Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Baasiaaa84

Do mojej pracy przyjdzie dziewczyna, a którą ON MNIE ZDRADZIŁ :( CO ROBIĆ?

Polecane posty

Gość martina8000
Daj znać jak było. Czekamy :)

Gość mirasolka
Czekamy, czekamy:)

Gość Pytająca_ona_1986
nasraj jej do aktówki albo laptopa jak będzie żreć na stołówce

Gość ewa123456
Basiu, kibicuje Ci :) I tak z innej beczki mam pytanie - jestem zainteresowana praca w call center, bo wiem, ze tam mozna szybko awansowac, a chcialabym cos zmienic w mojej karierze. Napisz wiecej na temat tej pracy jakbys mogla. Czy rzeczywiscie mozna sie z tej pracy utrzymac, czy mozna awansowac itp

Gość hahahha hahahhehehe
awansować w call center hahahah i to w dodatku szybko heheeh dobry żart hehehe :D :D :D

Gość ewa123456
Ale ja oczekuje rzetelnych informacji a nie jakiegos ha ha ha ha

Pani Basiu jest Pani niesamowita postacia, sledze temat od poczatku, ale dopiero dzis postanowilem napisac :) Dzielna i madra z Pani kobieta:) Zycze duzo szczescia w zyciu i jak najmniej takich kanalii na drodze :) Trzymym kciuki za Pania, mam nadzieje, ze cala ta sytuacja zakonczy sie dla Pani pomyslnie:) Pozdrawiam:)

Gość Nadia koleżanka gg
Basia jest fajna wymyślaczka historii a nie ma jej, bo myśli i główkuje coby tu dać ciekawego dla słuchaczy / czytaczy tej historii Cieżko jej idzie myślenie, więc moze podpowiecie jak zaostrzyc akcje ...?

Cześć, dziewczyny:* przepraszam, że nie pisałam! niestety- sama nie wiem co z sytuacją w pracy- mam wolne do czwartku! Babcia okropnie się rozchorowała, musiałam być przy niej- w sumie od soboty w nocy do wczorajszego popołudnia była w szpitalu, teraz już jest w domu, ale osłabiona! przepraszam, że nawet na moment nie weszłam napisać, ale nawet na jedzenie posiłków nie miałam czasu! Teraz już jest dobrze, babcia w łóżku nakarmiona i wykąpana, a ja z laptopem na kolanach weszłam do Was;* zaraz zabieram się za odpowiadanie na pytania;)

ewa123456 co do pracy w call center...hmmm, ja awansowałam po 4 miesiącach:) zależy jaką masz pracę "na słuchawkach", ja unikałabym tych firm, które oferują wszelaką sprzedaż- KSIĄŻKI, KOSMETYKI, itd... po pierwsze- praca ciężka, bez sensu jest sprzedawanie przez telefon! po drugie- nastawieni są na zysk- więc jak bedziesz sprzedawać- nie awansują Cię, bo mają z Ciebie fajną kasę, a jak nie będziesz sprzedawać to Cię wywalą;) firma, w której ja pracuje to nie sprzedaż telefoniczna, a badanie rynku:) także dzwonisz- przeprowadzasz ankietę, itd...ja po 4 miesiącach byłam supervisorem- czyli pomagałam nowym osobom rozmawiac z klientami, tłumaczyłam jak obsługiwać system i komputer, przyjmowałam ewentualnie zwolnienia, l4, i takie tam:)...po miej więcej roku, byłam kierownikiem projektu- czyli już odpowiadałam za efektywnośc rozmów, dobierałam pracowników do danego projektu i zdawałam mailowe relacje klientowi...a teraz jestem już na całkiem innym stanowisku i z telemarketingiem a naszej firmie mam mało wspólnego, ale miło, miło, miło wspominam;) traktowałam to jako chwilową przygodę- i kto by pomyślał, że tak się tu zakorzenie?:)

a co do sytuacji w pracy...może to dziwne, ale kiedy tak bardzo wystraszyłam się o Babcię- i kiedy teraz już wszytko OK, mam tą SZMATĘ w dupie!!! prawdziwą tragedią byłoby stracenie kogoś bliskiego...!!!! nawet o tej całej sytuacji nie pomyślałam przez te kilka dni, kiedy tylko zadzwoniłam do szefowej, i powiedziałam co się stało z Babcią (już w niedzielę) i usłyszałam, że mam się w pracy pojawić kiedy tylko będę mogła i niczym nie martwić!

Gość ewa123456
Dzieki za odpowiedz :) Szukalam w necie i po rozpoznaniu rynku zauwazylam, ze sa tylko firmy, ktore prowadzą sprzedaz lub dosprzedaz przez telefon. A nie znalazlam zadnej firmy, ktora przeprowadza ankiety czy badanie rynku. Chyba, ze Ty moglabys mi polecic :) . Jak pracujesz w branzy to pewnie znasz konkurencję :) . Mieszkam w Warszawie. Moze znasz firmy, ktore zajmują sie nie tylko sprzedażą, bo jak wpisuje w google to wszędzie tylko sprzedaż przez telefon. Byłabym wdzięczna za info :)

Hmmm:) wiesz co, a może firma ARTERIA? mają także oddział w Warszawie, i u mnie w opolskim:) to firma , która ma dużo fajnych projektów, wiem, bo często mają z nami szkolenia!!! mają ING, TAURONA, PLAYa- fajne firmy z nimi współpracują- może i zajmują się sprzedażą, ale nie taką "chamską", na zasadzie "sprzedam Pani telewizor , radio i margaryne;)"...proponują raczej np. ubezpieczenie do karty kredytowej, zmiane abonamentu, promocje dla kiientów sieci, i takie tam:) po za tym możesz tam awansować, kadra kierownicza jest budowana z pracowników, nigdy nie szukają kogoś na stanowisko supervisora, kierownika czy menagera- bo budują je z telemarketerów (oczywiście stopniowo) :) - a skoro wazna jest dla Ciebie możliwośc awansu, to radzę spróbować! tą jedną firmę mogę Ci polecić w 100%, bo często moja firma z nimi współpracuje...nie konretnie z oddziałem Warszawskim, ale na pewno tam też jest OK:)

więcej firm Ci nie polecę, bo ja z drugiego końca Polski niemal (opolskie), znam troche firm na śląsku...ale z Warszawy tylko Arterię, jest długo na rynku i właśnie wchodzą na giełdę- na 1000% będą szukac nowych pracowników;)

Gość oliwiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
uwlaczajace jest dawanie dupy za pieniadze albo pasozytowanie na kims. Moze telemarketing to nie jest spelnienie marzen i jest to praca niewdzieczna ale przynajmniej pozwala wielu osobom przezyc od 1go do 1go

Gość młoda inteligentna i ładna
przeczytałam cały watek i stwierdzam ze autorka to pasztet

Gość pszczolaaa
Baska napisz co slychac? Dokucza ci ta jedza dalej?

Gość tralala baska sie zmyła
prowo 10/10

Gość maja78945
autorko odezwij się czyżby to była prowokacja?

Gość bieeetka
Hej Basiu ! Odezwij się ! Czekamy :)

Gość no hej ja pamiętam o tobie
"Basia jest fajna wymyślaczka historii a nie ma jej, bo myśli i główkuje coby tu dać ciekawego dla słuchaczy / czytaczy tej historii Cieżko jej idzie myślenie, więc moze podpowiecie jak zaostrzyc akcje ...? " Widzę że niektórzy już myślą że każdy topik na kafeterii to prowokacja, bo może całe ich życie to jedna wielka prowokacja. Jak ktoś pisze o totalnych głupotach na ogólnym i zaśmieca forum to wtedy jest spoko, nikt się nie czepia, ale jak ktoś ma problem, potrzebuje się anonimowo wygadać i historia jest nieco dłuższa i wisi w powietrzu niewyjaśniona to wtedy to na pewno podpucha prowokacja. No to skoro wszystko jest wymyśloną historią na kafę to po jasną cholerę tu wchodzisz na ten topik i czytasz. Po co tracisz swój cenny czas ? Po co w ogóle wchodzisz na kafe skoro wszystko jest fikcją ? Idź sobie na topiki o cipkach i kutasach. Tam to nic nie jest fikcją. Wszystko jest realne i reprezentuje twój poziom i twoje potrzeby.

Gość jakaś ona szczecin
A ja chciałam zauważyć,ze Basia pisała wyżej, że jej Babcia ma problemy ze zdrowiem i jakoś nikt (mam na myśli tych co szczekają,że to prowo) nie wpadł, że teraz to ją może absorbuje bardziej niż kafeteria ? To,ze niektórzy zyją wyłacznie w swiecie wirtualnym, nie oznacza, że kazdy tak zyje.

Gość Pliki są małe
"Basia jest fajna wymyślaczka historii a nie ma jej, bo myśli i główkuje coby tu dać ciekawego dla słuchaczy / czytaczy tej historii Cieżko jej idzie myślenie, więc moze podpowiecie jak zaostrzyc akcje ...? " Widzę że niektórzy już myślą że każdy topik na kafeterii to prowokacja, bo może całe ich życie to jedna wielka prowokacja. Jak ktoś pisze o totalnych głupotach na ogólnym i zaśmieca forum to wtedy jest spoko, nikt się nie czepia, ale jak ktoś ma problem, potrzebuje się anonimowo wygadać i historia jest nieco dłuższa i wisi w powietrzu niewyjaśniona to wtedy to na pewno podpucha prowokacja. No to skoro wszystko jest wymyśloną historią na kafę to po jasną cholerę tu wchodzisz na ten topik i czytasz. Po co tracisz swój cenny czas ? Po co w ogóle wchodzisz na kafe skoro wszystko jest fikcją ? Idź sobie na topiki o c*pkach i kutasach. Tam to nic nie jest fikcją. Wszystko jest realne i reprezentuje twój poziom i twoje potrzeby. Żyłka w dupie już ci pękła ? Nie posraj sie :o Szkoda ci ze ktoś ma własne zdanie ?

cześć, dziewczyny:* przepraszam, że tak Was zaniedbuje, ale mam urwanie głowy- od czwartku normalnie pracuje, a do tego opieka nad chorą Babcią w weekend miałyśmy wielkie przemeblowanie- Babcia z piętra przeniosła się na dół... będę tez mieć kapitalny remont w łazience , aby przystosować ją dla osoby starszej ... wiecie, cała ta afera z EX i tą dziewczyną zeszła w moim życiu i w głowie na baaardzo daleki plan, wiem co jest ważne i tak naprawdę strach (nie wiem jak to nazwać) , niepokój, lęk wywołany przez całą tą sytuację w pracy był NICZYM w porównaniu ze strachem o BLISKĄ osobę! 1)w pracy dobrze, nawet (o dziwo!) na nią nie wpadam, ale to jest spowodowane tez tym, że wychodzę 40 minut wcześniej, przyjeżdżam też o nieregularnych porach... 2) MOJA SZEFOWA TO ANIOŁ!!! nawet się nie spodziewałam!!! Babcia złamała nogę , wiadomo, że w starszym wieku to już poważna kontuzja...szefowa zaproponowała mi L4, kredyt na łazienkę (!!!) i jeszcze sama odwiedziła Babcię (SZOK, SZOK, SZOK)... na szczęscie ani z L4 ani z oferowanego kredytu korzystać nie musiałam, ale jednak taki fakt, że możesz liczyć na kogoś, po kim nie spodziewałabyś się tego jest taki budujący! dla mnie to niesamowite, i mam wielką wiarę w ludzi! 3) mój EX - chciał odwiedzić Babcię, nawet do niej zadzownił, został spławiony 4) następnie EX ...zaprosił mnie na wesele...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (???) oczywiście także został spławiony 5)wyjeżdżam za tydzień 6)dostałam dziwnego sms z internetu, podejrzewam, że to ta dziewczyna to tyle u mnie;)

Gość poiuytrew
a co było w tym dziwnym smsie?

Basiu, dużo zdrowia dla Babci. Cieszę się, że wszystko się układa u Ciebie i że ta zołza nie wchodzi Ci w drogę.

Gość no hej ja pamiętam o tobie
Basiu faktycznie czasami tak się zdarza że jakiś problem który spędza sen z powiek przy dużo większym problemie nagle staje się malutki. Współczuję Ci problemów z babcią a jednocześnie zazdroszczę ci takiej super relacji, bo nie każdy może powiedzieć o takiej silnej więzi z babcią czy z dziadkiem, powiem nawet że należy to do rzadkości. Szefową masz też nadzwyczaj ludzką. Myślę że przy takim wsparciu już nie masz się czego obawiać nawet przy bezpośredniej konfrontacji z tą dziewczyną możesz się teraz już tylko śmiać. Zadziwił mnie tupet twojego byłego. Po tym wszystkim co przez niego przeżyłaś i na co cię naraził, chodzi o te długodystansowe konsekwencje jego zdrady w postaci nieprzyjemności w pracy i jeszcze ta jego gra na dwa fronty to jeszcze ma czelność dzwonić do twojej babci i ciebie gdzieś zapraszać ? Brak mi słów na tego osobnika. Szkoda twoich zmarnowanych lat. Dobrze że się stało tak jak się stało. Lepiej przed ślubem poznać prawdę choćby najgorszą niż wziąć ślub z kimś takim i zniszczyć sobie życie. Cóż to za sms od tej wariatki ? Nie podoba mi się to. do Pliki są małe i vice versa trollu

Gość brednie i tyle
Co u Ciebie Basiu?