Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brunia

moj facet nie chce płacic

Polecane posty

Gość brunia
spi u mnie codziennie

Gość a co to za problem?
a sorki pol roku.

Gość brunia
problem jest w tym ze ja mu nie powiem bo mi glupio. sugerowalam tyle razy a on nic;/ spi u mnie codziennie,jedzie do pracy i wraca do mnie

Uwazam, ze trzeba pogadac, RAZ. Owszem, to on powinien na to wpasc. Mireczkowata, nie wszyscy tacy sa. Moj przyjechal jeszcze jako kolega, znalazl tu prace, natomiast nie od razu znalazl mieszkanie, wiec mieszkal 10 dni u mnie. Od razu zaproponowal, ze mi zaplaci za mieszkanie, ale nie chcialam. Nie chcialam tez pieniedzy na jedzenie. Jednak przez te 10 dni bez proszenia i pytania mialam zakupy, obiad, pomyte mieszkanie etc :D (pracowalismy w roznych godzinach)

Gość brunia
no dokladnie. bo mi ni chodzi o pieniadze,ja zarazbiam wiecej niz on chodzi o sam fakt i propozycje dokladania sie,ja bym grosza nie wziela.

brunia, to jemu powinno byc wstyd. Nie sugeruj. Powiedz wprost. Raz. Jak nie starczy, zastanow sie nad zwiazkiem.

Gość a co to za problem?
acha..brunia czeka, az sie facet domysli...:D to czekaj dalej:D skoro w tak głupiej ( sorki, ważnej ale nie tak jak np. zdrowie , dzieci czy poglądy na zycie ) kwestii nie umiesz sie z nim dogadac, tylko strzelasz focha/zrywasz z nim ... to moze i dobrze. niech se facet znajdzie jakąs potrafiąca się komunikować babke;)

Ja juz Cie nie rozumiem. Jak zarabiasz duzo wiecej, co za problem? Od kogo wyszla propozycja wspolnego mieszkania? To w koncu chcesz by sie dokladal czy nie?!

Gość brunia
no przepraszam ale wychodzi a to ze ja trzelam focha nic nie sugerujac i czekam jak na zbawienie. Otoz nie! sugeruje non stop,czasem nawet jak pisze czy kupic cos po drodze to ja mowie zeby mnie nie pytal ze wie co jadamy i pijemy z czego korzystamy itd ze ja do niego nie dzwonie pytajac co trzeba tylko zaopatrzam sie we wszystko. Mamy 30 lat wiec uwazam ze powinien sie domyslec. Blaga mnie o wiecej czasu ze napewno sie zorietuje i poprawie rzcezy ktore mnie denerwuja ale ja juz nie potrafie tak dluzej

Gość powiem i ja.......
no ale daj sobie powiedzieć że jak facetowi nie dasz jasnego komunikatu to on sam się nie domyśli .....samo sugerowanie nic nie da większość facetów jest taka że potrzebują jasnych przekazów

Gość brunia
ok bo widze ze dla was wszystko jest oczywiste i takie proste,nie ma sensu walkowac tematu bo nikt mnie nie rozumie. myslalam ze wypowie sie ktos kto mial podobna sytuacje lub mnie zrozumie

Gość powiem i ja.......
skoro facet chce nadal być z Tobą to teraz masz okazję żeby mu powiedzieć wprost co Cię dręczy...powiedz że zgodzisz się na dalszy Wasz związek pod warunkiem że .....

Brunia, ale Ty nawet piszesz niejasno. Naprawde trudno Cie zrozumiec... nawet nam, kobietom, a co dopiero facetowi :D :p

Gość brunia
no ale ja mu nie potrafie powiedziec wprost,sugerowalam tysiace razy.albo umawiamy sie ze pijemy u mnie ze znajomymi a on przychodzi z pustymi rekami,ja gotuje kupuje alkohol itd

Gość brunia
sugerowalam miliony razy,nie potrafie powiedziec wprost.niecierpie jak umawiamy sie u mnie ze znajomymi a ja wszystko musze kupic a on wpada n gotowe

O rany ,to jeszcze są takie naiwniary????? Ja CHCĘ TAKĄ!!!!!!!!! Nawet 1/10 wydatków dołożę :classic_cool:

następna wariatka która analizuje i rozkłada na czynniki pierwsze każda wypowiedz ...

To mu napisz co o nim sadzisz. Teraz rozumiem - jest niezaradny lub leniwy i nie przewidujacy. Tak,to okropnie irytujace

Gość do brunii
brunia powiedz ze sobie jaja robisz??:-D Kużwa dziewczyno czy ty jesteś normalna??? Masz 30 lat a boisz sie facetowi powiedzieć WPROST ze ma dok ładac sie do utrzymania i jedzenia????:-D Jezu skad się biora takie sieroty?:-( Nie rozumiem co w tym złego powiedziec wprost ze nie chcesz sama ponosic ksoztów wyzywienia, ze skoro z roba mieszka to ejst to rowniez jego obowaizek, tak samo zresztą jak z opłata mediów, wody, gazu. Facet znalazł sobie zakompleksiona sierotke i to wykorzystuje a ta głowi sie i troi jak mu to przekażać w przenośni zeby sie domyślił:-D

Gość powiem i ja.......
skoro nie potrafisz powiedzieć wprost to facet w życiu się nie domyśli o co Ci tak na prawdę chodzi albo udaje głupiego że nie rozumie tego co sugerujesz i dalej będziesz się tak z nim męczyć .....ciągle nie rozumiem dlaczego nie umiesz lub nie chcesz mu powiedzieć tym bardziej że teraz masz świetną ku temu okazję ....

Gość brunia
nie jestem sierota;) Jestem dojrzala niezalezna kobieta;) Niestety faceci nie potrafia sie domyslc i docenic pewnych rzeczy. Jego strata. ja bylam ok przez ostatnie 6 miesicy i mam sobie nic do zarzucenia;)

Gość do brunii
ten temat dodaje do ulubionych, dla mnie to ejst topik roku :-D Dziewczyna ma 30 lat i tak się daje:-D

Gość do brunii
brunia trafiłas na pasozyta ktory cie wykorzytsuje, taki ktos nigdy sie nie domyśli. Alboi mu powiesz wprost albo utrzymuj sobie dorosłego gacha skoro dobrze zatrabiasz:-D

Gość brunia
ile on ma lat zeby mu pisa na kartce za co ile ma sie dorzucac co kupowac. Spie u ciebie tyle i tyle jem,korzystam z wszystkiego chce sie dokladac,a jak nie wezme ieniedzy to sam jedzie do sklepu i kupuje wsyztsko to co uzywal przez ostatnie pol roku. proste. myslslam ze apisze cos konkretnego a wy mi od sierot,prostaczek i zakompleksionych..to w ogole sie nie laczy ze soba

Gość brunia
wlasnie takich podpowiedzi oczekuje, czy jest szansa ze sie zmieni po tylu moich sgestiach,czy wiekszosc facetow poprostu taka jest,czy to jest normalnie ze jak z kim mieszkasz a ktos za wszystko placi to nie wpadniesz na eby sie dolozyc itd nie moge tego zrozumiec bo ja bym nie potrafila,a jkby ktos n wzial pieniedzy lub nie pozwolil kupowac akupow to powiedzialabym ze wiecej nie przyjde bo korzystam z wszytkiego i mu glupio

Gość może chodzi o ostry sex
autorka to frajerka , ale co czasem bab nie zrobi żeby jom jaki nie wygrzmocił ?? dla kutasa zrobi wszystko.. dosłownie ale lepiej by se wibrator kupiła

Gość do brunii
brunia a co niby mamay ci napisać??? jestes jakas mega zakompleksioną istota jesli dajesz sie tak wykorzystywać. Popracuj nas swoją asertywnościa i samoocena bo ewidentnie coś jest nie halo jesli kobieta 30 letnia daje sie tak wykorzystywać. I jeszcze te twoje proby przekazania mu tej informacji ale nie tak wprost a zeby sie domyslił sa załosne:-D pewnie facet sie z ciebie pod nosem smieje ze nie masz odwagi mu tego powiedziec wprost i korzysta nadal i odklada sobie cała wypłatę na koncie.