Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość heerrpolak

Jestem po medycynie , mam 6-7 kola na reke a kobiety i tak maja mnie gdzies

Polecane posty

Gość heerrpolak
filigranowa jakie masz wymiary pomiedzy kolcami biodrowymi i jaka masz sprzezna?

Gość heerrpolak
mimo, że jestes filigranowa, to mam nadzieję, że miednicę masz szeroką, taką lepszą do rodzenia, bo ja chcę zdrowego syna, a nie kalekę, gdy nie będziesz w stanie urodzić

Gość Paolaaa27814
Autorze skończyć medycynę i dostać pracę to nic trudnego. Trzeba mieć jeszcze coś w głowie. Jak widać po twoich postach nie masz zbyt dużo inteligencji oraz szacunku wobec innych osób. Nawet jeśli Cię denerwują. Przecież jesteś lekarzem. Musisz mieć podejście do ludzi. Musisz być bardzo zdesperowany skoro już tu o tym piszesz. Moim zdaniem powinieneś się rozejrzeć wokoło czy nie ma przy tobie jakieś atrakcyjnej i inteligentnej koleżanki . Może szukasz za daleko. Wiadomo, że każda laska z internetu poleci na twój tekst o 7 kołach.

Gość heerrpolak
co w tym dziwnego, że chcę zdrowego syna? :o

Gość heerrpolak
herbaciana różyczka won stad stara ruro !!!

Gość heerrpolak
Moj boze , przeciez napisalem ze szanuje wszystkie z Was, nie twierdze ze jestescie nieatrakcyjne ale na cito potrzebuje raczej mlodszej kobiety, chcialbym sie umowic na kawe :)

Gość Filigranowa 21latka
wszystko mam jak trzeba i nie zamierzam rodzić dziecka za 8 lat :D powodzenia!!

ile odbieram porodów z szerokimi miednicami....ehhh i jest czasami więcej komplikacji niz z tymi wąskimi. Po za tym jest takie coś jak cesarskie cięcie Panie chirurgu. Ty chyba byc kobiecie chcial na siłe dziecko pchac przez kanał rodny:)

Gość heerrpolak
filigranowa, skad jestes? Sluchaj mozemy przyspieszyc to wszystko o pare lat, jezeli po badaniach okazesz sie zdrowa.

mnie nie ruszaja tego typu teksty na kafe, jestem tu dlugo i wiem, ze nie warto sie denerwowac frustratami:P

poza tym w pracy musze byc oaza spokoju, powagi i mądrości, wiec od kilku lat cwicze silna wole nieulegania roznorakim prowokacjom skierowanym w moja strone bezposrednio:)

Gość heerrpolak
Moj kolega zrobil caly panel badan prenatalnych zanim urodzila mu sie corka. Zamierzam zrobic to samo, po prostu chce miec syna. Zdrowego.

Gość Filigranowa 21latka
nic nie musi się okazywać. chodzę regularnie do ginekologa i robię badania. poza tym raczej nie zaryzykuję urodzenia dziecka komuś takiemu jak Ty, komuś kto przy ewentualnych problemach zostawiłby mnie i dziecko. więc sory.

Gość heerrpolak
Modliszka dlaczego mnie ciagle obrazasz? Czy ja napisalem cos niepochlebnego o Tobie? Oprocz tego ze byc moze jestes juz zbyt wiekowa? Pisalem ze moze i jestes piekna i inteligentna ale mi zalezy na zdrowym dziecku.

heerrpolak a gdzie studiowaleś ? Jestem dopiero na 1 roku i marzy mi sie specjalizacja z chirurgii :) Sama specja trwa długo a ja juz mamą jestem i nie wiem czy podolam . Zobaczymy...

herrpolak, jak rozumiem przyszla matke swojego dziecka przebadasz na wszystko co sie da? Sam tez powinienes sie przebadac, rowniez pod katem swojej plodnosci, zeby w razie czego nie obwiniac kobiety o niemoznosc poczecia potomka plci meskiej:P

Gość Paolaaa27814
Haha doktorku zaczynam się Ciebie bać. Zanim jakakolwiek kobieta miałaby się z tobą umówić musiałaby przejść serie badań. Na randce też będziecie rozmawiać o miednicy? Nie dziw się, że nie możesz spotkać tej jedynej. Może czas wyluzować?

ciagle obrazam???? Dobre, Ty nie wiesz, co to znaczy kogos obrazac, skoro uwazasz, ze ja to robie

poza tym stwierdzenie, ze jestes sfrustrowany to nie jest obraza, po porstu takie odnislam wrazenie po Twoich wypowiedziach.

Gość heerrpolak
kto powiedzial ze Cie zostawilbym? O co Wam wlasciwie chodzi? Czy to jest takie smieszne lub ma negatywny kontekst gdy mowie ze chce zdrowego dziecka?

Gość zapraszammmm
www.timehole.pl/?gaba

Gość heerrpolak
Studiowalem w poznaniu i nie jestem doktorek tylko Paweł :) Skad jestes?

Gość heerrpolak
a teraz póki nie mogę znalezc swojego inkubatora, zapcham kozę od tylu nad wymiono, niech pozna łaske pana :D

Gość Filigranowa 21latka
dziecko to nie bluzka, którą oddajesz do reklamacji!!! Nie ma zamówienia na zdrowe dziecko, bo Ty tak chcesz. Albo chcesz dziecko takim jakim jest albo w ogóle Gówniarzu!

Gość Paolaaa27814
Może negatywne jest to, że cały czas mówisz o dziecku a o jego matce jak o kimś kto miałby tylko je urodzić a później pozostać samą.

Gość jeżeli tak napierasz
jakie wyniki ty przedstawisz herr doctor mengele? Dla mnie istotne jest abyś mieścił się w 15 % populacji z najwyższym iq.Jakim się możesz pochwalić?

Gość heerrpolak
Nie rozumiem tego ataku i nie rozumiem dlaczego twierdzicie ze nie jestem wyluzowany? Byc moze w internecie to ciezko okazac? POza przykladami wymuszonego zartu prezentowanego tu permanentnie przez przez malpe z kongo

heerrpolak tak piszesz o zdrowym synu, a jesli bedzie zdrowa corka to co ? :P Ja 4 m-ce temu urodziłam mojemu kochanemu zdrową corkę i sie cieszyl jak głupi :D Miedzy nami roznica taka jak miedzy Tobą i wybranką, ktora szukasz ale On akurat nie wyrwal mnie tylko po to bym urodzila mu zdrowe dziecko ale po prostu sie ZAKOCHAŁ ;)

Gość heerrpolak
Filigranowa 21latka glupia cipa jestes