Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rozia:):):)

Illuminaci w przemyśle muzycznym. Gwiazdy realnie sprzedały duszę diabłu

Polecane posty

Gość Illuminaci w przemyśle muzycz
Ogladam linki , niestety tak bedzie wygladac nasza koszmarna przyszlosc, pustka i chaos, depresje, i maszyny.

Gość inetres.pl
moherom coraz bardziej odpier-==ala, ogloądajcie lepiej tv trwam póki możecie, niedługo koniec moherowej TV i dobrze!!!

Gość fgdfdfvb
chooj wie ale to prawda z tego co spiewa eminem,ja mu wierze,sluchalem eminema w gimnazjum wiec znam jego teksty.

Gość nowicka
Osoba ta nauczyła sie technik manipulacji,... zbiera chetnych co maja problemy ... namawia niby nienamawiajac i bierze za to kasee.!!! TO JEJ SPOSÓB NA ZYCIE

Gość Antonia Wait
Tak patrze na daty śmierci artystów. 3 w kwietniu, 3 w sierpniu, 3 w grudniu. 12 msc składa się z 3 czwórek. Kwiecień jest 4 miesiącem, sierpień 8 msc, grudzień 12 msc. Magiczną ukrytą liczbą jest tu 4.

Gość wrzesniowy wrzos
Rozia mam pytanko, mam kolezanke w pracy ktora raz na sobie mila podkoszolke w czachy, kiedys patrze ze ma piramide i oko, mam kumpla ktory ma na kamizelce kozla. to znaczy ze firmy juz produkjua takie ciuchy dla zwyklych ludzi i co to im daje noszenie np. podkoszulki z ich okiem i jak to oddzialowuje na nosiciela:) i np. na takich ja jak ktorzy widza te zanaki na ciuchach i nawet nie sa swiadomi co to??

Gość Rozia...
Wystarczy dowiedzieć się troszkę o ludzkiej podświadomości. Każdy symbol, dźwięk, kolor na nią oddziałuje. A że są to symbole napełnione energią zła to raczej na człowieka pozytywnie nie będą oddziaływać choć skutki nie będą widoczne gołym okiem. Jednak po dłuższym czasie przebywania wśród złej muzyki, tego typu symboli może to wywrzeć negatywny skutek na ludzkiej mentalności Dlatego chociażby Lenin powiedział takie słowa ,,Muzyka może być środkiem do szybkiego zniszczenia społeczeństwa" ,,Muzyka używana jest do kształtowania ludzkiego umysłu; może być mocna jak narkotyk, lecz o wiele niebezpieczniejsza, gdyż nikt nie traktuje poważnie manipulowania poprzez muzykę" Eddy Manson

Gość gh
ja ich nie ogladam

Gość gh
to muzyka z piekla rodem

Gość ona_z_kondoma;P
Że kolor na nas działa to z ttym się zgodzę bo znam to z własnego dwoswiadczenia a reszta to nie wiem. zielony pomógł mi na depresję bo tabletki tylko ją poglębiały

Gość Styl baroku..:..
A ty dalej tu

Gość floraifauna
Wy takpiszecie W PRZEMYSLE MUZYCZNYM a w medycznym? Bo wiecie muzyczny czy rozrywka to zawsze tak będzie, ale np. medycyna a prawo? I tyle chyba. floraifauna.

Gość oh piekne rzeczy tu dzisiaj
Yes of course ze gagi sragi ruhanny to satanistki. jak w ogle mozna tego sluchac, szkoda mi poziomu co niektorych ludzi