Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rozia:):):)

Illuminaci w przemyśle muzycznym. Gwiazdy realnie sprzedały duszę diabłu

Polecane posty

Obawiam się że Ty Rózia tej wiedzy nie posiadasz. Chwyciłąs się tej Ewangelii jak tonący brzytwy, i wydaje Ci się tajną naukę poznałaś. Ciekawe co byś powiedziała,że zdarzyło mi ( a jednak :P) przeczytać parę takich gnostyckich ewangelii, ba, nawet Rózia, ewangelię Judasza to ja mam nawet w domu :D I co Ty nawet Rózia?

Dobrze mi się z Tobą pisze, polubiłam Cię. I wierz mi, rozumiem Cię... Rozumiem wszystko czym się kierujesz. Ale to jeszcze nie jest to, to za mało.

Np. Jan van helsing-ręce precz od tej książki (dostępna w formie e-book)

Ateisto, również wszystkie filmy Davida Icke, bo książki nie są przełożone na j.polski

Nie łap mnie za słówka, poza tym wiesz co mam na myśli pisząc w ten sposób

Gość ja jestem ateistą
ok. dzięki już szukam :-) gratuluję wytrwałości :-D tutaj na topie i w życiu :-D

rózia - skoro nie jesteśmy tylko ludźmi - to kim jesteśmy ? proste pytanie - czyżby odpowiedź na nie przekraczała twoje możliwości ?

Jesteśmy ,Bogami". Mamy genialną świadomość którą możemy poszerzać

Nie, Jezus ponoć tak powiedział. I skoro Bóg stworzyl nas na Swoje podobienstwo, to cos musi w tym byc. Nie mamy byc tylko ludzmi. Musimy rozwijac swoje dusze

ponoć Jezus tak powiedizał .... rózia wkleiłam ci wczoraj kto to powiedizał - ty czytasz to co do ciebie piszemy ? i czy rozwijanie swoich dusz powoduje ,ze stajemy sie bogami ?

Stajemy się bliżsi Bogu, przybliżamy sie do Niego

Bóg stworzył człowieka na swoje podobieństwo z nieśmiertelności Ducha a n ie z Boskości .

Licencja, obejrzyj ten filmik o Jezusie (nie ma tu zadnych rzeczy ktorym mialabys zaprzeczyc) Polecam całą resztę filmów Ojca Laurence Freemana. Propaguje on również medytację chrześcijańską

no wlasnie z niesmiertelnosci ducha. Nasza dusza potrzebuje wznosić się na wyżyny duchowości

rózia - polecam ci Pismo ,z Neigo dowesz sie o Bogu wiecej niz ze wszystkich filmików i medytacji . a wiesz dlaczego ? Bo to Biblia jest podstawą wiedzy o Bogu .

nie masz potrzeby nigdzie isę wznosić rózia , wystarczy ,ze będziesz wierzyć w Jahwe a nie w swoje religijne wymysły .

Proszę obejrzyj, ładnie wyjaśnia istotę kontemplacji na podstawie słów Jezusa zawartch w Ewangelii...

dobra , ja już kończę , bo co miałam napisać napisałam mogę nawet powtórzyć za ap .Pawłem w odnośnie do tej dyskusji -- (7) W dobrych zawodach wystąpiłem, bieg ukończyłem, wiarę ustrzegłem. powodzenia rózia .

Ok, również powodzenia. Może jest ktoś inny, kto zechce obejrzeć?

Ok, widzę nikt. :) To ja też spadam. 🌼 papa

🌼 * ;)

Rozia:):):) nie rozumie co czyta i nie sprawdza co czyta tylko wierzy to co jej pasuje np twierdzi ze kk usunął 2 przykazanie z czego miał usunąć z bibli przecież ono jest tam dalej a naucza jak najprościej nie będziesz miał innych bogów bóg nie zabrania czynienia własnych podobizn czy związanych z jego religia bo w gdyby zabronił to nie było by arki przymierza czy świątyń ani weza miedzianego

A właściwie czemu przypisano Jezusowi 25 grudnia jako dzień narodzin? jak walczyć z pogaństwem najlepiej to przejąc i zmienić pogańskie święta 25 to wikanskie swiento yule boga słońca kk zaczął świętować narodziny Jezusa w piśmie sw niema daty urodzin Jezusa można gdybać ze listopad lub grudzień 13 muwi sie ze to jest pechowa kiedys była liczba szatana ale juz nie jest bo Matka Boża wybrała sobie, I 3 dzień miesiąca jako dzień szczególnie Jej poświęcony, prosiła, żeby w tym dniu przychodziły na modlitwę i ludzie z pielgrzymką pokutną. Pragnie aby zawsze w tym dniu gromadzono się jak najliczniej w Kościołach na modlitwie Różańcowej. Czy I 3 dzień każdego miesiąca stał się dniem poświęconym Matce Najświętszej? Ilu ludzi w tym dniu czyni coś więcej niż normalnie w duchu pokuty? Powiecie no, to nie od nas zależy. A od kogo? Czy wystarczy, jeśli tylko kapłan zapowie, że jest w tym dniu nabożeństwo, jeśli ludzie nie przyjdą Czy wszyscy znający orędzie fatimskie przynajmniej raz 1 3 każdego miesiąca zrobili coś więcej by spełnić żądanie Matki Najświętszej? Dlaczego 13 dzień a nie inny? I 3-tka jest liczbą szatana, mówi się pechowa trzynastka. W wielu hotelach na drzwiach pokoi nie ma numeru, 13 ale jest 12+1, żeby nie odstraszać klientów. Szatan przywłaszczył sobie tę liczbę jako liczbę super-doskonałości. Liczba 12 jest liczbą doskonałości Bożej (12 pokoleń Izraela, 12 apostołów, 12 bram niebieskiego Jeruzalem), szatan chce być czymś więcej? 121, chce zdobyć większą doskonałość niż Kościół, niż Matka Najświętsza. Czciciele szatana, ci, którzy go czczę, kłaniają się jemu i służą, tę liczbę wybrali jako swoją liczbę i znak rozpoznawczy. Matka Najświętsza przychodzi, więc z Nieba i pragnie, żeby ten dzień odebrać szatanowi i przeznaczyć na chwałę Bożą. Wiedziała już wtedy, że szatan 13 dnia, swojego dnia targnie się na życie Ojca św., wiedziała już wtedy, że szatan 13 dnia grudnia sprawi wielki ból Jej ukochanemu Narodowi Polsce i wie, co jeszcze będzie 13 niejednego miesiąca tego roku, czy za pięć, czy za dwadzieścia, czy za czterdzieści lat. Bracia i Siostry, z pewnością nie musielibyśmy z drżeniem modlić się o uratowanie życia Ojcu Świętemu, gdybyśmy I 3 maja rok wcześniej albo dwa, albo trzy lata wcześniej w takiej samej liczbie gromadzili się w swoich kościołach na modlitwie Różańcowej. Nie musielibyśmy 13-go grudnia 1981 r. rozpaczać nad losami naszej Ojczyzny, gdybyśmy 13-go grudnia, czy też stycznia, mniejsza już nawet o 13-kę, przynajmniej raz w miesiącu, jak sobie życzyła Matka Najświętsza w przyszli do świątyń, chociaż w takiej liczbie jak w niedzielę.

Gość -Bambino-
Chcesz prawdziwy teledysk Iluminati? Masz tu - Melody Club - The Hunter. Trści piosenka nie ma. Działa na podświadomość nastolatków. Mówi, byłem smutny, szukam miłości, teraz jestem silny, jestem łowcą. Do tego teledysk z symbolami iluminati, wymownym polowaniem, przepychem klas wyższych i polskim obrazkiem z Jezusem. Oraz technologia nowoczesnych mysliwców połączona ze starożytnością ma symbolizować oświecenie (Iluminati). Niby wszystko prymitywne i płytkie - na pierwszy rzut oka. Jednak melodia, tekst i obraz programują podprogowo nastolatki. http://www.youtube.com/watch?v=4ZkfpFUPbno

Gość princess of illuminati
bambino a co powiesz o Gadze

Gość princess of illuminati
i czy sa w ogole jakies dowody na to, ze symbol, ktory zobaczylam w jej teledysku, zle na mnie wplynie ? :) ....