Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdenerwowana !!!!!

Gdyby rodzice zarabiali więcej kasy miałabym spokojne życie !!

Polecane posty

zdenerwowana Wlasnie chodzi o to, ze ja nie mieszkam w Lodzi. Ja zeby znalesc sie w Lodzi musze wsiasc w busa i 20 minut jechac...Przez jakis czas mieszkalam w Lodzi, najpierw u chlopaka, ale wiesz jakie to mieszkanie u kogos, a pozniej wynajelam mieszkanie, ktore stracilam, ale to juz ne jest wazne ;) Tu gdzie mieszkam tez nie ma pracy :| Szlak mnie trafia, krew zalewa jak pomysle, jakie czasy nastaly i jak trzeba sie o prace prosic l;/

Gość Studentka a pisze
"ta prace", to juz lepiej rzuc te smieszne studia na uniwersytecie im Krecika badz Myszki Miki i idz do pracy

fssssssssssssssssss Ja np. chce byc niezalezna finansowo, najlepiej jest miec swoje pieniadze nie sadzisz? Nikt Ci przy najblizszej awanturze nie wymowi,z e za jego pieniadze zylas/es,a takiego ponizenia nikt chyba nie wytrzyma za dlugo ..

Gość skasowana
jak ktos pisze ze powinin lezec i pachniec to niestety ale niech pachnie 2 metry pod ziemią, niby dlaczego wszystko sie jej nalezy? jak chce lezec i pachniec to nie pachnie ale za swoje pieniądze albo niech sobie jelenia znajdzie a z jakiej racji rodzice mają zaspakajac jej ienormalne zachcianki, to zwykly rozpuszczony bachor, darmozjad. wiele osob studiuje i zarabia korepetycjami, rozkladaniem towaru w sklepach czy sprzątaniem i nikt nie ma takich wymagan co do rodzicow , tylko ona. wiadomo ze to rodzice ją tak rozpuscili , pewnie pchali w doope jak sie gębą nie zmiescilo. ale ona ma juz tyle lat ze tez powinna miec troche swojego rozumu, a nie miec zale ze rodzice za malo zarabiają, zarabiają sporo a ona jeszcze nawet zlotowki nie zarobilla, niech nie lezy jak odpad ludzki tylko niech sie wezmie za uczciwą pracę bo ten sponsoring to tez poroniony pomysl. tylko len moze tak myslec jak ona

Gość skasowana
i dla twojej wiadomosci burzo nie jestem zdenerwowana ani na caly swiat ani na ikogo , nie wylewam zadnych smutkow na kafe , a leni nienawidze bo to są pasożyty i to z jakimi wymaganiami

Gość fsssssssssss
a nie przeszkadza ci bycie na utrzymaniu rodziców? w taki sposób też się poniżasz - jeszcze krytykujesz swoich "sponsorów", że za mało zarabiaja

skasowana To podobnie napisalam do niej na poczatku tego tematu, ze nie moze oczekiwac od rodzicow tego, ze jej sie cos nalezy, wstyd! Jak osiagamy pewien wiek, to wiadomo co sie powinno, a co nie Zdenerwowana A masz dobre CV? Cv jak wysylasz jest bardzo wazne jak jest napisane

Gość zdenerwowana !!!!!
dobra i tak nie czytam tego co tam wypociłaś. Pracą z chęcią zajęłabym się ale po studiach, by zarobić dużo a nie narobić się jak wół za 800 zł ! Po to studiuję żeby potem zarabiać kasę! A kierunek wcale nie jest łatwy

Gość zdenerwowana !!!!!
mam cv ale co z tego jak żadnego doświadczenia, a na to głownie patrzą. Mogę sobie wpisać cechy odpowiedzialna, dokładna, zorganizowana itp. jak każdy i tak na to nie spojrzą.

skasowana spoko ;) nie ma problemu, ja tylko wyrazilam swoja opinie... ale skoro tak nie jest to Okey :) dla mnie to drazliwy temat dosc, sama sie wkurwiam, ze nie mam pracy, ktora chcialabym miec...ale mam taki charakter, ze sie nie poddaje, i wkurzylo mnie rowzniez to jak zdenerwowana, napisala, ze rodzice! Sama na siebie musisz liczyc, rodzice na pewno zawsze Ci pomoga, ale Ty sama musisz wiedziec, ze jak nie zarobisz nie bedziesz miala od nikogo Z tym sponsoringiem tez nie jest tak latwo, trzeba dobrze wygladac, na prawde dobrze, trzeba miec to we krwi ;)

Gość zdenerwowana !!!!!
z tym sponsoringiem to tylko tak w nerwach napisałam. oczywiście przeszło mi to przez głowę, ale nie zrobiłabym tego!!!

Nie czytasz To w koncu chcesz porozmawiac czy nie? bo juz Cie nie rozumiem? Czego nie czytasz? Wlasnie powinnas, bo w jakis sposob, jesli chcesz zmienic swoja obecna sytuacje, a przede wszystkim swoje podejscie, to poczytaj.,, Najgorzej to uzalac sie nad soba,a to nie rozwiaze problemu ;*

Gość agthb vfg
do roboty leniu śmierdzący -

Gość zdenerwowana !!!!!
burza nie, to nie do Ciebie, to było do skasowanej Ciebie czytam. chciałabym juz od sierpnia zaczać jakąś pracę bo mnie krew zalewa już w domu kiedy ciągle przeglądam tylko ogłoszenia ! nie wiem jak ją znajdę, ale muszę

aaaaaaaaaaa brafoooo ;) sponsoring przeszedl Ci przez glowe, ale to co mozesz zrobic dla siebie to juz nie? Gdzie szukasz pracy i czy szukasz w ogole? Zdenerwowana Jesli w jakis sposob Cie to podbuduje, to miesiac temu szkalam pracy, w miejscu zamieszkania... A jkestem taka, ze jak cos nie po mojej mysli to sie strasznie wkurwiam, zreszta lubie jak ktos sie ze mna zgadza. Poniewaz nie mam prawka, wsiadlam na rower, bo nawet nie bylo mnie stac na to zeby dojechac do Lodzi lol i na tym rowerze jezdzilam za praca, wszedzie gdzie mnie ponioslo, wchodzilam i pytalam o prace. Wiesz co bylo najgorsze dla mnie? to, ze musialam sie wrecz o to prace prosic i chuj im w dupe, wszedzie to samo pracy nie ma!! Lby bym im wszystkim poupierdalala. Na pol etatu praca, na odpowiedz czy Cie zatrudnia czy nie czekac musisz miesiac, zycie... W koncu znalazlam prace w restauracji, zal, wlascicielka jakas pojebana, po 2 dniach mojej ciezkiej pracy, oznajmila mi, ze o kims sobie przypomniala i ze dziekuje mi za wspolprace, powiedzialam jej, ze tak sie nie robi.. Zaplacila mi 16 zl

Gość zdenerwowana !!!!!
wkurwia mnie też, że np. rodzice niektórych znajomych zarabiają wiecej i dają im na studia tyle ile potzrebują, mimo, że ta osoba np. na fajki wydaje 500 zł mieisecznie...tak, zazdroszczę im, że nie muszą martwić się o kasę, bo ich rodzice zapewniają im ten komfort.

Gość zdenerwowana !!!!!
to miałaś parę przygód widzę. ja miałam mieć pracę ale jakiś debil mnie wykołował i nici z pracy. a tak sie cieszyłam !

Gość Chwasty w piwnicy
burzaaa ciekawe, czy nie jesteś z Konstantynowa lub Pabianic?

rodzice Cię żywią i zapewniają dach nad głową. Wiele studiujących osób nie ma nawet tego. Ale coś jest w powiedzeniu, że apetyt rośnie w miarę jedzenia. Dużo wymagasz, a sama nic od siebie, bo przecież studiujesz! Ja studiując ciężki kierunek dziennie byłam w stanie dorobić korepetycjami nawet tysiaka miesięcznie i jeszcze uczyć się tak, żeby dostać stypendium. Ale to trzeba chcieć. A Tobie najchętniej jakby ktoś podsunął pracę za 2 tysie, najlepiej taką, żebyś się nie musiała narobić, dojeżdżać ani nic. Sorry, ale życie tak nie wygląda. Może czas przejrzeć na oczy.

Gość Studentka a pisze
to podziel sie prosze jaki keirunek studiujesz, ze zamierzasz po nim duzo zarabiac, bo byc moze studiujesz pedagogike i po studiach 800 zl to jest max na jki mozesz liczyc.

Gość aaaaaaarwena
"jakiś debil mnie wykołował i nici z pracy" to on byl debilem? :D

Chwasty w piwnicy ;* Nie nie jestem stamtąd ;) Pozdrawiam wszystkich ja uciekam, ide porozmawiac z siostra ;* Badzcie pozniej ;)

Typowe... nie opłaca mi się pójść do pracy za 600zł (1000zł-400zł na dojazdy). Super lepiej mieć 0zł niż 600zł. Takiej leniwej babie jak Ty nie dałabym grosza.