Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Czuły_Krzysiu

Kobiety łapią facetów na dziecko

Polecane posty

Wczoraj dowiedziałem się, że moja siostra złapała faceta na dziecko. Byli ze sobą 6lat ale on nie chciał ślubu. No to więc moja siostra przestała brać tabletki nic mu nie mówiąc i zaszła w ciąże. Chłopak od razu się z nią ożenił no bo jak to dziecko bez ślubu. Sama na to nie wpadła. Wcześniej zrobiła tak jej koleżanka tzn. znalazła nadzianego faceta a potem ciąża. Tak więc apel do facetów - UWAŻAJCIE bo kobiety są perfidne

Gość gfnf
My to wiemy nie od dziś!

Gość Mój brat tak
samo miał...

Gość trollo
sami są sobie winni. Jakoś wcale mi ich nie żal. Jak ktoś fiutem myśli to ma na co zasłużył. Stara zasada mówi, żeby ufać tylko sobie, ale po co; lepiej zaufać lasce, że bierze piguły, bo przecież guma to takie paskudztwo, i czasochłonne do tego.

Gość no weź nie gadaj bez sensu
przecież facet nie musiał zaqpładniać, są gumki aby nie zapylać Jak zapylił to znaczy że chciał dzieciaka zrobić i jest skutek z wyboru faceta nie wmawiaj mi tylko ze facet nie wie skąd dzieci się biorą i że wierzy w bociany niezbyt często się zdarza aby kobieta łapała faceta na ciążę, raczej wpada bo kochała a facet ją uziemił ciążą, a tu jakieś porąbane podejście do człowieka...co to ma być....bzykanie przez 6 lat czy więcej bez zobowiązań? Mógł zrezygnowac z bzykania....ale nieeee...jemu się chciało moczyć bez gumki i bez zobowiązań. Taki niech zadowoli się burdelami i nie wiąże życia dziewczynom przez 6 lat czy ileś tam lat. Do burdelu lub dziura od sęku przewalana na ręcznym, a nie zabierać lata dziewczynie, nie wpędzać ją w lata. bo to podłe.

facet ,który wierzy tylko w zabezpieczanie przez kobietę ,to debil i tylko dziwię się kobietom,że takich właśnie chcą na mężów:D:D:D:D

jedną z większych głupot jest ślub tylko ze względu na dziecko :/

Gość kupcie
biedni ci mężczyźni :( nie wiedzą skąd się dzieci biorą :-0 a tak cięzko nałozyć gumę na instrument lub postarać się o inne zabezpieczenie! trzeba mysleć, co się robi

Gość Zuzanna Amelia & 16
Coz za debilny temat. Pilnujcie sie panowie sami, dbajcie o anty to nie bedziecie lapani na dziecko.

Gość ajed naknie
Rany, masz debilną siostrę ......jak to .przez 6 lat tkwiła przy dupku co nie chciał ślubu i dzieci? powinna go kopnąć w dooopę od początku i nie popuszczać szpary egoiście bez zobowiązań. A to że zdecydowała się na rodzinę z dzieckiem...to akurat mądrze zrobiła.straciła 6 lat przy gnoju ale przynajmniej założy sobie rodzinę z dzieckiem...a ten gnój wiadomo że długo z nią nie zostanie jak jest gnojowatym bzykaczem co chce bez slubu i zobowiązań. Tylko głupie dziewczyny tracą swoje lata na faceta co nie myśli o nich poważnie, głupie baby....lezą do faceta , zamieszkują z nim bez ślubu, dają mu bzykanie na zawołanie i po latach przebzykanych dostają kopa na drogę ...bo on nie chce ślubu i dzieci

Bez gumy lepiej. Ci co mówią o gumie po prostu nie uprawiają seksu. Równie dobrze możecie jeść lizaka przez papierek. Seks bez gumy to jest to. Z drugiej strony tabletki są szkodliwe dla partnerki. Pozostaje więc albo brak seksu albo przerywany.

Pozostaje więc albo brak seksu Co za problem wyjąć penisa przed wytryskiem? widocznie nie miał jeszcze pojęcia o seksie.