ty jestes dojezdna czy masz jak wrocic do domu.. Przyklad Jakis czas temu dostalam propozycje pracy, wlascicielka jednego ze sklepow w Lodzi zlecila mi zajac sie czescia sklepu, alkohol byl na pietrze..Wlasciwie mialam byc sama sobie kierownikiem(to akurat mi odpowiadalo). Ale ta pizdeczka nie miala nic w tym sklepie syf i wszystko przeterminowane. O wszystkim powiedziala, tylko, ze zapomniala o najwazniejszym ile bede zarabiac? Wiec ja sciglam..Nie dosc, ze czekalam na nia prawie godzine, to powiedziala, ze ja sama musze na siebie zarobic, wowczas dostane wyplate (kurwa ... żal jak tam na godzine jedna osoba byla w tym sklepie) czaisz... Przepracowalam u niej 3 dni, gdzie pierwszego dnia postawila mnie na kasie, z jakas stara kurwa, ktora mi odburkiwala, jak o cos ja pytalam, bo przeciez nie znalam tematu, najlepiej kurfa jak bys wszystko wiedziala juz pierwszego dnia, stare kurwy pojebane ;/;/ Na drugi dzien jak poprosilam o wyplate, to zostawila mnie sama w sklepie (bo uznala, ze skoro tak bardzo chce zarabiac pieniadze, to ze wszystko wiem), o dziwo dalam sobie rade ;D a ja zatkalo ;) znalam temat handlu doskonale wiec niczym mnie nie zaskoczyla. Na trzeci dzien juz ja z nia zatanczylam w pracy, powiedzialam, ze jest chujowa, i ze zycze jej powodzenia na przyszlosc z takim podejscie. Za 3 dni pracy zaplacila mi 50 zl (wyobrazasz to sobie?)

Gość zdenerwowana !!!!!
nie ma nawet ogłoszeń w necie o pracy choć w najblizszym miasteczku oddalonym ode mnie o 30 km ;/ skad mam wziac ta cholerna prace!!!!!!????????/ no skąd ??? z dupy chyba kurwa jego mać pierdolony kraj bez pracy!!!

Malo teko, powiedzialam jej , ze nie mam jak wraca, jak dojezdzac, a praca jet mi potrzebna, to powiedziala, ze jej to nie interesuje ;S Nie dosc, ze czlowiek stara sie, zeby zapracowac na kilka groszy to taka kurwa Ci jeszcze powie to czy tamto ;/ Tak to wyglada, dlatego trzeba wiedziec gdzie i z Kim pracowac ;)

Gość skasowana
no i ty autorko jestes najlepszym przykladem na to ze aborcja powinna byc dozwolona, bez ciebie rodzice mieli by spokój , nie musieliby płacic za twoje studia , ktore i tak nie przydadzą ci sie bo znajdziesz meza z kasą i bedziesz cale zycie pasożytem. twoi rodzice mogliby teraz wylegiwac sie na karaibach , ale jestes ty i przeszkadzasz im w przyjemnosciach, trzzeba cie karmic ubierac i jeszcze nauke sponsorowc, po co im byl taki klopot na cale zycie, tylko im przeszkadzasz

Gość zdenerwowana !!!!!
Burzaaa to ciesz sie, ze mieszkasz w mieście i że masz tak dużo ofert pracy, bo ja do najbliższego "miasteczka" mam 30 km i szukam ogłoszeń i nic dosłownie nic nie ma dla mnie-jako murarz, stolarz raczej sobie nie poradze! nastepne miasto ponad 40 km...żal mi na dojazdy płacić połowę pensji! gdyby zniżki na przejazdy były sensowne (50%) to by było łatwiej !

Skasowana Zastanow sie nad tym co napisalas ;o? Chyba to nie jest adekwatne do tematu ;/;/ Tazdy ma prawo zyc, a zdenerwowana, nie szuka odpoiedzi na pytanie po co ja sie urodzilam, tylko odpowiedzi na pytanie jak zarobic pieniadze, i gdzie szukac pracy,a co najwazniejsze jak ta prace znalesc, wiec przestan wypisywac te smutki, jak jestes wkurzona na caly swiat to idz na spacer i przemysl sobie kilka spraw ;)

Gość fsssssssssss
znajdź sobie bogatego męża

Gość zdenerwowana !!!!!
skasowana rodzice mnie chcieli, nie byłam wpadką więc morda 🖐️ burza moje woj. to przepiękne woj. warmisko-mazurskie :O polska B ! :O