Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stazi24

Suknia Slubna duza-poszukiwana

Polecane posty

Gość gość
Posiadam śliczna suknię ślubną w bardzo dobrym stanie. Noszona tylko raz, w dniu ślubu.Rozmiar sukni 52/54. Wzrost 175cm. Kolor jasny ecru z halką. Suknia pięknie się układa, ma marszczenia od ramion do bioder, które maskują mankamenty figury. Koło lewego ramienia naszyta jest róża z pomarszczonego materiału. Jest prosta, lekka, elegancka z krótkim rękawkiem ( z siateczki). Suknia jest wyprana.

Gość gość
podeslij zdjecia na meila i cene ewaz15@wp.pl

Gość gość
gość prześlij maila do kontaktu

Gość gość
Witam wszystkich.Posiadam do sprzedania śliczną suknię ślubną 48-52 koloru delikatny ecru. Składa się z sukni oraz halki z kołem.Zainteresowanym osobom wyślę zdjęcia na e-maila.

Gość gość
Witam wszystkich.Posiadam do sprzedania śliczną suknię ślubną 48-52 koloru delikatny ecru. Składa się z sukni oraz halki z kołem.Zainteresowanym osobom wyślę zdjęcia na e-maila. e-mail gosia-24_1980@o2.pl

Gość gość
Sprzedam sukienke ślubną dla Panny mlodej w rozmiarze XXL . rozmiar 44-46-48- możliwość regulowania gorsetuy. sukienka w kolorze białym, szyta na miarę. Gorset z dodatkami, dół skromny aczkolwiek sukienka wygladała zjawiskowo. sukienka szyta na wzrost 175 + 3 cm obcas,ale można ją spokojnie skrócić. w gratisie halka z kołem. Sukienka wogole niezniszczona, nieporwana ani w zaden inny sposob uszkodzona. zdjecia moge podeslac na meila.cena do uzgodnienia. w razie szczególowych pytań proszę o kontakt na meila viollet20@wp.pl

Gość rbanka
Ja mam do zaoferowania suknię ślubną w rozmiarze 48-50-52, białą, bardzo wygodną z dodatkową halką z kołem na której pięknie suknia się układa. Na sukni są delikatne białe zdobienia z przodu i i z tyłu. Wzrost 170cm + 5cm obcasa, z tyłu sukni jest regulacja na wiązaniu. Używana tylko raz. Stan bardzo dobry :) Kilka zdjęć można pooglądać tutaj: http://www.garnek.pl/rbanka Pytania można kierować na maila renata.banat@gmail.com Lokalizacja: Rzeszów (okolice)

Gość gość
Takze poszukuje sukni slubnej w rozmiarze 46, 48. Oferty ze zdjeciami wysylajcie na klakla_14@o2.pl

Gość gość
A kiedy masz ślub?

Gość gość
ja będę miała w październiku do sprzedania suknię ślubną w rozmiarze 44, rozpiętość o rozmiar, czyli na dziewczynę w rozmiarze 42,44,46 będzie pasować spokojnie :) Suknia ślubna będzie Szyta na 170 + 10 cm obcas. Ma wbudowany gorset- dzięki czemu nie wychodzą żadne boczki na biodrach. Wiązany gorset sprawia, że talia jest dużo szczuplejsza. Suknia pokryta jest w całości drobną koronką i kryształkami, pięknie się świeci :) dekold jest na serduszko :) Do tego będę miała buty szpilki 10cm obcas, buty na słupku 5cm, woalkę, szal, oraz bolerko :) Wszystkie zdjęcia pokażę zainteresowanej osobie pod koniec września.

Gość gość
Posiadam do odsprzedania suknię ślubną w rozmiarze 50-52 na wzrost 170cm.Proszę pisać gosia-24_1980@o2.pl