Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rozia:):):)

Illuminaci w przemyśle muzycznym. Gwiazdy realnie sprzedały duszę diabłu

Polecane posty

Gość Rozia chce z Toba pogadac
Traktowalam ten film jak swego rodzaju lekarsto na kiepski humor, powiedzmy ze przekaz dodawal mi sily od kiedy dostrzeglam ten amulet mam mieszane uczucia.

Gość co teraz__
tak da sie sprzedac - moja znajoma sprzedala, ale nie utrzymuje z nia kontaku wiec nie wiem co u niej

Gość gdgdfhhdh
Przecież ten film to nic innego jak NEW AGE. Wszyscy przed nim przestrzegają. można trylko nieszczęście na siebie sprowadzić!

Gość sdssdadsadsadsadsa
co to new age

Zastanawiam sie czy przypadkiem "Sekret" nie zawiera przekazow podprogowych, czy nie powstal po to by manipulowac naiwnymi...

gdzie niby przestrzegaja przed "sekretem"??

Tak, to pentagram, w dodatku rogami do góry... hmmm... no nie mam pojęcia jeśli chodzi o sekret... Jedno wydaje mi się dziwne, że w księgarniach bardzo często były książki typu Sekret, a o jakimś rozwoju duchowym nic konkretnego nie mogłam znaleźć... Ciężko mi cokolwiek powiedzieć na ten temat bo nie oglądałam i nie czytałam...

Gość 1kontofb
PRZEPRASZAM WIE KTOS JAK SPRZEDAC DUSZE DIABLU? PROSZE O WSKAZOWKI

Może zawierać prawdę wymieszaną z fałszem (Tak jak właśnie New Age) w celu manipulacji, ale ze względu na to, że nie oglądałam to mogę tylko spekulować. Włączyłam go kiedyś z moim chłopakiem ale już na początku nam się nie spodobał, spowodował jakieś dziwne uczucie i nie chcieliśmy go oglądać... Z resztą wiedzieliśmy o medytacji itd. i to jest dla nas droga, także nie potrzebowaliśmy tego typu rzeczy... Naprawdę warto zajrzeć wgłąb siebie-to jest wyzwolenie :)

Gość lalalalalaaaaaaaa
Przez ten Wasz topik od jakiegos czasu jak ogladam jakis teledysk to wpatruje sie w niego by dostrzec jakieś gesty,znaki illuminatów :OChorz :O

Ja nie wiem i nie chcę wiedzieć, ale ODRADZAM

Gość lalalalalaaaaaaaa
Chore *

Ale pewnie dostrzegasz?:)

Dziękuję za opinię :) Fajnie, że masz bratnią duszę w osobie chłopaka, w moim otoczeniu nie ma ludzi z którymi mogłabym pogadać choćby o rozwoju duchowym. Ciągle słyszę , że co ze mnie za człowiek skoro nie chodzę do kościoła i krytykuję księży, że spotka mnie za to kara itp. Dawniej próbowałam rozmawiać z najbliższą mi osobą jaką jest mąż, przynajmniej dowiedzieć się co myśli na określone tematy typu skąd wzięli się ludzie na przykład. Mąż kwitował, że nie lubi mnie takiej gdy filozofuję i zadaję pytania na poziomie dziecka. "Naprawdę warto zajrzeć wgłąb siebie-to jest wyzwolenie" Jest w tym wiele prawdy... Kiedyś stałam przed trudnym wyborem, prosiłam swoje wyższe ja, właściwie żądałam odpowiedzi, jakiegoś znaku we śnie. Nie pierwszej, ale następnej nocy dostałam odpowiedz, głos we śnie powiedział co powinnam zrobić. Dla mnie było to jak objawienie, potwierdzenie że Bóg istnieje i pomaga jeśli tylko poprosi się o to. Rada udzielona we śnie była najlepsza z możliwych, potwierdzeniem tego były późniejsze wydarzenia, a w między czasie spokój ducha jakiego nigdy wcześniej nie zaznałam. Dookoła przysłowiowo trzęsła się ziemia pod stopami, a moja ufność i pewność wyboru była niezmącona i doczekałam się :) Obrazy ze snu znalazły potwierdzenie w rzeczywistości.

:*:) Idź za głosem serca, to najlepsza droga... Ja poza chłopakiem w swoim otoczeniu też nie mam poparcia, ale to nie jest najważniejsze. Najważniejsze jest nie poddać się i mieć nadzieję. Ja ostatnio mam jakiś zastój dziwny... Jakaś przejściowa depresja, ale wiem że to chwilowe... Więc... Będzie dobrze...

Gość Rózia777
:D

Gość Rozia:):):
up

Gość Rozia:):)
up

Gość Rozia:):);)
Jestem po 30 i co z tego.

Jestescie bezduszni :( nie macie w ogole empatii. w tak trudnych chwilach dla mnie potraficie sobie robic żarty... przykre :(

Gość Rozia:);)
:D

Gość Rozia:):);)
Jestem

Gość ok ale jak te gwiazdy
niby kontaktuja sie z tym diablem? Przez internet daje im wskazowki, dostaja od niego sms czy naleza do tej tajemniczej organizacji ktora podobno rzadzi swiatem? Bo juz nie wiem.

Gość Eminem ,
Eminem spiewa o tym w swojej piosence , on mowi prawde.

Gość oszołomyyyyyy
tak iluminaci wstawiają swoje symbole w teledyskach , żeby tacy kafeteryjni geniusze jak wy mogli to od razu rozpracować ;D to ma sens

Nie odświeżajcie tego tematu, prosiłam moderację o skasowanie tego topicu ale nic z tego nie wyszlo :O

Gość tertyhujk
up